Отговори
# 120
Ааааа,не си я давам Алка Naughty
 Пък и със сватовете се разбираме много добре,така,че вече е заета hahaha

# 121
Ааааа,не си я давам Алка Naughty
 Пък и със сватовете се разбираме много добре,така,че вече е заета hahaha

Няма да се караме, но Наско ако се откаже. .... тогава

# 122
  • варненка от София
Привет и от слънчева Варна. Чукнахме 8-те градуса днес и народа взе да щъка, а моето настроени се повиши. Нали ми е слънчева зодията и си падам по слънцето, не обичам студ и зима.

Коледното насторение ни е напъплило, пакетираме подаръци, слушаме коледни песнички, цяла сутрин въртя коледни сладки, ето ги вече готови:

Честит празник на Елия, желая ти много здраве, щастие и късмет.
А за свекър ти, моите съболезнования, тъжно е когато някой човек си отива, но помнете, че животът продължава, изпратила съм много близки от този свят и зная колко боли, но и зная, че не бива да се зариваме в тъга, трябва да почитаме мъртвите, но не бива да се обливаме в сълзи и в мрачни настроения, защото така ги натъжаваме. Вярвам, че те са сред нас и ни помагат, имам много доказателства за това, че моята майка е с мен, но не е сега времето да пиша....

Каримче, вярвам, че на Коледа стават чудеса, дано и при теб светне слънцето  Hug

Валка, думи нямам колко е красива Алка-балка, но с красиви родители, красиво дете става Heart Eyes

На болните желая бързо оздравяване и много весело настроение и подаръци под елхата. Нашата вчера беше съборена от Стефанийка, яде шаммарки, но сега отново е закерепа. Тези дни ще пусна и аз клипче как Шушел се радва на едни коледни пеещи човеченца, но да ми остане време, че ни предстоят много маси и софри, тежка работа.

# 123
Валка тази снимка е като за корица на списание!!! Crazy
Карим съжалявам ,и аз мислех че и при мен так ще стане ,но ето ще вече облаците се разотидоха и определено имам надежда,надявам се и при вас нещата да се наредят  Hug
Елиа ,съжалявам за загубата ви  Sad
Снимките от партито са супер!

# 124

Ааааа,не си я давам Алка Naughty Пък и със сватовете се разбираме много добре,така,че вече е заета hahaha

Няма да се караме, но Наско ако се откаже. .... тогава

Що бе карайте се не ми пречите  tooth.... падам си малко садиска явно, щото чак ми е ми е кеф  Mr. Green   Heart Eyes Hug

Ей Марулка пак красоти си направила, напълни една кутийка и пращай към Русе да ги кусаме  Laughing

# 125
  • гр.София
 Лелей, "принчипеса" Али ми обра точките,спря въздуха ит.н.
 Аз нареждам осемгодишен мъж на опашката за нея Joy

Марулка,пък ти да беше поостанала малко повече в София,да те видим. Страшни курабийки Peace

Карим,чудесата си ги правим ние.Не им се втренчвай на празниците толкова.Купи си една хубава книга или списание и се отдай на себе си. И нас попрочитай Hug

# 126
  • София
Валка златооооооооо много сте убави маааааааа Heart Eyes Пу пу да не и е уруки Wink

# 127
Ех, тази Али! Heart Eyes
Val_stef, много ти е хубава госпожицата! Hug
Elia_gg, моите съболезнования.
А за рождения ти ден ти пожелавам много здраве и късмет!  bouquet
KarimHug , по Коледа наистина стават чудеса!

За ината - Вики все още успяваме да я залъжем с нещо ако започне да се тръшка.Дано не дойде момент, в който да не минава номера.

Отивам да гледам снимки. Simple Smile

# 128
Хей, къде сте всички.... Rolling Eyes
Аз седя  и се ровя за рецепти за Бъдни вечер Crazy, 4е нали съм пишман-домакиня Blush
Хайде- силните в отбора да ударят едно рамо Praynig, че утре съм решила да се представя като хората.А на всичкото отгоре съм с Дария цял ден  и не знам как ще се справя... ooooh!
Хайде, чакам още снимки от в4ерашната сбирка.Нанаааааааааа, къде са ти стотиците снимки.... WinkНе мързелувай- какво като си почивка Mr. Green

# 129
  • София
Добър вечер и от мен!

Днес такова тичане падна, че сега сядам. Обикалях София като линейка, но съм доволна, защото вече наистина си купих дънки Wink, всъщност ми купиха - проектовуйната на Калоян и моя много любима бъдеща /надявам се  Mr. Green/ снаха ми ги купи като коледен подарък. Освен това Калоян се обзаведе с нови джинси и блуза. Супер Митко получи видео, а в края на деня се оказа, че и братовчед ми е пристигнал от Далас и донесе заветните Найк-ове. Grinning Та за нас Коледата дойде по-рано hahaha

Велмарче защо не дойдете на гости? Ще сготвим двете Hug

# 130
Аз след малко  приключвам работа и отивам да се наспяяяяяяяяяяя Crazy И тъй като  утренай-вероятно няма да имам време за форума от сега искам да ви пожелая ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!! Нека любовта изпълва дните ви и донесе много уют и топлина в отношенията ви със семейството, близки, приятели и всички, с които общувате!Да бъдете много щастливи с любимите си хора , и да получите най-желани подаръци! Целувки от нас с Дари!!! Heart Eyes

# 131
 Добър вечер и от мен.
Нана-честити ви подаръци.Много да ви радват и със здраве да си ги носите.
 Карим-Много от нас минаха през такъв период,включително и аз.Стигам до извода,че е много стресово да се гледа  първо дете (въпреки,че и мами с по 2 се пооплакаха).Ние очакваме повече от мъжете си,но както Маргото каза-накрая оставаме да разчитаме само на себе си.И това ни смазва. Ако никой от вас не изневерява и не бие .. помисли си за компромис и ако трябва направи първата крачка ти.Наистина по Коледа стават чудеса.Пожелавам ти усмихнати и обичливи празници. Hug

Валка-Али наистина спира дъха.Да му мислят момчетиите.Иначе и нашият дядо казва на Марти -Ая,защото като беше малка така плачеше-АаааааааЯяяяя.

Аз пък 2 дни играя на това   http://www.travelpod.com/traveler-iq/game1  и се мъча да си подобря IQ-то и познанията по география (които сега установявам,че са  Confused  Embarassed) Много е заразяващо .

Ако утре не успея да пиша :
Пожелавам ви страхотно да посрещнете Бъдни вечер.Да ви се паднат най-желаните късмети.Да получите най-желаните подаръци .Да сте най-желаните жени .

# 132
Добър вечер и от мен!
Вече сме на Плевенска земя и успях да кача и нашите снимки от вчерашното парти. Ето ги и тях:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203107&view=1&photo=49
Беше страхотно и много уютно в клубчето и наистина ще е хубаво често да има такива срещички Grinning

Elia_gg, моите съболезнования.
А за рождения ти ден ти пожелавам много здраве, късмет и много любов да топли сърцата ви!  bouquet

Валка Ая наистина е като модел, пращай снимката за някой конкурс, пу-пу, много е красива Hug

Карим, дано се разсеят облаците при вас и се наредят нещата Hug

Аз също ви пожелавам много хубаво посрещане на Коледа, топлина да грее в сърцата ви на Бъдни вечер, да сте много щастливи и обичани и да получите най-желаните подаръци!!!
Целувки от нас с Ники Heart Eyes

# 133
ЧРД на Айла!!! Бъди много обичана, щастлива и достойна майка, пример за нас!!!

Аз преди малко се прибрах от банкет и тъй като ушите ми бучат от силната музика седя на компютъра, че немога да заспя. Имаше томбола и спечелих електрически тиган. направо не можах да повярвам, че хич не ми върви в томболи и тем подобни

ама вие не сте писали нищо днес ........

айде вие спинкате, но нищо Лека нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 134
Здравейте момичета,
аz съм новичка тук и след като прочетох няколко ваши теми и видях на снимките колко сте сладки и малки и големи,реших да ви пиша. Бургаzлийка съм(нищо,че от 5 години живея в Германия).Имам прекрасен син Александър,който трябваше да се роди септември,но zа моя голяма радост и той беше нетърпелив като мен и дойде в края на август. Много обичам да пиша и винаги съм в търсене на приятели,zатова се надявам да ме включите и мен във вашата групичка(ако има още място де) .
Пожелавам на всички приятно прекарване на Бъдни вечер и весела Коледа.Ако има именници честито.
Поzдрави

п.с.от баницата 2 пъти ми се падат купони и веселби

Общи условия

Активация на акаунт