Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви напитки мога да приема за справяне с коремна болка и затруднено ходене до тоалетната?
Какво мога да пия, за да помогна с проблема с разхлабването?
Как да се справя с болката при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви напитки мога да приема за справяне с коремна болка и затруднено ходене до тоалетната?
За справяне с коремна болка и затруднено ходене до тоалетна могат да се използват различни методи. Някои майки препоръчват разхлабителни средства като фенилакс или дуфалак. Освен това, чай от сена и майчин лист, активия, рициново масло и прием на витамин С и калциев глюконат са предложени като възможни решения. Винаги е най-добре да се консултирате с лекар, преди да започнете нови терапии.
-
Какво мога да пия, за да помогна с проблема с разхлабването?
За справяне с проблема с разхлабването могат да се използват различни методи. Някои майки препоръчват лекарства като фенилакс или дуфалак. Освен това чаят от сена и майчин лист, активия, рициновото масло и приемането на витамин С и калциев глюконат също са предложени като възможни решения. Винаги е най-добре да се консултирате с лекар, преди да започнете нови терапии.
-
Как да се справя с болката при кърмене?
За облекчаване на болката при кърмене можете да опитате различни методи. Някои майки препоръчват използването на гама-станови, прилагането на компреси с кърпа преди кърмене, изцеждане на малко количество мляко с помпа преди хранене и използване на протектори за зърна след хранене. Винаги е добра идея да се консултирате с лекар или консултант по кърмене за персонализирани съвети и подкрепа.
-
Кога трябва да започне приемът на витамин D за бебета?
-
Как да намеря педиатър в Младост 1 и какви документи са необходими за получаване на еднократна помощ?

Забравих го ама ще се върна да допълня... някога
Алекс, бързо да ти се оправя мъничето и да си го прибираш в къщи... това щях да пиша

) вече са отметнати... и още един куп неща. Вечерта ме заведоха и на ресторант ( с някой и друг приятел ...изненадка от половинката ). А Нинка - през дуня беше при едната баба, вечерта я заведохме при другата.... а баща ми се смее- ти дете имаш ли???????? Имам разбира се, но имам и нужда от въздух. След ен-поредни денонощия - мисля , че няколко часа за мен са в реда на нещата. А и не забелязох за и липсвам - тя спа през цялото време
. Това не го разбирам - и при двете баби се скъсва да спи, а в нас................

Явно проблема ми е, че правя много неща неправилно. Все си мислех, че позата при кърмене е важна преди всичко заради моето удобство и не си давах много зор при настаняването. Дет се вика важното е млеконадоя да тече, пък аз може и да не съм най-удобно настанена за 20 минути. От вчера го слагам човека изцяло с лице към мен и определено му е по-добре, което си има и лошата страна, защото по-бързо заспива. Най-голямата ми драма е, че не успявам да му напъхам възможно най-много от ареолата в устата и младежа цоца от това, с което разполага, в резултат на което зърната ми отиват по дяволите, а той не получава всичко от наличното.