Ето моята любима питка, покажете и вашите

• 323 262
  • 485
  •   1
Отговори
# 405
vesi_127    bouquet  bouquet. Как я оформи така, опиши ми моля те!

# 406
  • Ах, морето
pepika, оформена е както е по рецепта - на кифлички, но понеже много се надуха, може би изглежда, че е по друг начин.  Grinning Иначе, пак казвам, питката е страхотна на вкус. Правила съм я и преди, но наистина добър резултат постигнах, когато намалих дозата наполовина - т.е. с 1/2 кг. брашно, тъй като тавата ми е по-висока, но с по-малък диаметър.  Hug

# 407
Ето и моите питки по случай кръщенето на едно детенце утре. Първата е питка Хризантема, макар, че аз така я поукрасих, че не личи много каква е основната идея. Втората е усуканата питка с мед и орехи на Танита, но за голямо съжаление не се сетих да я снимам преди да я опаковам в целофана.

# 408
Roddy   bouquetпитките са много хубави, а цветенцата с формички ли ги прави и от какво тесто?И още един въпрос - тези салфетки къде ги продават?

# 409
Roddy ,прекрасно изглеждат и двете ти питки! Hug

# 410
Roddy ,прекрасно изглеждат и двете ти питки! Hug

Да!Направо фантастично прекрасно!!! Hug

# 411
  • София
Утре за втори път ще правя питка  за прощъпулника на сина ми по рецепта на Мариета/Хризантема/ или Слънце не помня как се казваше  Crazy Mr. Green и ще ви я покажа!
Първата стана прекрасна! Flutter Heart Eyes

# 412
  • ГОре на черешата...
Питка - Слънце bowuu.

# 413
Много Ви благодаря момичета за хубавите думи!  Pepika, цветчетата направих с комплекта на Уилтън (за който нямам думи! Невероятен!). За самите цветчета замесих малко по-твърдо тесто. Пиленцата ги направих по една идея от руски сайт. Прави се фитил, завързва се на фльонга и се оформя с ръце човката, опашката и черен пипер за очички. А салфетката за подноса намерих след неистово търсене из цяла Варна, та накрая на гаражите на колхозния пазар.  Междо другото, току що се връщам от кръщенето. Всички останаха очаровани от двете питки и наистина и на вкус бяха много добри. Е, изтървах близнашката срещата на Златни пясъци, но се надявам следващата година да заведа моите две малки госпожици:)))

# 414
  • София
Мариета! Peace  Hug   bouquet

# 415
Тази ми е последната питка и стана много вкусна. Направих я със сиренце вътре.
http://mimesg.multiply.com/photos/album/21/drugi_izkusheniq#21

# 416
По рецептата на Лабрекс- короната на готвачката от мен.  chef

# 417
А от мен един пълнен крокодил...много не е за тук,но много ни харесва...

Снимката е от телефон и не е много хубава...фотото не е в къщи.

# 418
  И моята поредна питка е със сиренце.МНого пухкава и с конци стана този път.Благодаря за съветите ви! Hug

# 419
  • София
Ето погачата от прощъпулника:
На земята търкулната и остана здрава Mr. Green

Сори,че снимката е така точно но забравих да я снимам! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт