Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
Какво представлява абрупцията на плацентата и как се лекува?
Какво представлява нухалната гънка и защо се измерва по време на фетална морфология?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява феталната морфология и кога се прави?
-
Какво представлява абрупцията на плацентата и как се лекува?
-
Какво представлява нухалната гънка и защо се измерва по време на фетална морфология?
Нухалната гънка е пространство, което се измерва по време на ултразвуково изследване, разположено в областта зад врата на бебето. Това измерване се извършва по време на фетална морфология, тъй като увеличената нухална гънка може да бъде показател за риск от различни генетични синдроми, включително синдром на Даун.
-
Какво представлява 4D ултразвуковият преглед и какви данни може да предостави?
-
Какво представлява 4D ехографията?
Дори и да знаеш съвсем точно кога си имала сексуален контакт. Ето материал от сайта на Бг Мама по въпроса:
Според моя календар 4ти месец започва от 15та г.с 
виж тогава местенето на термина може да е съществено. Два дни не ги смятам хич за отклонение.

Къде се намира матката? 
Много беше готино, но като се обадих на баба ми да я чуя и й разказах какви ги върша, тя ми се накара и каза да не си правя експерименти. И ми секна ентусиазма за шейната
.
.