Коледа-та чука на вратата, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще е под елхата!

• 16 674
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви отново за подкрепата, ние си видяхме душицата, лежи милото голичко в ковьоза и се печес едни марли на очичките да не му свети в очичките, дано не се стряска от тях, занесохме му кърма дано му я дадат, а пък утре ни казаха ако са му по добри резултатите следобед ще ми дадат да го накърмя Praynig
Пожелавам ви лека вечер!

# 121
Много радостни мигове на Деница,Скай,Деси с малките им съкровища.

# 122
АЛЕКС бързо оправяне и прибиране в къщи на твойто сладурче

# 123
  • Бургас
Алекс, стискаме палци по-скоро да се оправи вашия юнак!

Честити рожби на Скай и Деси! Да са ви живи и здрави и да пораснат големи и силни мъже!!!

# 124
  • София
Сега първо да се отчета като една съвестна форумка  bowuu
Днес бяхме на консултация. Момата ще става манекенка, все така слабичка си е, но за сметка на това висока  Joy Joy Joy За един месец е качила цели 900 грама и е порасла с 5 см. Край на доклада!
Някоя мама беше питала за излизанията. Буба досега не си беше подавала носа навън. На мен ми беше много притеснено, че ще умре от студ миличката понеже е много изнежена и само 2 градуса да падне температурата в къщи започва да ми се сополеви, но детето издържа стоически. Облечена и увита си спа през целият път от къщи до клиниката и обратно. При това пеш! Край и на този доклад
Честито и на всички нови мами   bouquetУфффф  newsm78 Забравих го ама ще се върна да допълня... някога

Тю, заплес  Banghead Алекс, бързо да ти се оправя мъничето и да си го прибираш в къщи... това щях да пиша  fingerscrossed

# 125
  • София
Алекс, и аз стискам палци мъничето ти да се оправи бързо и да си го приберете у дома  fingerscrossed

Моите болки поотшумяха, явно ще се размина за тази нощ.

# 126
Алекс, ако може да е някакво успокоение за теб и ние преживяхме същото. Няколко дни след като ни изписаха от родилния дом, му направих изследване и билерубина му беше 350 при норма 25. Веднага ни приеха в болница, само че на мен ми разрешиха да остана, нищо че нямаше легло, защото беше в интензивно отделение за деца и седем дена спах на една пейка, първата вечер щях да умра от студ, на следващия ден мъжът ми донесе завивка. Важното  е че вече е добре и най накрая се прибрахме в къщи. Искрено ти съчувствам защото знам какво мъчение е за детето денонощно на системи, вземане на кръв по няколко пъти на ден, не му останаха здрави вени, даже последния ден му сложиха абоката на главичката. Желая ти да се оправи много бързо за да си го прибереш у дома. Успех

# 127
добро утро и от мен

честито на мамите с нови бебечета да са им живи и здрави !

на мамите дето децичата са в болница им пожелавам бързо бързо да оздравяват и се прибират в къщи!

на всички именници и рожденници дето съм пропуснала честито !

Орлин също имаше жълтеница и го пекоха един ден на лампа в  болницата. взеха му резултати но не ми ги казаха за билирубина, сега е пак малко жълт. трябва ли да го водя да му взимат кръв при положение че са го изписали след като 2 пъти му взимаха кръв в болницата за билирубин? продължавам да лекувам конюктивита, а вчера видях че от пъпа му е текнала кръв  Shocked направо първите 3 месеца са доста притеснителни и дано бързо минат и всичко е наред с бебоците ни.
за яденето вчера изцедих по 80 мл от всяка млекодойна цица. изяде си ги човека  Shocked иначе съм купила и мляко на Милупа че бяха с такова в родилното и се дохранваме когато реша че е гладен, а на някои яденета сме изцяло на АМ, на други изцяло на кърма.

# 128
Алекс,бързо да я борите тази жълтеница!

Мацата вчера и аз бях като теб с почти постоянни контракций(от по-леките),цяла нощ болки и таз сутрин-нищо!Все се надявам утре да родя ама не се знае.

# 129
  • София
Добро утро  kaffeetrmker_2
Току що ви изчетах ...................МЕРСИ НА ВСИЧКИ ЗА ПОЗДРАВЛЕНЯТА  Hug
Вчера се отдадох на ден и аз съм човек . Спретнах едно ходене по магазините ( и най-накрая приключих с подаръците ), общината и социалните ( помощи - какво да правиш  hahaha ) вече са отметнати... и още един куп неща. Вечерта ме заведоха и на ресторант ( с някой и друг приятел ...изненадка от половинката ). А Нинка - през дуня беше при едната баба, вечерта я заведохме при другата.... а баща ми се смее- ти дете имаш ли???????? Имам разбира се, но имам и нужда от въздух. След ен-поредни денонощия - мисля , че няколко часа за мен са в реда на нещата. А и не забелязох за и липсвам - тя спа през цялото време  #Crazy . Това не го разбирам - и при двете баби се скъсва да спи, а в нас................
Честито на Деница,Скай,Деси ! Много да ви радват сладките мъничета.

Момичета, какво ще кажете да си направим албумче с актуални снимки на бебчовците ( само как звучи - актуални   Joy )?

# 130
  • София
Честито на Деница, Скай и Деси! 
Катюша, честит празник на патерици! Желая ти да запомниш тази година, като една от най-прекрасните и като началото на нов етап в живота ти с малката човечка и щастливия тати!  bouquet
Вещичка, голЕмо благодарско! Hug Само да станат по-нормални температурите и имаш тортички на корем от нас!  cook Явно проблема ми е, че правя много неща неправилно. Все си мислех, че позата при кърмене е важна преди всичко заради моето удобство и не си давах много зор при настаняването. Дет се вика важното е млеконадоя да тече, пък аз може и да не съм най-удобно настанена за 20 минути. От вчера го слагам човека изцяло с лице към мен и определено му е по-добре, което си има и лошата страна, защото по-бързо заспива. Най-голямата ми драма е, че не успявам да му напъхам възможно най-много от ареолата в устата и младежа цоца от това, с което разполага, в резултат на което зърната ми отиват по дяволите, а той не получава всичко от наличното.
Хайде кажете сега, при всичките тез притеснения как да му викаш на кърменето, че е удоволствие. Явно практика му е майката!
Алекс, дано се оправи по-бързо бебока. Представям си как се чувстваш, като виждаш така.
А някой знае ли какво става с Мунлайт?

# 131
  • в Надежда-та
Да ви питам по колко време спят бебоците ви през деня. Ние от няколко дни спим като големите - само следобяд. Преди обяд не иска да спи Thinking

# 132
Честити бебчета на Скай и Деси!Да растат здрави,умни и щастливи деца!
Алекс,пожелавам ти да се оправя бързо мъничето и да се прибере скоро при мама и татко!

# 133
 Hug Hug Hug всички ви   bouquet
Деска съжалявам, че ви се е случило и на вас, ужасно е, но важното, че ги лекуват дечицата, на нас билирубина вчера преди да ни приемат беше 459, а границата е до 200, като нормалната стойност е около 21-30,и аз се чудех защо не ме пускат, казах че ще си платя колкото трябва, но..., все пак като ни пуснаха вчера видях, че немога и да искам да седя при него първо заяото е в интензивно, второ защото е в ковьоз и е цялала апаратура  и трето заради системата, немогат да го вадят и го хранят само със шише, но поне сега кърма яде пиленцето ми, а днес дано му махнат системата и да си го накърмя. С това боцкане е ужасно, миличките дечица с толкова нежна кожичка ги дупчат целите, направо незнам

# 134
Здравейте.Честито на всички нови мами!   bouquet Аз още съм си 2в1.Оказа се фалшива тревога.

Общи условия

Активация на акаунт