СНБМ - инициативи - 16 част

• 16 575
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  Тъкмо и аз щях да напиша това  Simple Smile Казаха че човека от министерството не можел да присъства и затова се отлага. Кой ще говори с тях за клиповете, защото не е ясно дали изобщо ще искат да ги излъчат.
  Освен груповите отговорници, останалите имаме ли конкретно нещо което трябва да свършим с началото на новата година?

# 91
  Тъкмо и аз щях да напиша това  Simple Smile Казаха че човека от министерството не можел да присъства и затова се отлага. Кой ще говори с тях за клиповете, защото не е ясно дали изобщо ще искат да ги излъчат.
  Освен груповите отговорници, останалите имаме ли конкретно нещо което трябва да свършим с началото на новата година?
Ако прочетеш стратегията, която обединява всичко потготвяно като задачи досега ще видиш доста задачки. Би било хубаво, ако всеки каже какво може да поеме. Гледай аналитичната част  Simple Smile

# 92
  • София
  Ок утре се заемам, че тази вечер ще празнуваме  Simple Smile

# 93
Момичета, чух се с ФРГИ..
Най-вероятните дати (както казаха на 90%) за следващото обучение са 18 и 19 януари - петък и събота. Вероятно ще се провежда в новия офис на ФРГИ, София 1408, ул. "Енос" 7, по-долу слагам линк на бг-мапс.
Аз ще се постарая да присъствам в съботата. Кажете кой още ще може да дойде. Най-хубаво би било това да са от хората, които бяха на предишния семинар и които после ще пишат "Оперативен план за финансирането ни през годината". Това е следващата стъпка от проекта. Напомням, че в пощата има изпратен програмта на проекта. Ще направя една отделна подпапка - Проект ФРГИ 2, в който ще прехвърля копие от всички неща по проекта.

# 94
Най-вероятните дати (както казаха на 90%) за следващото обучение са 18 и 19 януари - петък и събота. Вероятно ще се провежда в новия офис на ФРГИ, София 1408, ул. "Енос" 7, по-долу слагам линк на бг-мапс.
Естествено забравих линка  Embarassed
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8804302594e26c70464b0fcd7e112a … ame=&size=4x3

# 95
Хриси, сигурно не ти издържат нервите с темата за детските градини, но и вестниците с тяхната дезинформация не помагат особено

Записват в детските градини само с ЕГН
В. "Новинар"
Цитат
Единственото, което е необходимо, за да бъдат записани в столичните детски градини децата, е техният единен граждански номер, обясни вчера зам.-кметът по образованието Йорданка Фандъкова. От няколко дни работи новата система за записване на децата в градините по интернет. Така родителите избягват чакането на опашки, освен това могат да подадат молба за няколко заведения, в които биха искали да запишат детето си, допълни Фандъкова. Според подадените молби децата се класират по желанията на родителите. Все още обаче има липса на достатъчно места в детските градини и ясли. За да бъде преодолян този проблем, е необходима сериозна инвестициионна политика. Така ще бъдат изградени нови заведения и ремонтирани съществуващи такива, допълни Фандъкова.

Почвам да се чудя има ли смисъл да четем какво пишат във вестниците. На колко от написаното можем да вярваме. А тези които получават информацията само от там... Sad

Съдът реши: болничните ще се изплащат за 3 дни

Обжалват за плащане на болнични до 3 дни
не, не ми помагат, ами направо ми иде да им взривя редакциите на всичките малоумници  #Cussing out  #2gunfire
заради тях кисна по това време и обяснявам за 218-ти път едно и също нещо.
заради Нова телевизия се обяснявах 3 дни, че майчинството наистина е 220, а не 190 лв  ooooh!
въобще думи нямам

# 96
Забравих да кажа, Мими, проверих за близнаците днес в Апис.
Със сигурност се взимат детски по 37.50лв на дете  Peace

# 97
Момичета, напомням ви за фиксираната работна среща на 18.01. от 18:30. Пиша ви го сега, за да си организирате времето и да можете да присъствате.
Остава да фиксираме само мястото. Моля всички да направят възможното да присъстват, защото имаме да решаваме важни неща. Като наближи датата ще пусна и дневния ред.

Хубав ден за сега

# 98
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Естествено забравих линка  Embarassed
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8804302594e26c70464b0fcd7e112a … ame=&size=4x3

Аз най-вероятно ще отида, поне за събота съм почти 100% сигурна, за петък ще се постарая, но предполагам ще мога.

# 99
  • София
  Хриси благодаря за информацията за детските.   
  Едно въпросче -
Цитат
Момичета,в социалните на моя район,не знаеха за близнаците.рТябваше аз да им кажа,но няма логика да ги чакаме без да подаваме молби,защото няма кой да търси специално близнаци. Те са като 2 деца.Съмнявам се,че ще изтървем един месец.
   Трябва ли наистина да подават мамите коите вече си взимат детски, отново молби с доказателство някакво че са близнаци?
   Друго интересно от една близнашка мама -
Цитат
Моля да ме извините ако задавам тъп въпрос,но когато аз бях по майчинство преди около 6-7г годините за гледане на близнаци бяха 3.Сега махнали ли са го?

# 100
  • София
В. "Новинар"

Цитат
Увеличават издръжката на дете в детска градина

По–добри условия в детските градини на територията на Столична община и повишаване на месечната издръжка на дете са заложени в проектобюджета на общината за тази година. Това заяви зам.-кметът по образованието Йорданка Фандъкова. През 2007 година първоначално за издръжка на дете са били заделени 625 лв., но с последната актуализация те са се увеличили до 690 лв. Пред новата учебна година в детските градини има общо 34 844 деца и целта е да се повишат средствата за тях, каза още Фандъкова.

# 101
Здравейте, момичета и за много години Hug Желая ви много здраве, щастлива и успешна година, здрави нерви в борбата за по-добро бъдеще на децата ни, много любов и парички в излишък  bouquet

Благодаря за честитките за рождения ден на мишките, едвам успяхме да се приберем за него, че имаше проблеми с полетите и за малко да го изпуснем Rolling Eyes

Ние сме болни - децата и аз, Ники и Ели бяха в две различни болници, докато ни нямаше и направо се побъркахме с баща им, но вече са си вкъщи, въпреки че Ники още се точи с кашлица, вече четвърта седмица Cry Ели е само хремава, както и аз, но пък направо не мога да дишам и глава ме боли, сигурно е синузит. Още не мога да се възстановя от часовата разлика и постоянно ми се спи, та едвам гледам...

Четох само последната страница и тази вечер ще звъня на Хриси да ми каже какво се е случило ,защото изобщо нямам време да седна да чета всичко назад.

Клиповете за близнаците са в мен, имаше и във Влади, ако не се лъжа, на който му трябват да казва Wink

Доли, гледам аз една по-дълга лентичка отдолу Party Ей, че ме зарадва новината, честита бременност, да е лека и неусетна и ти пожелавам здраво и красиво бебче, че защо не и две Mr. Green  bouquet

Отчета не съм го подготвяла, искаше ми се , но накрая го оставих за януари, така че ще трябва да се заема с него тези дни като пооздравея малко.

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 08:55 от mishlentze

# 102
  • София
  Добре дошла Мишленце  Simple Smile Честит рожден ден на малките отново на патерици  Simple Smile Да оздравявате колкото се може по-бързо всички!
  Това за детските градини и аз го извадих, но не разбрах тази сума за издръжката за колко време  е на дете, месец, година? И наистина не може ли да се субсидира в този случай част от сумата за частните ясли или градини поне докато липсват места в държавните?

# 103
Кали, добре завърнала се  Hug Съжалявам, за мишките, не са ви оставили много спокойно да попътувате  Rolling Eyes Дано всички се оправите по-бързо.. И ти благодаря за пожеланията. Бебо е един със сигурност.. утре ще ходя да го видя при Джонгова и направо нямам търпение  Simple Smile

Момичета, вчера прегледах и качих всички материали, които имаме за сега по 2ия проект с ФРГИ. Намират се в папка ФРГИ - проект 2. Всичко по стария проект с ФРГИ съм прехвърлила в папка ФРГИ - проект 1. Всичко, което касае вътрешната ни организация - правила, структура, данни на хората, съм прехвърлила в папка СНБМ - вътрешно-организационни... Мисля, че така ще е по-лесно за всички да намират по-важните документи.

Ще ви помоля да прочетете написаната дотук стратегия, защото много държа (аз и всички, които я писахме) на мнението ви по нея и идеите ви как да продължим натататък. Както споменах и преди, ще трябва да пишем план за това как ще си набавяме финансови средства през тази година.  

# 104
Кали, хайде бе жено Heart Eyes дай малко почивка на акулите  Wink

Две думи по работа. Днес взех годишна разпечатка от банковта ни сметка. Сега трябва да приключим годината. По тази причина моля всички да започнат да плащат членският си внос от 1.02.2008г.

Благодаря

p.s. давайте идеи за място на работната ни среща на 18-ти

Общи условия

Активация на акаунт