Коледа-та чука на вратата, ДЕКЕМВРИЙЧЕ ще е под елхата!

• 16 652
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря на всички които изказаха съчувствие и дадоха идеи за лекар. Утре ще отидем до МД и АГ-то и ще решим коя болница и кой лекар

Ама ако знаете какви ужасии ми наговори доктора - имам в предвид за нещата които биха могли да се случат ако бебето е много голямо и аз държа на нормално раждане....

# 226
mamaYanni, я кажи какъв е пинципа на този сайт...до колкото разбирам те ти правят анимацията и ти я пращат, така ли? питам, защото вчера си направих регистрация, качих снимката и до сега нищо не съм получила newsm78
Иначе би било добре, тъй като всеки си го прави сам за себе си, а на мен ми пращате само кода...
Дари, това нашето е хубаво, пак всеки сам си го прави, но пък ми се вижда голямо Thinking...та за това ми се иска някак си всеки да си прави сам аватара, но да решим кои точно, а на мен да пращате кода, а винаги може да си сменяте снимките, пращате ми новия код и аз само го сменям...хайде ние с мъжа ми пак ще видим някъде и рамки...ще потърсим и ще видим кое е най-доброто и най-ефектното Peace

ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА НА НАДЯ! ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И КЪСМЕТА ДА НЕ СЕ ДЕЛИ ОТ НЕЯ! Heart Eyes

Нонич, и аз забелязах този секрет между срамните устни и в началото се чудех дали трябва да го мия и в същност си го измих и всяка вечер като се къпем лекичко и мия там мястото...

# 227
  • София
Иве, разгадах го  newsm78. След като си направиш аватор - отиваш на личният си профил и си копираш адреса и после копи /пейст в личният профил в БГ Мама

# 228
Нонич,единия вариант е да изрежеш снимка(както аз от ретроснимката,която ви показах на Рали,изрязах само лицето до допустимите размери)или да снимаш на по-ниска резолюция.

Иве,направи си лентичка или аватар,после на моя профил ти го показва,копираш кода и готово.Можеш да си направиш 5 аватара или ленти(можеш и да изтриеш).

# 229
разгадах го Peace
явно вчера нещо не съм направила както трябва...
тъй като виждам, че стават хубави, а и не са много големи, предлагам всеки да си направи сам, като за заглавие на снимката напише името на бебето, на коя мама е и дата на раждане...пример:

и кодовете ми ги пращайте на лични...

# 230
  • София
Катюшка, в Дианабад, но изобщо не ми харесва тук  smile3511
Нонич, нашата педиатърка каза като я мия винаги с памуче отгоре надолу да я почиствам, защото е много нежничка, а се образува секрет пък и от крема и...
Снимки се намалят като се отворят с Paint-a след клик на File в лентата горе и оттам Save as като JPEG. Не съм много сигурна дали обясних правилно, но поне опитах  Blush

# 231
разгадах го Peace
явно вчера нещо не съм направила както трябва...
тъй като виждам, че стават хубави, а и не са много големи, предлагам всеки да си направи сам, като за заглавие на снимката напише името на бебето, на коя мама е и дата на раждане...пример:

и кодовете ми ги пращайте на лични...
Готово,само изчакай бебо да дойде,че иначе ти пращам снимка на каката hahaha

# 232
  • София
Честито бебче на Надя и от мен!   bouquet

За тези аватари на мен не ми стана много ясно как става. Като гледам нашите снимки са с доста по-големи размери. Кажете как става това намаляване. Пробвах с Paint-а както каза Маленуш, ама пак 500 KB стават, до 300 не мога да ги докарам. Обяснете ми на по-прост език, да се упражня. Та после да съм готова  Mr. Green

На мен ми е много тежко вече, едвам дишам, имам чувството че ще се пръсна и мога да почна да плача, когато си поискам, ей така без повод - за идеята просто. Звънят непрекъснато приятели и роднини да питат нямаме ли бебе и вече се дразня. В началото се радвах, че толкова много хора се интересуват как сме и т.н., ама вече ми писна. А и ми е чудно как си мислят, че може да се е родило бебето и да не се обадим да се похвалим  Crazy Ми така де, такава чудна новина пази ли се в тайна.
Оплаках ви се набързо, ще ме прощавате за което, ама имам чувството че полудявам вече.

Лека нощ момичета! Обичам ви!

# 233
Галчо,виждам,че си онлайн!Добре си се завърнала!Как сте с Марто?  bouquet

# 234
  • Бургас
Честита рожба на Надя! Да ви е жива и здрава и много, много да ви радва!!!

# 235
Malenush, как даваш бебезана защото на кутията пише по 3-4 лъжички на ден и подслаждаш ли го? Аз пробвах снощи този на хип, но Бия не иска да го пие защото пише да не се подслажда, а така е гадничък.

# 236
стават много добре Hug...
пробвах с моя и на Дари и стават чудесни newsm10
за намаляването на снимките, мъж ми го прави с програма, иначе не знам дали става newsm78
Яни, нищо не ти пречи да си направиш аватар с кака Раличка и с бебо Heart Eyes
Клерче, днес вашата Лили има първи празник - нацелувай я и нека да ви е все така кротичка и добричка и да расте здрава и бодра Heart Eyes
Да ви кажа...капките "Инфакол" започват да действат (имам предвид, че дават около седмица използване,за да се усети резултата), нощес нашата хубавица е спала много добре, събуди се само веднъж да яде и пак заспа...много съм доволна и дано е така и в бъдеще Praynig
Приготвяте ли вече трапезата...ние тази година сме пълен пас...довечера ще ходим у нашите и там цари трескава подготовка Wink...същото ще бъде утре вечер и по всяка вероятност и на Нова Година...

# 237
  • София
Добро утро и от мен.
Тази година и аз съм по тънката лайсна - ще ходим при нашите. Миналата бяхме при свеки. Така -за да няма сърдити -  уважаваш и едните и другите. Бъдни вечер  при едните, а Коледа при другите.

Бясна съм на свеки, ама не мога нищо да кажа. Последните нощи нали бяха тежки - с колик, бебка не затваряше очи ако не е носена на ръце. Не даваше на баща си дори да спре на едно място, камо ли да седне. А то какво било ( след кратки размисли установихме) свеки, като я гледа непрекъснато я дондурка и носи на ръце. Е как да спи нормално детето. Ама пък от друга страна нали я гледа - та за сега ще си мълчим.

Клерче, честита ви месечинка.   bouquet

Иве, от снощи и аз съм на инфакол. Не знам дали ми се струва, но цяла нощ не е мръднала. Както я оставиш - така я намираш. Навсякъде четох , че ефект има чак след седмица, ама ние си спахме блаженно за първи път от доста време. Та дай боже така да продължаваме и за напред.

# 238
Добро утро момичета Grinning Не съм имала време да се включвам активно, но ще си наваксам. Иначе сме добре с Деми, майка ми е при нас и ни помага неимоверно много за което искрено и много много и благодаря Hug
Честити на всички нови мами с бебчета  bouquet Да им растат здравички, умнички и късметлии Grinning
  ylinfantЧестит рожден ден и на мама Яни с пожелание да е много здрава и щастлива мама newsm59
Честито и на всички, които са имали повод за радост  bouquet
Искам днес на този прекрасен семеен празник да пожелая на всички ви много топлина, щастие, обич, разбирателство, нека винаги усмивки греят на лицата ви, нека тази коледа бъде незабравима, каквато ще бъде и за мен, защото имам най-ценния и прекрасен подарък на земята моят син и съм безкрайно безкрайно щастлива да бъда негова МАМА  Kissing Heart

# 239
Добро утро, сладуранки! Честит пырви месец на малката Лили на Клер!!

Macata, в Paint програмата трябва да има някаква опция да изрежеш само част от снимката - нещо като CUT и после да дадеш PASTE в нов файл. Така със сигурност ще намалее големината на снимката. Навън изглежда много красиво със заскрежените дырвета, но сигурно е страшен студ и няма да става за излизане.

Весело изкарване на Бъдни Вечер !!!

Общи условия

Активация на акаунт