Дядо Коледа дойде на БУРГАСкото море, с подарък зарадва всяко послушно дете

• 16 287
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • На морето!
Почистени са улиците,но Т е -4 градуса и ми се струва доста студено.На  нас ни се налага да излезем и се чудя с какво да опаковам Мони,че нищо не ми се струва достатъчно дебело.

# 211
аз се отказах - видях в един сайт, че е -7, но се чувства като -14 /предполагам заради влажността на въздуха/. опаковах го, сложих го в количката и сега кърти в коридора като съм оставила вратите на терасата и кухнята отворени. иначе ме е страх, че ще се разкека, то от сега нататък май излизането ще е събитие  Confused

# 212
  • у нас
Аз пък да ви кажа за мамите, които ходят на ДМК, че един купон вече струва 1,50 лв. от новата година.  Shocked

# 213
Да попитам мамите как стои въпроса с детските градини в Бургас? Кога се подават молбите?

# 214
Аз пък да ви кажа за мамите, които ходят на ДМК, че един купон вече струва 1,50 лв. от новата година.  Shocked

Щооооо...???!
Аз имам още 10 купона дето си бях купила от преди?
И сега по 15 лв. ще са, така ли?
Не, че е цифра, ама да не се изложа другия път като отида с 10 лв., както имам навик! Simple Smile

Рени, гледах снимките на Мони... Къде бяхте на коледно тържество? Много са сладки 4-мата на дансинга! Simple Smile

# 215
  • там някъде...
Здравейте  Hug

Стискаме палци за ваксина fingerscrossed  ние я минахме последната и този месец великааа почивка  Wink

За улиците - пред нашия блок в Изгрев е такава поледица и ако изляза може би ще успея да изиграя "Лебедово езеро" ( е не цялото, ама мааалка част) Crazy Искаше ми се да изведа Георги да подиша чист въздух, ама ......ще трябва да почака по-топли дни Cry

# 216
  • Бургас
Нашият татко изведе момчетата и ги вози на шейната. Прибраха се много доволни, зачервили бузите. Малкият за първи път вижда сняг.  Laughing

# 217
  • Бургас
Лекси,Ели,Верче мерси за пожеланията!

Ели, честита ви годишнина и на вас   bouquet

# 218
  • тъгата в мен
Ние днес правихме малко снежен бой с топки,ама нали си нямаме хубави ръкавички и ....си се прибрахме!Е,преди това мама удари едно кафе(без цигара) в "България",а Жорето си поигра подобаващо с приятели!Честно казано не ми е от най-любимите места,но поне не си гледам припряно часовника! Joy
п.п.
Fresh Gale-на патерици-честито!

# 219
  • На морето!
Рени, гледах снимките на Мони... Къде бяхте на коледно тържество? Много са сладки 4-мата на дансинга! Simple Smile[/color]
В Симпатико.Бяхме на тържеството,което Амелия организира. Wink
И Мони от утре е на кухня,че вече едно пюре не му стига,яде по две и то месни.Ако са само зеленчукови се изнервя и огладнява супер бързо.Затова минава на манджите от куФнята-само трябва са ги пасирам,иначе питах-казаха ми че са същите които са били преди за над 6месечни,просто са по-едро смлени.
И ние вече ще подаваме документи за ясла.Май от 7ми приемат-поне в нашета ясла е така,но сигурно и в ДГ почиват дотогава

# 220
ехоооооооо Привет на всички през Новата година!
Ние се завърнахме от преспите. Добре че Господ беше с нас! Още сме в транс всичките, а Денито горкото още спи и не знам за кога. В ловеч си изкарахме страхотно, ходих с кумата на ледена пързалка в Плевен, която отдавна ми беше мерак, наиграхме се на снега и на зоото ходихме, само да не бяхме тръгвали на връщане. Денито се държа в час с положението и поне тя не изнервяше обствановката. Не искам да описвам това, което преживях, защото още не мога да повярвам, че сме живи в къщи. Просто нямам думи за случилото се.

# 221
  • На морето!
Бубичко,как се радвам че сте си вкъщи вече  Hug
Тази годена започва повече от ужасно  CryМисля,че познавам един от изчезналите моряци,дано Бог помогне и на тях  Praynig

# 222
  • Бургас
Гледам новините и хем се кефя на снега, хем съжалявам хората, защото за пореден път се убеждавам, че туй нащо не е държава.
Като натрупа една педя сняг и вече сме в паника и бедствено положение
До сега и с гражданска защита се разправях. Звънях, че Бубичко затънали и те в снега почти до Сливен. Един час не са мръднали и метър, пък са и с детето. Денито милата сигурно е пощуряла в тази кола  
А иначе как искам и аз сняг, като малките деца съм, ама то ние в Бургас кога сме видели я? Добре, че по лагери ходих навремето...
Бубичко успяха ли да се придвижат?
Чак сега видях, че всичко е наред с тях. Радвам се, че всичко е минало добре!

# 223
kiki2kiki Благодарим ти за палците-наистина помогнаха!Изобщо не плака детето като му биха ваксинката,даже гукаше Simple Smile и не сме вдигали Т  Hug

# 224
  • тъгата в мен
бубичко ,добре,че сте се прибрали вече и сте си на топло!
Рени,това за моряците е ужасно!нямам думи... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт