Коледа-та чука на вратата, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще е под елхата!

• 16 661
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТО НА ДИКСИ ЗА БЕБОКА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СЕ РАДВАЙТЕ ЕДИН НА ДРУГ!

ЧЕСТИТО НА МАМА ЯНИ!   bouquet  ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ!

МАЦАТА, АНИМА  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed - АЙДЕ РАЖДАЙТЕ, ТА ДА ПОВЛЕЧЕТЕ КРАК!

ИСКАМ И АЗ ДА СЪМ СЛЕДВАЩАТА, ЧЕ ВЕЧЕ НАИСТИНА СУПЕР МНОГО СЕ ИЗНЕРВИХ!
ХОДЯ КАТО ЛУДИТЕ ДО ТОАЛЕТНАТА И СЕ ОСЛУШВАМ И ОГЛЕЖДАМ ЗА ВОДИ, ТАПИ И КАКВИ ЛИ НЕ ДРУГИ ТАКИВА НЕЩА...

ЕДИНСТВЕНОТО, С КОЕТО СЕ СДОБИХ ОБАЧЕ Е НЯКАКВО ТЕЧЕНИЕ.. И ТО НА ФИНАЛНАТА ПРАВА.. ДОКТОРКАТА МИ Е ОТПУСКА ДО 7-МИ ЯНУАРИ И АЗ СЕГА СЕ ЧУДЯ КАКВО ДА ПРАВЯ.. МАЙ ЩЕ МИ СЕРВИРАТ В РОДИЛНОТО, ЧЕ СЪМ С ГЪБИ...  #Cussing out #2gunfire

АБЕ ЩЕ ИЗКРЕЙЗЯ СКОРО  Crazy Crazy Crazy

# 196
  • София
scorpia, на мен преди раждането също ми излезнаха гъби, но нали съм секцио, та не се притеснявах много, но въпреки това се мазах с Клотримазол, а на по-ранен етап ползвах и свещички. Не знам дали можеш да слагаш сега свещи, но по-добре се обади на личната поне - би трябвало това да знае.

А за момчешките пишки аз също много се притеснявам, нищо не знам по въпроса. Т. е. знам объркващата информация, която е толкова противоречива, че не знам как ще действам. Така че, Fifelota , оправяйте се и казвай после какво и как.

# 197
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА ЯНИ!   Hug newsm59  Gift
Честито и на бебчовците с месечинка! Да са ви живи и здрави  newsm38

МАЦАТА, АНИМАfingerscrossed

РС Току що видях, чеи ние ставаме на месец  Embarassed
Да ми е жива и здрава малката принцеска. Явно ще има купон   bigdance2  party023 Tada

# 198
Честито на Дикси, да й расте послушно и кротко бебе, а на нея бързо оздравяване
Честит рожден ден на мама Яни, скорошно и леко раждане, много щастие и успехи!
Честито и на всички бебчета дето правят месец - да бъдат послушни бебчета Hug
Ние вчера и днес яко ревем. Ама като гледам не сме единствените. В креватчето като сме и рев, та не е истина. Като се вземе на ръце и кротва. То вече дойде и време аз ядене та ще се храним. А кърмата ми трябва да й е достатъчна, щом днес ми и повърна малко...та съм спокойна, че не остава гладна, защото иначе ръцете все са ни в устата, а биба не искаме, та ще видим как ще се отучваме с ръцете. А пък не може да стой на цица цял ден за да мълчи я.
Нонич и Джи Бейби, добре сте дошли Simple Smile Нони, ти си си родила направо без никаква болка бре, браво на тебе Simple Smile А малката бързо да се оправя, сигурна съм, че няма да имате проблеми  Peace Джи Бейби, няма да се притесняваш, ще се справиш чудесно. Аз направо не знам, но се чувствам толкова сигурна в себе си, чак се изненадвам (е малко се притесних за кърмата де, ама нормално). Даже и депресия нямам, а всеки, който чуя почва да ми дава съвети, направо  #Cussing out И всеки ти говори едно и също, а не съм ги питала за мнение.
Хайде, чакаме следващите родилки  Praynig
А за гъбите, аз няколко дни преди да родя бях свършила свещите, така, че няма проблем. По-добре да се изчисти  Peace

# 199
честито на новите рожденници   bouquet

момичета грешно сте ме разбрали - 1 или два пъти на денонощие се изцеждам. та събирам вече по 80 от цица, но бебето изяжда между 60 и 80 мл, а не 160.дохранвам защото явно н ему стига кърмата през цялото време - или трябва да си дояде с АМ или седи буден час час и половина и пак врещи за цици - яде и чак тогава заспива.
Анаис, ако искаш пробвай с хомеопатичното рицинус комунис 5ch. Аз много малко цедях-до 5 гр., а имаме и електронна везна, та и малкият малко яде. Но всички ми казват да го слагам често на гърда да стимулира лактацията, пък и цедя често. Мисля си, че два пъти е малко, ама ти си знаеш. Иначе не успявам повече от 35-40гр на кърмене да му произведа. Докога ли ще има и толкова. Sad

Много се дави момчето, някой да има такива проблеми? Аз го раздрусвам, той почва да кашля и се оправя, ама е много страшно  Shocked

# 200
  • София
div4o , и моя синковец се дави, когато бърза. Не се притеснявай, сигурно бърза да хапне та да не му вземат манджата Wink И пий много течности за кърма, но сигурно го знаеш Peace

Цвети, айде и от мен едно съветче та да ти е пълна картинката Mr. Green Пробвай ръкавички да слагаш, може би това ще я откаже от ръцете Thinking макар че говоря наизуст, мисля си, че може и да не й харесат ръкавичките  на вкус Laughing

# 201
само да се похвалим с днешната фотосесия  Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195297&photo=7

# 202
Честит Рожден ден на мама Яни.   bouquet

На Dix6 честит син Борис, да и е жив и здрав и много да я радва!  bouquet

div4o както казва и Вещичка и ние сме същите. От бързане да не му вземе някой цицата чак се задавя. Наистина е стресиращо, но не мога да го накарам да яде по-бавно!  Simple Smile

Цветито и ние си смучм ръцете. слагам ръкавици, но те стават вир вода, защото смуче и тях. Simple Smile

# 203
  • София
Иве, страхотно слънчице е  newsm10 . Честита ви месечинка.

# 204
Катюшка  Hug

# 205
  • BABYLAND
КЛЕРЧЕ, давам водичка задължително след хранене. Няма пропуск!
ИВЕ, отначало имаше две-три бели петънца на езика, след 2 дена станаха повечко, ден по-късно цялото му езиче вече беше побеляло. Не искаше да суче активно. Мъж ми пробва с чиста, мокра марля да му "обере" езичето, с идеята ако е някакъв остатък от млекцето да се успокоим. Да ама не. Останаха си гадориите в устичката му, видяхме че има и по небцето и няколко малки петънца по устничките. Говорхме с педито и тя предписа Дактарина. На третия ден езичето му е чистичко вече, а аз съм щастлива. Беше много жален милия.
   БАБИЕРКЕ, кат' ВЕЩИЧКА не ти ще тортовете, аз съм нагла и ше си поискам. Па после с разходки ще топя свинските ми тлъстинки. Нямам търпение да се постопли малко и да накацаме паркове и градинки. И без това сме се заформили готска компания, бременяхме си заедно, нека и дечковците ни растат заедно. Нал' тъй?
   ЛИПСВА МИ ШАНТАЛЧЕТО и МУУНЛАЙТ!

ИВЕ, честито на малката прекрасница. Лелееееее, кога мина един месец? Да е здравичка, от все сърце ви го пожелавам.

МАМО ЯНИ, ма ти си рожденничка днес, бе мила. Бъди много, много щастлива и обичана!!!

п.п. И мен ме подтисна количеството изцедена кърма на Анейс, но за да не ме обвини, че се заяждам с нея, си закютих.

Последна редакция: нд, 23 дек 2007, 15:54 от GOLDEN ROSE

# 206
  • София
Иве, много е нежна вашата хубавелка Grinning Ама защо махаш първите снимки?

Предлагам, като слагаме нови снимки просто да слагаме линк към тях в постовете ни за да информираме навреме другите с новата визия Laughing
Видях, че и другите майчета сложиха снимчици - много са хубави всичките дечица Hug

И аз често се сещам за Мунлайт, Шанталчето се появи по едно време, ако не се лъжа... Но Мунлайт, а и Софилина и някои от неродилите (доколкото знам все още) не се обаждат никакви.

# 207
  • Sofia
 Hug    Ехооо, тук съм си, чета редовно.
Все още съм си 2 в 1 и се моля да е така поне до другата сряда .
Пък и няма с какво да се похваля, само събирам материал за след като родя, че да задавам възможно по малко въпроси  Blush
Мамо Яни, честит рожден ден! Скоро и подарък да получиш  Wink
Честито и на всички новообебени и месецопразнуващи.
Много ви прегръщам и целувам  Hug  Hug  Hug

# 208
Момичета,много ви благодаря за всички пожелания!

# 209
ама голдън роуз  Grinning бива ли така да си мислиш Wink

дивчо в МД ми направиха пробно кърмене и резултата беше 50-40-30 гр - т.е. на всяко следващо яденен бебето изяждаше по малко защото явно кърмата изоставаше в производството си  Mr. Green та за тва се дохранваме. сега май имам повече а и бебето суче вече правилно та ще видим по натам....а за изцеждането нямам ни сили ни нерви да е повече пъти на ден. имам и друго дете и съм сама с тях. е сега мъжа ми е тук де нали са празници ама човека си има работа. бабите изчезнаха и така. свекърва ми гледа Ема 7 дена и ноктите и бяха станали огромни и нерязани, ходила е с един чорапогащник щяла седмица  Shocked майка ми дойде после като ме изписаха ама гледа в една точка и е супер неадекватна та я пратих по живо по здраво в къщи и. и аз сама си изчистих всичко че и тва не беше направено докато седях в болницата. да са живи и здрави хирурзите дето ме шиха че шевовете издържаха на напора.

Общи условия

Активация на акаунт