Детски клубове в София

• 325 257
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Пепеляши,

Радвам се, че сте видели поста ми и реагирате много адекватно. Поздрави!

Най-важното е, че дъщеря ми остана щастлива от празненството, така че мисията беше изпълнена.

Пожелавам ви вече да получавате само хубави отзиви.

# 1 321
Днес попаднах на това http://www.mishetobg.com/?gclid=CJndgO7LiZ0CFcQSzAodfAjM2A#2
Изглежда добре на снимките, може би за по-големи деца. Някакви отзиви?

# 1 322
Здравейте,
А случвало ли ви се е да бъдете меко казано "унизени",но не от служителите на даден клуб,а от клиенти на клуба демонстрирайки благосъстояние и нескрита насмешка от това,че нашето място не е там?

# 1 323
Здравейте,
А случвало ли ви се е да бъдете меко казано "унизени",но не от служителите на даден клуб,а от клиенти на клуба демонстрирайки благосъстояние и нескрита насмешка от това,че нашето място не е там?
Кое е "вашето място", че нещо не схванах? Вие сте персонала, или собствениците, или гостите?
А, и от какво се "унизявате? Обосновете се , моля.

# 1 324
Да,все още съм разстроена и очевидно не мога правилно да формулирам мислите си.
Става въпрос за това,че с голямо желание отидох да направя резервация в наистина луксозен и популярен клуб,ползващ се със страхотна репутация.Лично се убедих в това,два пъти бях на рожден ден там като гост. Но познайте какво се случва-в момента,в който избирам платата,тортата и съответно си разсъждавам почти на глас за цените/височки ми се сториха някои/,влизат две "фръцли" дошли и те за доуточняване на менюто за техните деца.Бяха доста надменни и нетърпеливи докато ме изчакваха,за да избера окончателно над какво се спирам.Наистина съм много колеблива в избора си,пък си и правех сметка на парите.Поради тази причина се и позабавих малко.Знаете ли в един момент какво ми казаха те?
" Ама до кога ще ви чакаме? След като си броите стотинките не сте за тук! Не разбрахте ли,че този клуб е за хора с пари?" ,и т.н и т.н. След това се обърнаха към момичето,което ми помагаше в избора и му казаха,че ако не свършат с мен до 5 мин. клубът щял да загуби много пари.
Почувствах се страшно унизена.Слава Богу момичето без изобщо да трепне само отговори,че дали става въпрос за спечелване на 100 или 1000лв. всички клиенти са еднакво важни и помоли,ако нямат възможност да изчакат да дойдат в друг ден или час удобен за тях.Исках да я разцелувам в този момент,за това,че успя да овладее положението,но от такива богаташки направо...кое им дава правото само те да се възползват от хубавите клубове?!?

# 1 325
Това, мила Питанка, се нарича "простотия". Разбирам, че си се засегнала, но не е трябвало. Просто погледни отвисоко на нещата! Важното е, да загърбиш случката и да се радваш на предстоящия празник  bouquet И браво на момичето от клуба Peace

# 1 326
  • София
Мда не приятно, според мен са бързали и са били нетърпеливи, а ти си била прекалено обстоятелствена, пък те може и да са няма ли чак толкова много пари, а просто да са били невъзпитани.
А и чак пък толкова скъпо? кое е това клубче? newsm78, че те цените навсякъде са съизмерими.
А това колко имаш и това колко ще дадеш са 2 различни понятия.
Браво на момичето!

Аз пък съм присъствала на друго. Празнува се РД и пристигат някакви да поръчват и се почва "...ама това колко бр. са вътре, ама какво точно включва, ама с какъв точно салам е и т.н.", а хората са си платили жената, която в този момент им обяснява да е със децата, да ги забавлява. Наложи се майката на рожденика да направи забележка на обслужващия персонал, за да прекратят пазара и да изнесат тортата.
Последните 2 пъти като поръчвах менютата за РД на синът ми и на дъщеря ми се обадих 1 ден предварително да си уговоря среща(в 2 различни клубчета празнувахме).
Така че не бих позволил на някой да ми размахва пачките си, ако съм влязла в неговото врем ОК, но ако няма уговорка и ми пречи да чака.

# 1 327
Благодаря Ви за подкрепата и разбирането!
Колкото до цените,мисля че не съм разбрана правилно.Казах само,че някои неща ми се сториха с по-високи цени и по-конкретно ставаше дума за някои по-изискани плата от по 30лв.Иначе всичко друго като цена според мен за този лукс и страхотно отношение си беше съвсем в норма.Но вече се опитвам да забравя случая и очаквам един страхотен рожден ден.Тези хора наистина го могат!

# 1 328
Колкото до цените,мисля че не съм разбрана правилно.Казах само,че някои неща ми се сториха с по-високи цени и по-конкретно ставаше дума за някои по-изискани плата от по 30лв.Иначе всичко друго като цена според мен за този лукс и страхотно отношение си беше съвсем в норма.Но вече се опитвам да забравя случая и очаквам един страхотен рожден ден.Тези хора наистина го могат!

За кой клуб става въпрос?

# 1 329
  • Някъде на път....

За кой клуб става въпрос?
За Джулиленд мисля, че е.

# 1 330
Не исках да правя реклама на клуба,въпреки че наистина си го заслужават,затова не казах името.Ставаше въпрос за отношението и обидата към обикновените клиенти на клуба,които не разполагат чак с толкова много пари и то не от служителите на клуба,а от т.нар."баровски клиенти". Все пак щом питате-става въпрос за "Пчеличката Мая" в Борово.

# 1 331
 Bih iskala da vnesa nova tema otnosno parti klubovete. Kakvo vi e mnenieto za uslugite v parti klubovete za pochasoviq presoi? Ima klubove, v koito za da ima kakichka, koqto da si igrae s deteto se plashta dopylnitelno ili deteto si igrae bez prisysytvieto na personal v detski kyt.  Spored men tova e bezmisleno da otida s deteto si na klub i az da go nabludavam kakvo pravi ili da zaplashtam dopylnitelno.

Бих искала да внеса нова тема относно парти клубовете. Какво ви е мнението за услугите в парти клубовете за почасовия престой? Има клубове, в които за да има какичка, която да си играе с детето се плаща допълнително или детето си играе без присъствието на персонал в детския кът. Според мен това е безсмислено да отида с детето си на клуб и аз да го наблюдавам какво прави или да заплащам допълнително.

Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 11:04 от Vivi

# 1 332
Аз пък имам питане..как е възможно да се предлага услуга, която не е обезпечена откъм сигурност..
НИКОЙ не ми иска документи,че това дете, което оставям е мое..
Никой не ме пита дали е здраво..
Никой не ме пита след колко време ще дойда и..как да ме открие, ако нещо се случи междувременно с детето ми..(или детето, което оставям в клубчето почасово..)
Лично аз си стоя покрай детето като ходя на такива места, но..масово клубчетата се ползват именно за да са свободни майките във времето в което детето е в клуба..
Майката дори не получава документ,че детето й е в клуба...Какво пречи да отидеш да си го вземеш и..какичката да ти каже,че "Такова дете няма и не е имало тук?"..
Ей такива едни размисли...
На пръв поглед безпочвени..за някой може да звучат дори параноично, но...напълно възможен казус..според мен..

# 1 333
Какво трябва да се иска при оставянето - акт за раждане ли?
Никой няма да остави чуждо дете, което е отвлякъл примерно или ако го направи, по-добре да е в клуба примерно.
За да го оставиш за 1-2 часа не е нужно да вземеш бележка от джипито също.
За другите неща си права и е въпрос на организация.
Това, че някъде не са те питали или не са ти дали отличителен знак, че си си оставила детето, не значи че навсякъде е така.

# 1 334
  • София
Каспър е права.В повечето клубове,където сме водили децата сме оставяли информация,
на някои места и данните от ЛК на родителя или придружителя.В арена,навремето в София ленд,
в Сити центъра и други.
Чела съм и вътрешния правилник на някои клубове,където изрично е упоменато,че не е желателно и забранено
даже пускането на болни деца.Остава вече самосъзнанието на родителите...

Общи условия

Активация на акаунт