Коледа-та чука на вратата, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще е под елхата!

• 16 656
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ви за стиснатите палци мили приятелки!  Hug Аз съм си вкъщи и чакам да започнат някакви по-регулярни контракции, засега са от дъжд на вятър.

Шантал, дано устискаш до другата седмица, а на Ивето и на Катюша честит първи месец !!!

# 211
  • Габрово
Честит рожден ден на мама Яни- да е здрава и щастлива и скоро да се радва и на втората си рожба!

Честито на бебчетата, които направиха един месец. Иве,страхотна е бебката и сега е доста по-оформена и красива Grinning Сега ще ида да видя и другите нови снимки.

Стиснала съм палци за неродилите по-бързо да се отърват от коремите(тези, които бързат де)
Ние днес изкарахме бебка за 20-на минути понеже беше направо пролетно време, ама няма да казваме на бабите, че те ще ни овикат Mr. Green

Анайсе, много е гадно да си без помощ... Аз съм с едно дете и изнемогвам,а  представям си ти. Кофти е да няма кой да ти помогне и аз с тия шевове се влача като стара бабичка и моя постоянно ми подава ръка, че не мога от кревата да стана без помощ, ама вдругиден идва свекървата и поне ще ми е от помощ за известно време.

# 212
  • София
Добър вечер и от мен. Честито на всички които имат повод да празнуват.
Аз все още не съм родила  Cry. Толкова ме е шубе да не го пренося, понеже расте по-едричък. А уж трябвше да се роди по-рано, защото отдавна е слезнал ниско долу. Толкова ми е нервно и притеснено......, та за това не пиша. Нито тапа ми е паднала ,няам и контракции /освен подготвитлни от време на време /. Не искам да ви развалям настроението, но вече неиздържам и трябваше да ви се оплача. Много се извинявам за което. Моля ви стискайте ми палци да мине всичко нормално, и да е скоро.

# 213
Нелли , стискаме палци и на теб и на всички неродили все още мами. Всичко ще е наред и скоро ще се гушите с бебоците си  Hug Hug Hug

# 214
Благодаря ви момичета! Hug
Veshti4ka, ми знам ли що махнах първите снимки Thinking...мъж ми рече, че може да махна първите, за да не се трупат и аз без да му мисля сторих таз работа...не че е проблем да ги кача отново, но хайде от тук нататък няма да ги махам...
Момичета, имам едно предложение...тъй като скоро ни предстои да минем в отчетни "Родени през 2007г." имам идея в началото на темичките ни да си сложим снимки на бебетата, нещо от рода като новият ми аватар, а и на Дари е такъв(има и други, но нея съм запомнила Blush) или пък по някакъв друг начин...ако имате вие идеи казвайте да работим от сега...може също да ми пращате снимчица на бебо, която си решите пък ние с мъж ми ще ги слагаме в някакви рамки...
Чакам идеи и предложения... Peace

# 215
Мамчета, моля за помощ! Може и да е обсъждана темата, но не успявам да янамеря и искам да питам давали ли сте чай на Хип за колики и какво точно пише на кутията?/Чаи за храносмилане или успокоителен чай/ Ние сме с колики вече и капките само не помагат, особенно нощем доста се мъчи горкото. С каката даже не разбрах, че съществува такова чудо - колики, ама сега явно ще се наложи. Даже не знам колко време би трябвало да продължат.

# 216
  • Хасково
ЗДравейте!
Първо Честито на всички нови мами!
Най-сетне и ние се родихме!
На 19.12.2007 в 00.20 часа се роди нашата дъщеричка ЛИЛИЯ - 3 КГ. и 50 СМ.
Тапата ми падна в 12 на обяд, болките ми започнаха около 17,00 часа но нерегулярни и слаби изведнъж около 22,30 положенито стане нетърпимо, но аз не ще си стоя в къщи то толкова бързо не става в  23,40 ме приеха в родилното с 6 см. и за 40 минути вече бях гушнала малкото човече!
Вече сме си у дома кърмим се по малко и се дохранваме с 40-50 мл. на хранене.

Пожелавам на всички очакващи щастливото събитие бързо, леко и безпроблемно раждане!

# 217
Нелли стискаме палци всичко да мине като по вода. Установих, че притеснението е нещо нормално, но всичко минава! Стискам палци и на всички останали, които са още 2 в 1.

Иве идеята за снимки в началото на темата е супер newsm10

NadiaNGX да ти е честита дъщеричката. И да е щастливо дете!  bouquet

# 218
Нелка, стискаме палци, а и вярвам, че скоро ще се обебиш. Аз както си мислех, че няма никакви признаци и така си дойде изведнъж, само спокойно.
Вещичка, тя нашата понеже не винаги ръцете са й от вън смучем и ръкавите, та с ръкавички няма да е по-розово положението, както казва Магинти. Явно после ще се отучваме. А сега тъкмо ядохме и в креватчето не искаме да стойм та се скъсваме да ревем. А и в 15ч като ядохме пак така, рев та рев, и я взехме при нас, та и с баща й поспахме. Явно ще е голяма глезанка Simple Smile Макар, че казват, че бебетата първите 2-3м е хубаво да се гушкат повече, и това няма да пречи за по нататък, ама знам ли. Според мен си се свиква и си разбират, нищо, че са такива дребосъци още.
Иве, идейката ти според мен е чудесна. То явно няма да сме 100 и кусур мами, но пък мисля, че ще сме достатъчно Simple Smile Само, че с времето бебетата ще се променят, а това значи, че ще трябва да сменяш и снимките, може да стане по-трудоемко. Или пък да си оставим най ранните снимки Simple Smile
Мира, май пише "чай за храносмилане". Аз си взех такъв, ама за мен. То толкова и пия де. А от кога сте с колики? Казват, че е хубаво нещо да се дава по-дълго време преди да решите, че не действат. А колики доколкото знам имат до 2-3месечна възраст (нали не бъркам мамчета?).
NadiaNGX честита дъщеричка, много да ви радва, да расте безгрижна и щастлива Simple Smile. А не е ли много това 40-50мл? Нас деня преди изписването добавката ни беше 30мл.

# 219
  • София
Честита хубавица на Надя! Нека любов, късмет и щастие да са й първи приятели!   bouquet

Иве
, страхотна е идеята...Щом ти се занимава Laughing и на татко Орлин и на него Grinning

Цвети, аз пак,също като теб, се зачудих за количеството мляко на Надя  Thinking  Ние в болницата имахме 25 мл добавка АМ, но нали бяхме и на кърма та знам ли...

# 220
Честито бебче на NadiaNGX.

Иве,аз мога да ви предложа това сайтче www.mybabyavatar.com
Можете и аватарче и лентичка да си направите.Много е добро и е на български Wink

# 221
  • София
Мира на моето чайче пише само (чай от копър)... направо насила я карам Буба да го пие и без никакъв резултат и една приятелка на мама ми препоръча да си взема Бебезан. Също е чай с лайка, ким, резене, маточина и мента и я успокоява много повече дори и от Еспумизана. Той струва стотинки, опитай и от него.
Честит рожден ден на мама Яни с най-добри пожелания   bouquet
На Надя да и е живо и здраво слънчицето и много да я радва   bouquet
На всички 2 в 1 леко добременеене и без шаш и паника.
Добре, че мен ме изъгаха лекарите за точния час на раждането и ме подкараха по-рано... иначе като нищо да се бях свършила от страх. Обаче кураж да давам еша си нямам  Joy
Момичета, да ви питам нещичко... кой празник да избера за имен ден на моята Белослава  newsm78 Никъде из имениците не срещам точно нейното... някой ми каза на 25 декември, но така пък Буба ще се чувства ощетена  Banghead
За снимките и аз съм за  Hug
И за финал... що никой не живее тук в този гадния квартал къде се заселих аз... сама ли да си бутам количката дето я нямам, а  #2gunfire

# 222
Надя , честита ви сладурка , да ви е жива и здрава   bouquet и добре сте си дошли у дома  Hug

Иве , идеята е страхотна, само кажи какво се иска от нас. Снимки ли да пращаме и каде да ги пращаме или да ти пращаме ВВСoda на нашите аватари.

# 223
  • София
Надя, честито бебче .Да ти е живо и здраво и много да ви радва   bouquet

Иве, много ми харесва идеята със снимките. И аз съм за. Само кажи какво точно се иска от нас.
malenush, кой е гадният квартал? И защо си още без количка? Ние сме от 8 ден навън с количката. Е сега е ужасен студ, но ще пекне слънце............. и   1stroller

# 224
  • София
Здравейте и от мен.
Честит рожден ден на Мама Яни. Жива и здрава бъди и много щастлива. Скоро да гушкаш малката душичка и много да те радва.   bouquet Hug  bouquet
Момичета имам един въпрос, към тези които имат момиченца. Педито ни каза да мием хубаво между малките и големите срамни устни. Там сега има един секрет който не мога да махна, явно в родилния дом никой не  е обръщал внимание на това. Някой има ли такъв проблем и как се справя.
Цвети теб да те питам, защото и ти ражда в ТК, паднаха ли ти шевовете и кога? Мен така ме дърпат и вече нямам търпение да се отърва от тях.
Аз нещо хич нямам настроение, а идват празници. Просто никаква ме няма, кога ли ще се оправя. Постоянно ме избива на рев и то без причина. Хайде лека вечер и спокойна, че ние едва ли ще спим. Още не е станала наща мома, а трябва да се къпем и да се храним. Колко ли часа ще стане?

П.П. Аз исках да си направя аватар в този сайта, който даде Мама Яни, но не знам как да си намаля снимките, всичките са ми над 300 КВ. Има ли някъде където мога да го направя, или трябва да намаля резлолюцията на фотоапарата?

Общи условия

Активация на акаунт