Златни малини - алтернативни форумски номинации

• 21 919
  • 366
  •   1
Отговори
# 90
Самономинирам се за най-заблудена и нагазила в ... малините. Не съм разбрала правилно идеята на темата и си казах всичко, ами сега  ooooh! Mr. Green

Ester, Дафодил е дала две лица на номинациите.  В час си  Grinning
справка - първия постинг.

# 91
  • София
Аз съм скромна и имам една единствена номинация и тя е за "Висша лига" , но пък е в две категории - "Придобивки 200*" и "Снимайте си си ботушите". Там съм виждала възможно най- грозните "придобивки" и "ботуши" и след тях около 20-30 поста в тоя вид: "Лелееееееее, уникални са. Казвай бързо от къде са и колко струват?!"

Пък в положителния аспект номинирам Дафодилия за най-романтично носталгичен и женствен аватар. Винаги като го засека и го зяпам, и всеки път откривам нови и нови емоции в него. Кефи ме просто.

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 22:37 от hey_ya

# 92
И пак за vembi - номинация "Уж само пръднах,ама май се оаках"...
Без лоши чувства,завист,злоба и прочие...

# 93
предлагам категория - Самохвалка /самохвалец/ на годината - хора, които непременно държат да обявят на всички какво са си купили и колко пари са дали за него и че тяхното е по-скъпо и по-марково от това на автора на предния пост

# 94
Нямам конкретни номинации....
Имам само 2 предложения:
1."Оценки ...и със затворени очи" - за всички,които с лекота могат да сложат етикет на някого без да го познават/ да са общували с него.
2."Респект от цифрите" - за всички,които робуват на брояча....особено тези с завиден брой " Peace" - постове..-тип"нищо не съм казал,ама пък виж колко пъти съм го направил bowuu"

# 95
И пак за vembi - номинация "Уж само пръднах,ама май се оаках"...
Без лоши чувства,завист,злоба и прочие...

hahaha

естер, следиш ли играта? Ей на това му се вика малина - образец!

# 96
Категория “Ключови думи
Жозефина – Ключови думи: Шеф. Заплата. Дечко. Мъжо. Чужди фирми. Пари.

Категория “Unforgetable”:

Монда и фотокомпроматите за английската лейди.

към Жозефина- не може да подминеш култовото" мола" за нея Wink
а темата за английската лейди беше  миналата година. Брои ли  се? Или е в класацията " за всички времена" Laughing

# 97
 Joy Joy Joy Следя, ама снощи съм заспала в 5 и станала в 9, оправдано ли е недакватното ми включване, за което не съжалявам, защото иначе как и къде бих се обяснила на толкова хора в любов едновременно  Sunglasses

А може ли оффтопик, Вемби след като неколкократно я номирате в такава категория, със сигурност ли се разбра, че детето фактически не е тормозено от майка си, а по-скоро те двамата са обект на тормоз от бащата...

# 98
1."Оценки ...и със затворени очи" - за всички,които с лекота могат да сложат етикет на някого без да го познават/ да са общували с него.

и аз гласувам за такива номинации  Peace

и номинирам за тази категория IndianWoman - без лоши чувства разбира се  Peace Peace Peace

и за досадник на годината /постове само с  Peace/

# 99
Joy Joy Joy Следя, ама снощи съм заспала в 5 и станала в 9, оправдано ли е недакватното ми включване, за което не съжалявам, защото иначе как и къде бих се обяснила на толкова хора в любов едновременно  Sunglasses

А може ли оффтопик, Вемби след като неколкократно я номирате в такава категория, със сигурност ли се разбра, че детето фактически не е тормозено от майка си, а по-скоро те двамата са обект на тормоз от бащата...

аз разбрах много неща, които не пожелах да споделя тук точно заради хора като тези които ме номинираха.

а и искам да съм номинирана все пак  Mr. Green

# 100
А къде е магарето на годината,м? newsm78

# 101

Тук е, ама ти нещо не ми се вписваш май...  Mr. Green

.......
Краставо магаре - за най-баннат потребител
.......

# 102
vembi,и аз чистосърдечно благодаря.Ще си нося номинацията с чест...Макар че стана малко изпросено,но щом е на далавера,не се връща...Иначе има потребители,които могат да потвърдят екстрасенските ми способности,така че титлата би ми отивала... Grinning(не обичам емотикони,но за да бъда разбрана правилно...)
За останалото-можеш да отвориш отделна тема...

# 103

и номинирам за тази категория IndianWoman - без лоши чувства разбира се  Peace Peace Peace

вемби, не се впрягай, в момента - точно този момент - общуваш с (Потребители online) -    517 Гости, 771 Потребители (186 Скрит/и).

# 104

Тук е, ама ти нещо не ми се вписваш май...  Mr. Green

.......
Краставо магаре - за най-баннат потребител
.......

Верно! Тюх ooooh!
Не мога да го докарам от към бан, ама пък съм магаре, нали? Нали? Flutter Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт