Детски клубове в София

• 325 301
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 260
Цитат
В средата на юли беше открит нов клуб и в Хаджи Димитър  ще ходя тези дни да го проуча и ще ви дам повече информация...
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

# 1 261
Цитат
В средата на юли беше открит нов клуб и в Хаджи Димитър  ще ходя тези дни да го проуча и ще ви дам повече информация...
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Къде се намира?

# 1 262
  • София
Вчера бях на детски РД в "Островът на съкровищата"-Зала 1.
Много ми хареса. Аниматорката, която занимаваше децата, беше страхотна.
Жалко, че рожденният ден на Иво не е скоро. Без колебания бих избрала това място.

# 1 263
Цитат
Къде се намира?
аз това питам ....ама няма кой да ни каже  Thinking

# 1 264
 намерих време да пиша отзиви за детски клеб "Вълшебства" в овча купел. Партито на бебка мина чудно .Много ми хареса, че за възрастните беше украсено и приятно . всички гости останаха доволни. а децата се забавляваха без да ни притисняват изобщо . просто  беше чудничко. вече имам личен поглед така ,че ако се интересувате ще пиша още.

# 1 265
И аз да попитам тук, тъй като не съм от София и не я познавам добре, ще искам да ми препоръчате, някой детски клуб в района на Мед. академия. Живеем до 19 СОУ "Елин Пелин".
Иска ми се да е наблизо, за да може да се ходи и без кола, тъй като ще разчитам на майка ми да я води.
Дъщеря ми е на 2 години/ когато дойдем в София ще ги навърши /

# 1 266
Вчера бях на детски РД в "Островът на съкровищата"-Зала 1.
Много ми хареса. Аниматорката, която занимаваше децата, беше страхотна.
Жалко, че рожденният ден на Иво не е скоро. Без колебания бих избрала това място.
Би ли споделила,на колко годинки бяха децата и за аниматорките в клуба ли говориш или е било поръчано тематично парти!Смятам там да празнуваме рождения ден на сина ми,но вчера ни се обадиха,че анимацията,която бяхме поръчали,нямало да се осъществи,аниматорът бил зает Shocked и в момента се чудя какво да направя newsm78?

# 1 267
  • София
Момиченцето, което празнуваше, навърши 6г. От гостенчета, най-малкото беше на около 4г., а имаше и по-големи момченца.
Имаше аниматорка, облечена в "принцеска" рокля, с лилава перука, и още 1 или 2 какички, които се занимаваха с децата. Анимацията, доколкото разбрах, е включена в цената, не е заплащана отделно. Не съм разпитвала много за подробности.
Досега не съм виждала аниматор, който така добре да овладее и децата, че и възрастните, на моменти. Просто се справи страхотно.
Моят син, който обикновено обръща внимание на анимацията само на собствените си рожденни дни, също беше омагьосан.

# 1 268
Предстои ни рожден ден в началото на октомври, живот и здраве. От опит зная, че вече е време да резервирам клуб и се чудех дали можете да ми препоръчате някой, открит в последната година. Става въпрос за София и предпочитам да е или в центъра, или в районите около центъра - в смисъл не Младост, Люлин или Овча купел, ами така че да се стига сравнително еднакво лесно от всички страни на града.

Благодаря ви предварително!!!

# 1 269
  • София
"Хари Потър и приятели"-в Лозенец, откриха го в началото на лятото, миналата година.
Миналата година празнувахме РД на Иво там. Хареса ми. Отдавна не сме ходили, обаче.

# 1 270
  • Sofia
Виждам , че обсъждате " Островът на съкровищата", ходила съм там на РД преди 2 години. Сега съм се спряла на този клуб за рождения ден на дъщеря ми, която става на 2, като гостите ще бъдат на нейната възраст, както и малко по- големи на 3 и 4 годинки. Искам да попитам има ли някой пресни впечатления от  празнуване на РД за по-малки деца? Бих се радвала да ми препоръчате анимация...

# 1 271
Бихте ли препоръчали голям детски клуб в София, подходящ за 25-30 деца. Да е просторен, да има достатъчно място за родителите и интересни занимания за децата. Районът е без значение.

# 1 272
Мимоза ,има един ,ама цените в него са убийствени ....само дето чавка ми е изпила мозъка и не помня как се казваше ....мисля ,че "Снуупи " беше ...ох ,някой да помогне ....

# 1 273
  • София
Бихте ли препоръчали голям детски клуб в София, подходящ за 25-30 деца. Да е просторен, да има достатъчно място за родителите и интересни занимания за децата. Районът е без значение.

Виж в  сайта на  Островът на съкровищата има видео разходки из залите. Зала 3 ще ти свърши идеална работа според мен.

# 1 274

Виж в  сайта на  Островът на съкровищата има видео разходки из залите. Зала 3 ще ти свърши идеална работа според мен.

Благодаря! Проверих, но е зает за нашата дата  Sad. Моля, дайте други предложения.

Общи условия

Активация на акаунт