Сливен 21 - В очакване на Коледа

• 13 541
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Вчера сте били много красиви всичките. Като гледам снимките още повече ме е яд, че не успях да дойда, но много изненадващо ни дойдоха неканени гости. Като ги видях, повярвайте ми направо побеснях, но какво да направя, да ги изгоня ли (въпреки, че точно това исках да направя)?

Дидка, честита ви годишнина с малко закъснение. Да сте живи и здрави и много да се слушате и обичате!

Наде, добре дошла! Чакаме да разкажеш повече за себе си.

# 136
Аааааа... Забравих -сред вас видях едно познато  лице (Дорито). Мисля, че преди живееше до нас и има сестра Елена. Ти ли си?

# 137
mama-didi, ти се появи най-после! Как е zoisiqna? Нанесоха ли се в новата квартира?

А между другото кога сме на работа?

# 138
Добре дошла на mama Nadia. Меги ще те добави в списъка на сливенските мами, но дай повече информация за теб.
До 23 часа продължи купона снощи, но като гледах на никой не му се тръгваше.
Днес моите юнаци само мрънкат и ме ядосват и аз ги заплаших, че пак ще отивам на купон, че да си почина малко от тях  Laughing

# 139
....радвам се, че направихме такава срещичка - дано ни стане навик   smile3503
Сега си мисля вече за следващата къде можем да я направим, че  да сме всички заедно на една маса newsm78

Отивам да качвам снимки  bowuu Съжалявам, че вчера не го направих, но цял ден скитахме с МирОто без децата Joy
Добре дошла на мама Надя - ще се радваме следващия път да се присъединиш към нас...както направиха милче и пеца Hug ...две много мили момичета...а милче наистина каква е хубавелка и срамежливка  newsm51

Радвам се, че се запознах и с Теди  bouquet
Яд ме беше, че не пихте  Crossing Arms Ренка, Катето, Лони и т.н....не може така  Naughty поне по чаша вино да бяхте  newsm10

Еве, Силви - следващия път без да имате гости, моля  Mr. Green

Нелка, на другата среща повече  Wink

Дидунчето - красива както винаги Hug

Мама Диди, китката е от Канада, но ако потърсиш в магазините, където продават фибички, шапки, шалове...аз знам поне 3 такива - има даже и по-красиви newsm10

...така...Меги ми е обещала тортичка  dance

Катето
пък се напи от смесването на двете бутилки натурален сок и стана много чаровна Hug

.....отивам сега да качвам снимки, че тоя пост го пиша 2 часа....а да....и мен как сте ме "изтепосали" без ФШ ooooh! Много съм кръгличка  261uu

newsm51

# 140
Здравейте, момичета, аз съм си вече в Бургас и ей сега ще отида да гледам снимки и да кача моите. Много ми хареса срещата newsm44, радвам се, че най-накрая успях да стигна до вас. И аз искам паааааак. А която и да идва в Бургас да не забрави да свирне, поне за по кафенце, че много ще се ядосам иначе. Сисе. отговарям ти вместо Теодора, да - тя е, и сестра и наистина е Елена, но тук няма да я срещнеш, тя не влиза във форума. Аз я извиках на срещата, така че затова не си я виждала между нас. Айде отивам на снимките сега.

# 141
Яд ме беше, че не пихте  Crossing Arms Ренка, Катето, Лони и т.н....не може така  Naughty поне по чаша вино да бяхте  newsm10

Аааа, моля, моля аз по рождение съм си с 3 чашки в аванс, тъй че няма нужда да пия. То веселото и така си стана.
А за другата среща, предлагам да я започнем пак от някое тихо заведение, където да си побъбрим и да загреем  cheers Drunk и да продължим някъде по-така... с танци-манци...  newsm57...  та до сутринта.  Mr. Green

Ей, Дидка видях я снощи тая певица от "Тома". Е, няма равна. Направо ме уби, а и си хареса Динко и като се лепна за него то не бяха танци, то не беше чудо. А той милия направо глътна бастуна. Така не се бях смяла от много време.  hahaha  Joy Този феномен трябва да се види. Може другата среща и там да я направим, поне купон става.

# 142
Здравейте.Казвам се Янка и съм от Речица.Искам да се включа към вас.Имам син на 1 год. и 9 мес.Много е палав  Laughing
Приятен ден на всички Hug

# 143
Добре дошла и на yanka_paskaleva!

Да , за певицата на Томата и аз съм на мнение че не е за изпускане. Там бяхме на банкет ( с мама Диди и Зоисияна)  и беше купон.

Започвам да готвя , че довечера ще имам гости , а утре съм пак на работа!

Последна редакция: нд, 30 дек 2007, 13:21 от mamasewi

# 144
  • Под Сините камъни
добре дошла на мама Янка Паскалева  smile3525п радвам се че редиците ни се умножават весело посрещане на  Новата Година и чакам с нетърпение новата среща певицата не съм я чувала но нямам нищо против да я чуем

# 145
И аз да поздравя Янка Паскалева с добре дошла  Hug Юнака ти като гледам е колкото моя Пламен. Значи знам колко е палав. Моя само като яде е кротък  Laughing
Момичета, къде ще посрещате Новата година?
Ние ще сме си вкъщи. Децата спят, аз пред телевизора, а мъжо на компютъра. Последните години така я посрещаме. Надявам се като пораснат малко децата да стане по празнично.

# 146
Здравейте мамита!Аз съм Людмила и много бих йелала да се запозная с вас!

# 147
...добре сте дошли yanka_paskaleva и Людмила  bouquet  bouquet Много се радвам, че дружинката ни се увеличава Heart Eyes

Да започвам ли да организирам другата среща - след празнична Mr. Green

...а щом ви харесва при лелята в Тома - някой ден наистина ще отидем и там Joy малко да разкършем снага.
Ние на Нова година ще сме до към 22 часа в къщи с децата, после в Тома и после...където ни отвее вятъра Joy

# 148

Почвай, почвай  Mr. Green

# 149

Почвай, почвай  Mr. Green

Оки....само давайте предложения Sunglasses..аз продължавам да качвам снимките...една по една ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт