Златни малини - алтернативни форумски номинации

• 21 913
  • 366
  •   1
Отговори
# 75
  • UK/София
Номинирам Биляна за "ЗЛО на годината"

Това звучи нежно и мило, напрегни се да измислиш нещо по-така..... Simple Smile

# 76
. защо изразът на одобрение явно не се санкционира, както изразът на неодобрение, а? Не е много модерно. Или това е Лигата? (съкратено от лигавене и по-благозвучно).

# 77
  • София
В категорията "Кобра на годината" - Ивонска....

И аз те обичам!  Heart Eyes

# 78
Номинирам всички модки които са ме баннвали досега и са ми трили мненията за......
МОДКИ НА ГОДИНАТА   bouquet

# 79
Покрай Летящата се присетих... преди доста време бях пуснала тема "На кого приличате, ама от кофтито" Simple Smile Кауза пердута, дет се вика, при положение, че половината форумки се оприличават на Анджелина Джоли, а другата половина - на Моника Белучи. Малко форумки се разписаха в темата, но бяха все хубави. И умни.
Та искам да кажа, мили разплакани момичета, че чувството за хумор и самоиронията не накърняват красотата, ама никак даже  Simple Smile
Май не съм по темата много, може да триете  Simple Smile

# 80
По принцип подкрепям подобни теми и мнения...Да не се повтарям непрекъснато,но за мен те са добър "коректор",макар и виртуален.

Защо винаги се опитваме да оправдаем мненията на другите с тяхната злоба или завист?Аз лично мога да завиждам само на много положителни в моите очи личности.А злобата в умерени граници си е нормално човешко чувство,което обикновено изпитваш към някого, който лично те е наранил...Е,има и такива,за които тя е храна,но чак пък всичко да се оправдава с нея...
Ако един или двама те виждат черен през черните си очила - добре,но ако четирима ти кажат,че не е зле да се погледнеш в "огледалото"(да не се приема буквално),тогава има над какво да се замислиш...
Придържам се към номинациите на Лизбет.
Против съм номиниране и обсъждане на външност.

# 81
За аватар на годината номинирам Dona /подчертавам че е в добрия смисъл  Peace/

# 82
Номинирам Летящата Крава за "Крава на годината" а себе си за "Бик на годината"  Grinning

# 83
Така, така, появявайте се да се присещам  Crazy

Номинирам Ниара (IndianWoman) за най-екзотично излъчване. И най-колоритно, наситено с одухотвореност и принадлежност.

Самономинирам се за раздала най-много положитлени номинации без да олигави нито веднъж монитора  Mr. Green

# 84
 Peace -номинацията на Естер за екзотично излъчване на (Indian Woman

# 85
Номинирам как Сийка в категория "Не е важно дали снаха ти е прасе. Важното е да си печена свекърва."

А така, дай още малко ирония!  newsm10
Уф, накрая пак омаца работата!  ooooh!
Малинки, Естер, малинки - леко отрицателни, иронични, хапливи, но не и комплименти.  Mr. Green

# 86
Самономинирам се за раздала най-много положитлени номинации без да олигави нито веднъж монитора  Mr. Green

Номинирам те и предлагам официалното име на категорията да е Опит за летене -    

БорисеGrinning .

# 87
Аз се номинирам за анал на годината.... Grinning

# 88
  • СОФИЯ
Номинирам Vembi за КЛЮ на годината

# 89
  • София
Номинация "Глазура на годината "  - за всички, които искат да са отгоре във всяка тема
Номинация "Кисело грозде"  - за всички, които не успяват да се впишат
Номинация "Диоген" - за тези, които непрестанно откриват топлата вода с фенер
Номинация "Цицерон" - за  вечно неразбраните /защото имат камъчета в устата/

Общи условия

Активация на акаунт