Отговори
# 90
Браво, Мерцедес, страхотна си! Щом ще има толкова татковци и аз ще се опитам да убедя нашия да дойде, но мисля, че няма да стане.
Брррр, така съм намръзнала. Близо три часа обикалях по улиците, т.е. по задачи. Даже не успях с Мира кафе да пия, а имах крещяща нужда от топла напитка. Тези в общината са за убиване - сума време чаках да платя едни данъци на зълва ми - влиза се по човек, който се обслужва с костенурско темпо, естествено работи само едното гише, а опашката отвън като на хоро за Гинес  #Cussing out .
Оплаках се, стига съм мрънкала. Айде черпя по едно Не вярвам да изкуша с него бъдещите майчета, т.к. черпнята ми е сред нещата които те ще си позвпляват чак когато спрат да кърмят  Simple Smile , а ако бебетата им сучат колкото мойто...Шегичка.

# 91
  • На черешата
И теб те знаем вече,че ще идваш, Мирката ми каза днес. Peace

Еееее,ти пък всичко знаеш,не можем да кръшнем малко.Смо не разбар ще има ли татковци,да знам дали да вземам моичкия сладур. Mr. Green

# 92
А з съм всевиждащото око, тъй че няма скрито- покрито тука от мен.
Ми ша го вземеш Борко я , нали е съфорумец и той  Mr. Green

# 93
  • На черешата
А з съм всевиждащото око, тъй че няма скрито- покрито тука от мен.
Ми ша го вземеш Борко я , нали е съфорумец и той  Mr. Green

Вечерта у вас ша го взема,няма спор.През деня да го водя ли или да го оставя да събира сили? newsm78

# 94
Аз на предишната тема  казах че нашия ще дойде,пък ако се окаже сам вълк сред стадо овчици (не се обиждайте от аналогията моля ) ще си тръгне  Mr. Green така каза.

# 95
  • На черешата
Аз на предишната тема  казах че нашия ще дойде,пък ако се окаже сам вълк сред стадо овчици (не се обиждайте от аналогията моля ) ще си тръгне  Mr. Green така каза.

Еееее polly,значи го брой и нашия. Hug

# 96
Миа мерси за кафето аз тъкмо за това съм се запътила,е няма да е толкова готино ама ще е с цигарка
За премръзналите  ето това скрита че много голяма

# 97
Ех, ще ме побъркате със снимките, обаче чая чудесно изглежда Crazy

# 98
Не вярвам да изкуша с него бъдещите майчета, т.к. черпнята ми е сред нещата които те ще си позвпляват чак когато спрат да кърмят  Simple Smile , а ако бебетата им сучат колкото мойто...Шегичка.
Абе да ви кажа аз това с дояждането си мисля че е било по татово време,щот тогава еми да си кажем истината НИЩО НЯМАШЕ а сега има всичко и да ти се дояде отиваш и си купуваш .Кеф ти торта - сладкарница,искаш банани - на пазара бол ,искаш...сладки- в магазина    пъълно ,искаш.....разбрахте ми мисълта.И да си притеснен финансово все 80ст за банан имаш или 2 лв за парче торта.
На мен само едно нещо ми се беше дояло ,че като запретнах ръкави (15-тина дни преди да извадят Моно беше това) цял ден месих точих...изядохме по едно парче и другото ади на боклука.

# 99
Яни на линия ли си вече?
Много ми беше приятно да си ми на гости ама беше малко smile3518

# 100
Черпите се значи....а  нас не каните   Crossing Arms
 Hug:

# 101
Яни на линия ли си вече?

На линия съм, миличка. И аз много се радвам. За съжаление така се получи, но..........
Поли, не се сърди, моля те.  Heart Eyes

# 102
Черпите се значи....а  нас не каните   Crossing Arms
 Hug:
Joy Joy Joy Joy
Ми идвайте де Crossing Arms

# 103
Яни на линия ли си вече?

На линия съм, миличка. И аз много се радвам. За съжаление така се получи, но..........
Поли, не се сърди, моля те.  Heart Eyes
Не се сърдя бе ти пък Hugнали пари трябва да изкарваш.Нали на кръчма ще ходим Joy Joy Joy Joy

# 104
Бубе аз да питам ние с Ивето като не сме писали на лични.В бройката ли сме.

Общи условия

Активация на акаунт