Дядо Коледа дойде на БУРГАСкото море, с подарък зарадва всяко послушно дете

• 16 741
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
  • На морето!
Уиииииииииш, Hug Hug Hug
Какво правите?От мн време не сме ви виждали?Защо вече не идвате при нас Sad

# 76
Уиш, привет Peace.

Лекси, къде е тоя магазин, да го прослушам  Grinning 
райне, приспа ли сладкишко )))

# 77
Здравейте и от мен, ама много сте изписали  Crazy

Някой по-напред пита дали може с бебе в Метро, миналата седмица видяхме едно малко бебче на около 2-3 м. вътре с кошницата за кола и кошницата сложена в количката. Така че явно може и изключения.

Я да питам сега къде мога да се оплача че магазин е завзел от тротоара и естествено не си е платил. Онзи ден един имаше наглостта да изявява претенции защо съм паркирала отпред и колата ми стояла цял ден, така удобно ли ми било. Аз му се извиних и му казах че съм с малко бебе и не мога по всяко време да я преместя и запалих колата и тръгнах. Вчера исках да изляза и гледам двете ми гуми изпуснати  #2gunfire Може ли такава простащина. Още повече колата ми беше паркирана другаде, ама нали е с лесен номер за помнене  ooooh!
И аз включ след дълго мълчание.
В МЕТРО може да се влиза с бебе с кенгуру ИЛИ кошница за кола.
Колкото до изпуснатите гуми и аз го имах този случай. Колата ми беше паркирана пред гараж в нашата кооперация. Никой не си ползва гаражите по предназначение. Натоварвам се аз с кошница, бебе, багажи, колички, завършвам цялата процедура и тъкмо сядам и виждам бележка под чистачката и пуснати гуми - "Ако още веднъж така нагло спреш пред гаража ми, още дълго време ще си останеш тук".
Дебнах цяла месец кой е собственика и накрая попаднах на едно нахално момченце, което изобщо не си призна и твърдеше, че той такива цигански работи не би направил. Аз обаче си го овиках.  #2gunfire

# 78
  • тъгата в мен
Ние пък сме болни!боли ни коремчето и имаме температура:((( yu5
Някой да ми каже,понеделник официално неработен ден ли е  и дали джипитата ще бачкат newsm78???

# 79
свраче, съжалявам. Дано се оправяте бързо. Почивен ден е, но джипито ви трябва да се отзове, поне по тел., или търсите дежурен лекар.

# 80
  • тъгата в мен
ха-ха-да се отзове!!!и изобщо не го чекай ти!!!
миналата година по същото време,на своя глава търчах да правим рентг.снимка-оказа се вирусна пневмония!Да се надявам,че ще ни се размине....
ЕЛИ,мерсаж,миличко:))

# 81
Уиииииииииш, Hug Hug Hug
Какво правите?От мн време не сме ви виждали?Защо вече не идвате при нас Sad
Ми къде сте се сврели, че не ви виждам по улиците?! Shocked
То не, че съм излизала последната седмица де Wink, че едни сополи се вртяха из къщи... Ту дребното, ту аз, ту таткото ...

Охоооооо wishче как да не си липсвала. Добре си ни дошла отново! Лелееееее 5 месеца изолирана от света. Аз 2 часа без нет и ме хващат нервите. Аз май те видях веднъж пред кабинета на Гамишев ама беше още лятото и като не сме виждали преди това.  Mr. Green

Ти знаеш ли че аз последните седмици бях пред психически и емоционален срив. Започна да ми се вие свят, да получавам припадъци, зачервявания по кожата, нервни изблици, избиваше ме студена пот, зъбите ми тракаха ....   SickШегата на страна ама верно който си е свикнал да живее в нета направо си е....о майката! #Cussing out

# 82
  • На морето!
райне, приспа ли сладкишко )))
Тази вечер с татко си се приспиваха, а аз имах щастието да се насладя на един дъъъълъг следобеден сън  Mr. Green
Уиш,ходим в България-в зимната градина Wink
Сварчето,да се оправяте  Hug

# 83
има ли някой мобилния на д-р Праматарова? Малката е с температура, а д-р Калудова ще преглежда чак след Нова Година....

# 84
 0886/999 077 Праматарова. И болните дечица скоро да оздравяват

# 85
               Ние да ви почерпим виртуално    party023  Wine Glass  днес порастнахме и станахме на 3 години  Grinning 
Весела събота! Отиваме да купонясваме пак   bigdance2            

Честито ти рожденник, Иве!  bouquet

Да е здрав и много много подаръци да получи! Heart Eyes

Момичета в Практикер като ходихме за откриването бях 4ела за детско Коледно тържество? Някой помни ли за коя дата ставаше въпрос?

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 10:49 от sneji20

# 86
0886/999 077 Праматарова. И болните дечица скоро да оздравяват
мерси много!

# 87
Честит Рожден ден

# 88
Да е жив и здрав рожденника Ники на iveto! Как мина купона?

И ние сме болнички - и малката, и баткото, и аз. Едни хреми и кашлици са ни подгонили. Добре, че вирусчето не е с висока температура. И аз днес се чудех дали да не ги заведа в Св. София да ги прослушат за всеки случай.

Свра4е,  и ние редовно по Коледа сме болни. С нетърпение чакаме празниците, правим планове и накрая... А пневмонията нали е с висока температура?
И да се похваля- в петък все пак успях да отида на банкета. Е, само за два часа , колкото да си видя колегите  bigdance2, ама все файда. И в къщи били примерни. Мъжете били тихички, беба два часа спала без да се събуди и точно като се върнах се размрънка. Еййй, усеща ме и на сън т'ва дете.

# 89
  • тъгата в мен
а-а-а-а-а,който е ходил на банкет-хич да не се оплаква:)))Оправяйте се бързичко,че да си направите купона и в къщи!!!краси72,-за пневмонията-знам,че не протича винаги с висока ,а с междинна темп.-около37.5-38!Жорето повече от половин месец поддържаше температура Shocked,назначаваха три вида антибиотик,а на слушалка -нищо!На края не се разминахме с едни мно-о-ого болезнини инжекции-точно на 30,31,1 и 2 (миналата година...)не ме питай как сме се шматкали из болниците точно по празниците!Не го пожелавам на никой! Naughty...
СНЕЖИ20,не ви ли стигна един дядо Коледа???Много ще е слушал значи твоичкия:)))  Gift

Общи условия

Активация на акаунт