Детски клубове в София

• 324 302
  • 1 629
  •   1
Отговори
# 825
Evka, при вас поне е имало някакви какички. На нас ни казаха че ще има 2 освен аниматора, впредвид възрастта на повечето деца (под 2г.), а се весваше само една от време на времеClose

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 01:17 от vanche_to

# 826
  • София
Evka, при вас поне е имало някакви какички. На нас ни казаха че ще има 2 освен аниматора, впредвид възрастта на децата (под 2г.), а се весваше само една от време на време.  Close
Общо бяха 3 момичетата,но нямаше специална анимация или тематично парти,децата бяха над 5г.И си играеха сами,общо взето.

# 827
моето ОБОБЩЕНИЕ ЗА "СЛОН БАЛОН" Гео Милев:
СТУД И НЕКАДЪРНОСТ

# 828
Предлагам малко актуална информация за две от предложенията:

Забавления с Nesquik Plus- Пл. “България” 1, подлеза на НДК в бившия Мултиплекс, gsm: 0896 703130; 0894 702444 http://www.happycosmos.com/

вече не са там, но предстои откриване на нов клуб

Приказка без край -Гео Милев, ул. "Голаш" № 14,  http://www.prikazka.net/

имат новооткрит клуб в Борово. Много е приятно. Не е класически вариант на клубче. Заслужава си да си да се види.

Поздрави и здрава и щастлива нова година изпълнена с много весели празненства  Hug

# 829
  • Linz
Ние в събота ще празнуваме в Слон Балон в Младост 1А.

днес, съвсем случайно го мернах/открих.
Дано си изкарате хубаво, РЕНИ  Hug
Мерси, Шани Simple Smile

Хубавото е, че вече има много детски клубове и изборът е голям. Не те кефи някой- отиваш в следващия... Докато отмине и тази "мода".

# 830
РЕНИ, ние сме на рожден ден в неделя в Слон Балон - Младост1Grinning На втория РД на дъщеря ми бяхме в Слон Балон - Гео Милев. Останах меко казано очарована. Децата бяха 20. Много играха и бесняха. Каките се справиха чудесно. Не ми хареса това, че беше доста тясно за родителите. Иначе всичко с храната, сметката и отношението на пресонала беше ОК.  Мислех тази година да направим РД-то в новия им клуб, но ще видим първо как ще е в неделя.  smile3508
А пък дъщеря ми сега пък всеки ден говори, че иска в Бъни. Аз лично много го харесвам този клуб. Колкото пъти сме били на РД там, съм оставала много доволна. Ако се спрем на него, се надявам и нашия РД да мине супер.  newsm78
Незнам дали да хваля клубчета, че отдавна чета тази тема и само се карат тук жените, но....  newsm78 Вчера бяхме в Патетата в Лозенец. По принцип там каките са много мили всеки път, а този път имаше и един батко. Аз бях сама с трите деца, но нещата явно са им организирани доста добре, защото не видях очите на дъщеря ми по време на целия РД, освен за тортата. А баткото през цялото време гушкаше ту единия, ту другия ми син. И беше все с усмивка на лице, и ги разнасяше на ляво надясно, играеше си с тях, дори ги целуна за чао.  Grinning

Само не ми се карайте, че рекламирам нещо, моля ви.  Praynig  Peace

# 831
  • Linz
Не ми хареса това, че беше доста тясно за родителите.
Това е било преди разширението. Вече е достатъчно широко Peace

# 832
Сега се връщам от "Таласъмчета ООД".Невероятно е.Много уютно, добре оборудвано, какичките са много мили с децата, абе с две думи, НА НИВО!!!
Пак ще го посетим. Peace

# 833
Скоро бях в новия детски център Джамбалая в Надежда-1 и останах много доволна,новичко е,чистичко играчките все още за здрави и в общи линии ме впечатли. Peace

# 834
  • Някъде на път....
Скоро бях в новия детски център Джамбалая в Надежда-1 и останах много доволна,новичко е,чистичко играчките все още за здрави и в общи линии ме впечатли. Peace
Извинявай, къде точно се намира? Мисля, че съм чела за него, но не знам точно къде е!  Peace

# 835
Надежда 1, бл.173 /новият бял блок успореден на Ломско шосе, там където е fashion studio Refresh/.Не съм го посещавала, но видях адреса в друга тема   bouquet

# 836
Надежда 1, бл.173 /новият бял блок успореден на Ломско шосе, там където е fashion studio Refresh/.Не съм го посещавала, но видях адреса в друга тема   bouquet
ДА,точно там е адреса Peace

# 837
Препоръчайте ми моля клуб , където да правят хубаво принцеско парти.интересуват ме районите около Гео Милев  и Плиска. 

# 838
Препоръчайте ми моля клуб , където да правят хубаво принцеско парти.интересуват ме районите около Гео Милев  и Плиска. 
Какво разбирате под хубаво принцеско пари?

# 839
Какво разбирате под хубаво принцеско пари?

Аз разбирам - парти с костюми , корони , атрактивен водещ на партито и всичко както си му е реда.А не 120 лв да дам незнайно за какво.Това ми предложиха в Слонбалон.

Общи условия

Активация на акаунт