Съпруги ,чиито мъже пътуват - 2

• 38 343
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН - ВАЛЯ!
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО!!!
НОВА СЪМ  В ТЕМАТА. ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА НЕ СЪМ ВЛИЗАЛА ВЪВ ФОРУМИТЕ НА БГ МАМА И ДНЕС БЯХ ПРИЯТНО ИЗНЕНАДАНА ДА ПОПАДНА НА ТАЗИ ТЕМА. СЪС СЪПРУГА МИ СМЕ ОТ РУСЕ, НО ЖИВЕЕМ ВЪВ ВАРНА. ТОЙ  ПЪТУВА ПОД ЧУЖД ФЛАГ. КАЧИ СЕ ДЕН ПРЕДИ БЪДНИ ВЕЧЕРИ НИЕ С ТРИГОДИШНАТА МИ ДЪЩЕРЯ ПОСРЕЩНАХМЕ ПРАЗНИКА СЪС СЕМЕЙСТВОТО МУ...
РАДВАМ СЕ, ЧЕ СТЕ СЪЗДАЛИ ТОВА МАЛКО ВИРТУАЛНО ОБЩЕСТВО  НА СПРАВЯЩИТЕ СЕ САМИ СЪПРУГИ И ЩЕ СЪМ ЩАСТЛИВА ДА БЪДА ЧАСТ ОТ НЕГО.

# 121
  • Между гори и планини
Добре дошла Вале  Hug

Момичета, разкажете как празнувахте Бъдни вечер и Коледа?

Ние си бяхме сами с малкия, т.е - не празнувахме. Но се радвам, че доста хора се сетиха за нас да ни честитят

# 122
Честита Коледа,да сте живи и здрави,много радости и много усмивки,и да ви се сбъднат всички желания-нали на Коледа стават чудеса!Специално за данчето newsm07,от сърце пожелавам и стискам палци да стане.А между другото сега разбрах,че днес било ден на бащата-е честито на всички татковци,да са ни живи и здрави и повече да почиват.

# 123
Добре дошла Vale!
atlantika03 благодаря ти  Wink
Относно Коледа - една наистина тиха нощ. Прекарах я с майка ми и брат ми... хапване, телевизия, хапване, телевизия. Беше спокойна вечер с елемент на тъга.

# 124
    Коледата я прекарахме с роднините на мъжа ми на неговота село.  Имат много хубава традиция - събират се целия род - около 20 - 25 човека.Баба му и дядо му са домакините и младите се прибират от всички краища на страната.Трапезата е наредена според традициите. Погачата се разчупва от най - възрастния. Има, за сега, 4 правнуци на възраст от 3м. до 5 години. Пристига дядо Коледа и раздава подаръци (4-5чувала) - изпълняват се стихотворения не само от малките , а и от големите. Понякога един от 4увалите е пълен с цепеници. Wink Посрещат се коледари. Даряват се с краваи и пари. Снимаме се с тях... На Коледа се коли прасе от поне 7-8 човека. Пият греяна ракия и като приключат с касаплъка сядат на маса да хапнат кебап.   Много ми е приятна и весела Коледата с тях... само съпругът ми липсва и щастието щеше да е пълно... Sad

# 125
  • Варна
Здравейте момичета!
Ние на бъдни вечер си бяхме в къщи с малкия, и се видяхме с нашия тати по скайпа!
На Коледа ходихме на гости по роднините.
Вече си имаме нов член на нашето семейство,дойде малко неочаквано- едно малко
бяло зайче и си имаме занимавка Wink

# 126
  • Brokenpromiseland
И ние бяхме у дома с моите близки...по стандартния сюжет...хапване и телевизия.
На КОледа обаче ходих до кръстниците,после при свекървата....след това на имен ден  Grinning.
Цял ден запой  cheers eat

# 127
  • Варна
Добре дошла на Вале сред нас!

Днес имам именници синът ми Стефан и баща ми.Да са живи и здрави!
Черпя ви виртуално от тяхно име.

Бях казала,че на Бъдни вечер и Коледа никъде няма ходя/понеже ще ходим в нашите на Стефанов ден/ и се изсипаха сестра ми с племенника, майка ми баща ми. Хубаво си изкарахме .Изчакахме да дойде Коледа и раздадохме подаръците.Всички деца бяха много щастливи,но в един момент дъщеря ми ревна/от пубертета е/и каза ,че нейните подаръци били по-малко, което не беше така.А пък близнак Иван се огледа и каза- Ау,че малко подаръци!
А бе въобще угода няма.Всички получиха от мен, сестра ми и от майка ми и имаха по 3 подаръка.
На Коледата вечерта поканихме свекърва ми на вечеря у нас, свекъра беше на работа.
Днес след обяд отиваме да поздравим дядо Стефчо.

Последна редакция: чт, 27 дек 2007, 12:50 от Илиева

# 128
  • Варна
Да са ти живи и здрави именниците  Heart Eyes    baloni

# 129
  • Варна
Здравейте и от мен  Simple Smile
сега попаднах на тази тема. Мъжът ми също пътува, но в момента си е тук /поне още месец/.
весели празници на всички  Heart Eyes

# 130
Здравейте и от мен момичета!Незнаех за тази тема и много се радвам,че я открих!Съпругът ми пътува и......съм като всички вас-сама в делници и празници.Радвам се,че ви има!Весели празници от мен!

# 131
  • Brokenpromiseland
Добре дошли,момичета!  bouquet

# 132
  • Варна
благодаря  Grinning

# 133
Привет на всички новодошли и от мен   jumpuu

# 134
  • Brokenpromiseland
Майчета имам питанка, че незнам как да процедирам.
Искаме да запишем малката на ясла,тъй като са районирани вече яслите искат адресната регистрация на един от родителите.Проблема е че аз съм още с моминската регистрация,обачче живея при съпруга си....а от него нямам такива документи с които мога да докажа местоживеенето ни, а той е на рейс.На всичко отгоре искат и служебни бележки при подаване на молбите които трябва да взема от БМФ.....обаче нямам пълномощно за пред БМФ.......И седя и мисля newsm78 какво да сторя....как се оправяте с бюрократичните спънки по отношение на документите.

Общи условия

Активация на акаунт