Отговори
# 165
Дали ще успея

Нещо пак не се справих
Този път успях newsm44
Благодаря на Роси Боси за хубавото обяснение.
И на всички които се отзоваха на моята молба.

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 18:31 от daniela_ch

# 166
   lovekiss ПОВЕЧЕ ПОДАРЬЦИ ПОД ЕЛХИТЕ и МНОГО ЛЮБОВ ВЬВ ДУШИТЕ  lovekiss

Hug bouquet daniela_ch   Hug  и аз успях благодарение на АЛИНА СИ и РОСИ-БОСИ за което им благодаря отново    bouquet  Ето да ви покажа моята елха и да ви пожелая всичко най-хубаво и вьлшебни празници   bouquet  txtloves lovekiss Kissing Heart

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 19:29 от бубето 29

# 167
здравейте момичета!виждам че не съм ви липсвала май никой не е разбрал че ме нямаше 5 дена.ее бях в болницата. Tired.приеха ме за уж високо кръвно,и понеже казах че не искам да влизам че там повече ще се притеснявам се разбрахме с лекарката да си ходя вечер.еее мислех че ще свикна обаче не можах.дойде ли време за мерене на кръвното и аз го дигам моментално и ми се разтуптява сърцето,просто имам страх от 'бялата престилка' както се казва.в къщи вечер ми е съвсем нормално като ми го мери майка ми защото съм спокойна.там ме наплашиха големи крясъци на родилки че и бях точно срещу родилна зала представете си като раждаха как ми беше Tired.ужас просто се отчаях наистина.и си мисля как ще раждам като се притеснявам така и вдигам кръвно бързо.просто незнам някой ако го е изпитал да казва че...

# 168
забравих да кажа че излизам пожелание с подпис така се разбрахме с доки,не мога да седя там повече Rolling Eyes

# 169
east_lights - всеки ни липсва повече или по-малко, а това че никой не е писал се дължи на доста големия брой мамчета. Пък и пак имаме Новини!  Wink
Много съжалявам да чуя, че си била в болницата... Трябва да се опиташ да го преодолееш този страх, все пак всеки от нас е дошъл на този свят по този път, и ние не правим изключение като даряваме живот на нашите бебоци. Помъчи се да си го представиш като най-великото пътешествие което ще извървите с бебо, и накрая ще се гушнете! А че има болки - наистина има, но с първия поглед към детенцето, с първото докосване ще забравиш всичко, гарантирам ти  Simple Smile като човек който го е изпитъл веднъж вече. И колкото повече се отпуснеш, толкова по-безболезнено ще мине всичко, трябва да си създадеш положителна нагласа и няма да е страшно.
Но стига съм писала, лека вечер и пази се до февруари.  Hug

# 170
Бубе и аз успях благодарение на Роси и искам всички да разберат колко много и благодаря.
Благодаряти Роси  love001

# 171
east_lights - всеки ни липсва повече или по-малко, а това че никой не е писал се дължи на доста големия брой мамчета. Пък и пак имаме Новини!  Wink
Много съжалявам да чуя, че си била в болницата... Трябва да се опиташ да го преодолееш този страх, все пак всеки от нас е дошъл на този свят по този път, и ние не правим изключение като даряваме живот на нашите бебоци. Помъчи се да си го представиш като най-великото пътешествие което ще извървите с бебо, и накрая ще се гушнете! А че има болки - наистина има, но с първия поглед към детенцето, с първото докосване ще забравиш всичко, гарантирам ти  Simple Smile като човек който го е изпитъл веднъж вече. И колкото повече се отпуснеш, толкова по-безболезнено ще мине всичко, трябва да си създадеш положителна нагласа и няма да е страшно.
Но стига съм писала, лека вечер и пази се до февруари.  Hug
east_lights  и аз бих написала същото като thedragonbg. Наистина се замисли над думите и. Раждането е нещо свято и не трябва да те е страх - ти си тази която трябва да даде живота. А аз като човек със сърдечни проблеми те съветвам да отидеш на кардиолог. През цялата бременност ме следят и съм на хапчета. Но се справям. Така че бъди по смела. А и има лесно - раждаш със секцио. И двете раждания са еднакво болезнени, така че няма да избягаме от болката. И се пази повече Peace
Бубе, Дани браво на вас  Hug Страхотни сте   bouquet
За Бургаската среща: дата 28.12.2007 за сега сме Мери, Izyda, Vivi, Desi_sunshine, Slanchice1 и rosi_bosi
Хайде и останалите от отбора да се включат Simple Smile Само кажете по кое време - за обяд или за вечеря????

П.С Данииии недей така  Heart Eyes Изчервих се  Blush Blush Blush  Hug Hug Hug

# 172
Благодаря за честитките за кредита! Hug И приемам мъмренето за поведението ми, знам че аз съм, си виновна, но вече внимавам повече, наистина!  Hug
Кажете ми моля, тези които пият Гинипрал, как ви се отразява? На мен ми става много зле, втриса ме, залитам, не виждам добре известно време, точно се оправя и идва време за следващата доза. И за колко време ви го изписаха? На мен за 5 дни, по 4 приема на ден, после само магнерота ще си пия.

# 173
Честито мамо, ribche, да е жива и здрава малката Вяра ( а името е страхотно).
Утре (т.е вече е днес ) заминаваме за Коледа на 400 км. от София. За последно и после се спираме вкъщи. Стискайте палци да не родя в някое задръстване на магистралата  Joy
Пожелавам на всички весели празници и щастлива Коледа.
Много здраве, любов и топлина във Вашите домове и семейства.
Много късмет и прекрасни здрави бебчета през февруари!
Желая на всички незабравими мигове и много подаръци под елхата.

# 174
Привет на готините мами! Пак ме заредихте положително! Имаме си бебче в отбора и рожденничка и все приятни новини от всички, имам чувството че извира предпразнично настроение от монитора като ви чета - чак започнах да си тананикам коледни песнички без да се усетя, че досаждам на моя (той си гледа ТВ и усложливо си мълчи докато се ползвам от компа) Честито на щастливците, макар и на патерици  Embarassed , най-сърдечни пожелания за много радост и приятни изненади! И онлайн късметчето което ми се падна ме устройва доволно добре - нови приятели. Вече не помня на кой точно  да благодаря за симпатичното сайтче, но мисля, че на теб слънчице1- за първи път пробвах новогодишна онлайн баница, зарадвах и се като малко дете, пък и без калории  Wink , не като оригиналните, които направо обожавам.
Аз незабавно се присъединявам към Бургаската компания, дано да успеем да се видим тази година, че догодината ни ще започне като по-заета с вече по-сериозните приготовления за Събитието. Аз да ви призная от 2 дни започнах да купувам това-онова, че на 30.12. ми започват 45-дни, а след Нова година може и малко сняг да натрупа, както обичайно става в Бургас - все на 31.12. завалява първия по-обилен сняг, макар че горе-долу докато поизтрезнеем и се стопил.
И аз си качих някоя и друга снимчица във февруарското албумче с тумбаците - скромно-гордо си изложих коремчето в мрежата! Ох, появиха ми се разни въпросчета докато четях, но в момента манджата ме чака стоплена на масата от моичкия и нещо се поразсеях - не помня какво смятах още да пиша - пожелайте по-умерен апетит на среднощната гладница  Laughing
Хайде, лека и ще чакам за подробности къде ще се видим в Бургас!

# 175
уф, имам една правописна грешка, ще ме извинявате, но не мога да се трая, ако не си призная.

# 176
 Здравейте и от мен момичета !
Не съм писала известно време, защото си имах ученик, малкият ми син тръгна на градина. Стартът не беше безпроблемен, поплакваме си и май аз го преживявам по - сериозно това тръгване на градина, но няма как детето трябва да си е в средата, след Нова година ако видя зор ще го оставям само до обяд. Мили мами, които имате деца в детската градина как се справяте със стреса у детето и у вас.
   bouquetЧестито на Puhka на патерици, желая ти от сърце здраве, щастие и късмет и едно здраво и красиво бебе през февруари.  bouquet
   ylinfantЧестита рожба на мама rib4e. Да расте здрава, умна и щаслива малката Вяра. Желая на цялото ви семейство здраве, късмет и щастие и съвсем скоро да гушкате малкото слънчице Вяра.  bouquet
 Мери, браво мила, успяхте много се радвам за вас. Желая ви от все сърце всичко да е наред с теб, болежките да отзвучат и да прекарате едни чудесни празници в планове, как ще се устрояте в новия си дом. Още веднъж желая ти много късмет и здраве. Пази се !!!
 Пловдивчанки бройте и мен за срещата на 30.12.2007 г. от 13 ч. в К2  и дано този път успеем да се съберем.

# 177
 Мила Evelinar искам да ти пожелая бързо и пълно оздравяване, на теб и цялото ви семейство. Пожелавам ви да посрещнете празниците напълно здрави, много усмихнати и ведри. Tada newsm18  Party Time
 На всички останали останете здрави, весели и щастливи през празниците и дано Коледа и Нова Година донесат на всички ни най - вече здраве, усмивки и късмет, през февруари 2008 година, с Божията помощ здрави и усмихнати бебоци   ylinfant
 На тези, които ще пътуват за празниците лек, безпроблемен път и скорошно прибиране у дома с безброй подаръци и късмети. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 178
  • Варна
kikaM при нас беше същото при тръгване не градина.Много плачеше.В началото даже ми се обадиха да си я взема на обяд,защото нито ядяла,нито ходила до тоалетна.Аз я пуснах на 3г.и 4мес.Не прави грешка да почнеш да взимаш на обяд,защото те вече са големи и се изтарикатяват.Аз така я взимах 2 седмици и накрая я оставих за цял ден,но я взимах първа.Свикват,но в началото ревях с нея и аз,но няма как.Пожелавам ти скоро да свикне и твоя мъник.После няма да иска да си тръгва и ще ти казва:Защо идваш да ме взимаш толкова рано още не съм се наиграл? Laughing

# 179
Добро утро момичета, да се разпиша  bouquet
За Пловдивската среща: tchara, Сенди, macipici, kikaM, izabella83!!!
30.12.07 в 13.00 часа, ресторант "К2"

Общи условия

Активация на акаунт