Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви напитки мога да приема за справяне с коремна болка и затруднено ходене до тоалетната?
Какво мога да пия, за да помогна с проблема с разхлабването?
Как да се справя с болката при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви напитки мога да приема за справяне с коремна болка и затруднено ходене до тоалетната?
За справяне с коремна болка и затруднено ходене до тоалетна могат да се използват различни методи. Някои майки препоръчват разхлабителни средства като фенилакс или дуфалак. Освен това, чай от сена и майчин лист, активия, рициново масло и прием на витамин С и калциев глюконат са предложени като възможни решения. Винаги е най-добре да се консултирате с лекар, преди да започнете нови терапии.
-
Какво мога да пия, за да помогна с проблема с разхлабването?
За справяне с проблема с разхлабването могат да се използват различни методи. Някои майки препоръчват лекарства като фенилакс или дуфалак. Освен това чаят от сена и майчин лист, активия, рициновото масло и приемането на витамин С и калциев глюконат също са предложени като възможни решения. Винаги е най-добре да се консултирате с лекар, преди да започнете нови терапии.
-
Как да се справя с болката при кърмене?
За облекчаване на болката при кърмене можете да опитате различни методи. Някои майки препоръчват използването на гама-станови, прилагането на компреси с кърпа преди кърмене, изцеждане на малко количество мляко с помпа преди хранене и използване на протектори за зърна след хранене. Винаги е добра идея да се консултирате с лекар или консултант по кърмене за персонализирани съвети и подкрепа.
-
Кога трябва да започне приемът на витамин D за бебета?
-
Как да намеря педиатър в Младост 1 и какви документи са необходими за получаване на еднократна помощ?
ЛЕКО И БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ!

Нони, ти си си родила направо без никаква болка бре, браво на тебе
Джи Бейби, няма да се притесняваш, ще се справиш чудесно. Аз направо не знам, но се чувствам толкова сигурна в себе си, чак се изненадвам (е малко се притесних за кърмата де, ама нормално). Даже и депресия нямам, а всеки, който чуя почва да ми дава съвети, направо 

И пий много течности за кърма, но сигурно го знаеш
макар че говоря наизуст, мисля си, че може и да не й харесат ръкавичките на вкус
. Честита ви месечинка.
Ама защо махаш първите снимки?