Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви напитки мога да приема за справяне с коремна болка и затруднено ходене до тоалетната?
Какво мога да пия, за да помогна с проблема с разхлабването?
Как да се справя с болката при кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви напитки мога да приема за справяне с коремна болка и затруднено ходене до тоалетната?
За справяне с коремна болка и затруднено ходене до тоалетна могат да се използват различни методи. Някои майки препоръчват разхлабителни средства като фенилакс или дуфалак. Освен това, чай от сена и майчин лист, активия, рициново масло и прием на витамин С и калциев глюконат са предложени като възможни решения. Винаги е най-добре да се консултирате с лекар, преди да започнете нови терапии.
-
Какво мога да пия, за да помогна с проблема с разхлабването?
За справяне с проблема с разхлабването могат да се използват различни методи. Някои майки препоръчват лекарства като фенилакс или дуфалак. Освен това чаят от сена и майчин лист, активия, рициновото масло и приемането на витамин С и калциев глюконат също са предложени като възможни решения. Винаги е най-добре да се консултирате с лекар, преди да започнете нови терапии.
-
Как да се справя с болката при кърмене?
За облекчаване на болката при кърмене можете да опитате различни методи. Някои майки препоръчват използването на гама-станови, прилагането на компреси с кърпа преди кърмене, изцеждане на малко количество мляко с помпа преди хранене и използване на протектори за зърна след хранене. Винаги е добра идея да се консултирате с лекар или консултант по кърмене за персонализирани съвети и подкрепа.
-
Кога трябва да започне приемът на витамин D за бебета?
-
Как да намеря педиатър в Младост 1 и какви документи са необходими за получаване на еднократна помощ?
Аз съм си вкъщи и чакам да започнат някакви по-регулярни контракции, засега са от дъжд на вятър.
Сега ще ида да видя и другите нови снимки.
. Толкова ме е шубе да не го пренося, понеже расте по-едричък. А уж трябвше да се роди по-рано, защото отдавна е слезнал ниско долу. Толкова ми е нервно и притеснено......, та за това не пиша. Нито тапа ми е паднала ,няам и контракции /освен подготвитлни от време на време /. Не искам да ви развалям настроението, но вече неиздържам и трябваше да ви се оплача. Много се извинявам за което. Моля ви стискайте ми палци да мине всичко нормално, и да е скоро.
...мъж ми рече, че може да махна първите, за да не се трупат и аз без да му мисля сторих таз работа...не че е проблем да ги кача отново, но хайде от тук нататък няма да ги махам...
) или пък по някакъв друг начин...ако имате вие идеи казвайте да работим от сега...може също да ми пращате снимчица на бебо, която си решите пък ние с мъж ми ще ги слагаме в някакви рамки...

Макар, че казват, че бебетата първите 2-3м е хубаво да се гушкат повече, и това няма да пречи за по нататък, ама знам ли. Според мен си се свиква и си разбират, нищо, че са такива дребосъци още.

Никъде из имениците не срещам точно нейното... някой ми каза на 25 декември, но така пък Буба ще се чувства ощетена