Дядо Коледа дойде на БУРГАСкото море, с подарък зарадва всяко послушно дете

• 16 770
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
а-а-а-а-а,който е ходил на банкет-хич да не се оплаква:)))Оправяйте се бързичко,че да си направите купона и в къщи!!!краси72,-за пневмонията-знам,че не протича винаги с висока ,а с междинна темп.-около37.5-38!Жорето повече от половин месец поддържаше температура Shocked,назначаваха три вида антибиотик,а на слушалка -нищо!На края не се разминахме с едни мно-о-ого болезнини инжекции-точно на 30,31,1 и 2 (миналата година...)не ме питай как сме се шматкали из болниците точно по празниците!Не го пожелавам на никой! Naughty...
СНЕЖИ20,не ви ли стигна един дядо Коледа???Много ще е слушал значи твоичкия:)))  Gift

свра4е, дано не ви се случва повече това, нито в празници, нито в  делници.
Моите и двамата нямат температура сега. Баткото имаше преди няколко дни , но я свалихме бързо. Снощи пак ми дигна 38,2 С , оплакваше се от корем , но също я смъкна и днес няма въобще. Дребната и тя имаше предния ден около 37,5 С ама и тя я свали с Панадол. Кашлицата много я мъчи на моменти.
Аааа, за банкета хич не се оплаквам. Повече от 7месеца никъде не съм излизала вечер и имах нужда от ратоварване. Много съм благодарна ма мъжо, че не прави много фасони и се съгласи да гледа децта. Не че е имало кой знае колко за гледане де. Едното спало, другото си играло на компютъра. Интересно щеше да стане ако, беба се беше събудила Mr. Green , че никого не търпи и все мене търси. ooooh!

# 91
Привет,
В това хубаво време направихме малка екскурзия с малчо до Божура. Много добре му се отрази.
Вчера обаче и ние тичахме по доктори, дежурни имаше в транспортна и втора поликлиника. Оказаха се зверски колики, уж бяха минали, какво стана пак, незнам. Толкова много плака и пищя вчера сутринта, че ми изкара акъла. Сега сме на Еспумизанче.
Ние заминаваме за Коледа на Лозенец, затова пожелавам на всички Весела Коледа, много подаръци и усмивки за всички вас!!!! Heart Eyes
И да няма за никой спешно търсене на Джи Пита.

# 92
уф,и ние сме болни Confused
Дебс е с 39.5`T и немога да я сваля вече 3 часа #Crazy
то не беше хексалгин,нурофен,панадол...кърпи с оцет....
направо вече в чудо се видях ooooh!
а за капак мъжо е на банкет и самичка бера дертове с бебка  Tired

# 93
  • тъгата в мен
тедка,ние снощи бяхме на 39.5-след нурофена-се къпахме в 3ч през нощта!Къпането при мойто юначе винаги действа-не с хладка вода!просто обливания-веднага сваля малко темп.-колкото да се давръндиса и докато започнат да действат илачите!
ние снощи не спахме,но аз ти пожелавам сравнително лека вечер и мъжо ти вече да се прибира-да не си самичка!!! Hug

# 94
тедка,ние снощи бяхме на 39.5-след нурофена-се къпахме в 3ч през нощта!Къпането при мойто юначе винаги действа-не с хладка вода!просто обливания-веднага сваля малко темп.-колкото да се давръндиса и докато започнат да действат илачите!
ние снощи не спахме,но аз ти пожелавам сравнително лека вечер и мъжо ти вече да се прибира-да не си самичка!!! Hug

ми то само това не съм пробвала... ама мн пищи като е с хладка вода....а ако е топличка,незнам дали ще има резултат  newsm78
ще взема да пробвам....
че то се е видяло ,че мъжо ще осъмва в заведението отсреща.... Close
добре,че съм добричка...че досега да съм отишла да го задърпам за ухото...както навремето баба прибираше брат ми от селската дискотека  Laughing

# 95
Тедка, надявам се бебка да е по-добре и сега спите и двете  Peace

# 96
Весели Коледни празници!  bouquet

Всички болни да са оздравяли до довечера!

# 97
уф,за съжаление не е Sad
цяла вечер темп. не спадна под 39`........
звънях на мъжо да ходим в спешното,понеже тя стигна до 39.7`,но батерията му беше паднала и се прибра чак в 5ч #2gunfire
сега е с 38.7` и се чудя дали да не я водим при дежурната....... newsm78
не иска никакви лекарства за Т, повръща още като ме види със спринцовката на нурофена Rolling Eyes
големи празници ще изкарам...няма що...
др болни как са? Confused

# 98
  • Бургас
А бе да не е някакъв вирус това  newsm78 И ние вчера по спешност си го взехме от баба му с Т и повърна преди да тръгнем  Rolling Eyes и гърлото му червено,а в петък го водих на лекар и нищо му нямаше .Направо ми писна ,като дойде празник и не ми се разминава значи,искам и аз да съм бял човек   #Cussing out

Айде, дано поне за НГ да оздравеят  Praynig

# 99
Здравейте и от нас!Не бяхме се вяснали доста време!Влизам да ви пожелая приятно изкарване на празниците и весело посрещане на Новата година! Kissing HeartНа тези от вас,които ще прекарат за първи път празниците с най-новия член(както сме и ние) желая да останат най-незабравимите!

# 100
  • Бургас
Здравейте и от нас. И ние сме болни  Sick!!! Моята Гери е с адски силна хрема и вчера ми вдигна и температура. На разсъмване пак топлееше доста и без да я меря направо дадох аналгин. Тедка при такива случаи даваш на детето няколко капки течен аналгин с малко водичка и след 30 минути всичко минава, поне температурата не е толкова остра. Аналгина е толкова капки, колкото са килограмите на детето. Успех!

# 101
Здравейте и от нас. И ние сме болни  Sick!!! Моята Гери е с адски силна хрема и вчера ми вдигна и температура. На разсъмване пак топлееше доста и без да я меря направо дадох аналгин. Тедка при такива случаи даваш на детето няколко капки течен аналгин с малко водичка и след 30 минути всичко минава, поне температурата не е толкова остра. Аналгина е толкова капки, колкото са килограмите на детето. Успех!
Може и хексалгин

# 102
Ох и ние сме към опашката на болните  Sad   
Явно има гаден вирус  Sick #Cussing out  ,пожелавам на всички болни да се оправят по-бързо, а на здравите да си празнуват празниците и да се забавляват  Hug  ама се пазете да не се заразите  Hug

# 103
  • На морето!
Май и Мони е болен.Има ужасна кашлица,хрема и постоянно реве Cry

# 104
  • тъгата в мен
ние май сме на оправянка,ама-тихо-да спи зло под камък!!!
весела коледа!
от здраве,любов,късмет и пари да не се отървете!!!
бъдете щастливи-вие и всички близки около вас!
н а з д р а в е !!! Wine Glass

малките шушулки да се оправят,че ние майчетата най-го преживяваме стресиращо!  bouquetдано да не се налага утре да сме по болници! Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт