Отговори
# 225
  • Русе
Здравейте момичета  Hug !!!
И аз от давна не съм писала,ама от моя мъж не мога да се уредя на компа  Crossing Arms .Много се ядосвам,защото докато ви прочета и той почва да дава зор и не ме оставя да пиша .
Аз вместо подаръци получих парички да си купя каквото искам,че на мъжо и и на свекъра им било трудно да избират подаръци  Joy .От свекървата имам един страхотен парфюм,а от баща ми още преди ви писах,че получих кухненски робот.
За тези синини не съм много сигурна,ама на предния преглед Доки ми направи забележка,че много бързо наддавам колограми и поиска да ми огледа краката.Не съм сигурна,но май търсеше точно синини,защото аз нямам и той каза ,че е много добре.
Приятен ден от мен и много положителни емоции   bouquet !!!

# 226
ЧЕСТИТ  ИМЕН ДЕН на всички  празнуващи!

според мен  тези синини са от спукани капиляри или  по-малки венички.на мен по краката ми се появиха доста капиляри(като мрежичка).аз пия от началото на бременноста аспирин протект,но ми е изписано от лекар.
за килограмите мисля да си замълча Laughing,но от едно известно време съм спряла да качвам.снощи изядох половин шоколад и като си легнах #Crazy,4 крака ритат от едната страна и отделно от другата едното буташе с ръцете.голям купон,чак съм се смяла с глас

# 227
Здравейте и  от мен,

Честита коледа на Всички и  честит  имен ден на  всички именници.
И аз доста се оядох тези дни от маса на маса  и  в крайна сметка за 3 дена +3 кг. И вече станахме +10 като  цяло. Добре че свършиха коледните  празници че ако имаше още сигурно щях да започна да се търкалям вече   Laughing
бебка голяма фиеста ми спретна тези дни.
не се спря то бяха ритници то  беше чудо.
сега чакам пак да стана петък да му запразним още няколко  дена.
Много  бързо  свършиха тез почивни  дни хич не ги  усетих.  А си  бяха цели   5.

А за венците и на мен ми кървят  доста. Януари  смятам пак да отида на зъболекра та да видим.
и на мен дядо коледа ми  донесе нов телефон , че стария вече беше почнал да сдава багажа.

лек ден от мен и много  ритничета   Simple Smile

# 228
потече ми и на мен коластрата или каквото и да е там.
Докато си мажех гърдите и гледам две малки капчици много бистри и като стиснах малко излезе още и после стана жълто.
Голям кеф - незнам какво се кефя толкова, ама все едно кърма ми е текнала - имам чувството, че мога да нахраня много бебета.
 Peace Joy Peace

# 229
Аааааа тъкмо съм се сетила, момичета вие как се справяте с болките в кръста, мен вечер много ме боли и гърба, и кръста...ужас:(

# 230
това което ме притеснява е че моите не са като спукани капиляри а все едно съм се удряла, и болят. Ама те са на бедрата , лицевата част, не надолу по краката, точно където почват бедрата.
И са по 4-5 на всяко бедро  Cry Ще изчакам няколко дена ако не минат звъня на док, дано не е сериозно, ама аз съм си и натежала +11килограма съм. Много ми е притеснено да не стане по сериозно  Praynig

# 231
Аз не съм ходила на ФМ ,а пък и май съм позакъсняла вече.

Didimora, ФМ се препоръчва и в периода 26-32 седмица, така че можеш да се възползваш, ако искаш.

# 232
Лорелай, и аз търся лек за болките в гърба, че понякога ме влудяват

# 233
Ами момичета за болките в кръстта  -  и аз ги имам. До скоро бях на работа и понеже работих в офис - по цял ден седнала на един стол - открих че единственото което ме облекчава докато съм седнала е малка възглавничка за кръста - поставям я отзад и горе - долу се чувствам по-човешки (същото важи и ако си легнала)

# 234
Оххххх момичета в 13:30 станах-нали бяхме на фирмено парти снощи Wink Хубаво си потанцувах........имаше томбола и награда спечелих-духалка Laughing

Преди седмица когато ходих на преглед на часно (при Давидков) той ми препоръча да отида да си направя тест за гестационен диабет.Много бременни заболявали от него-няма никакви симптоми,а може да бъде опасен както за майката ,така и за бебето ShockedЗадължително след нова година ще отида,дано не съм изтървала периода в който може да се лекува(ако има такъв)
Вие изскледвали ли сте се за такъв диабет??????? newsm78

Aquariel и аз вървя така с килограмите,но не съм забелязала да имам такива синини по бедрата или където и да било по тялото NaughtyАз нямам представа от какво може да са newsm78

# 235
Честита Коледа на всички ви!!! Много здраве, усмивки и най-хубавите подаръци през АПРИЛ!!!

Аз пак се вклюмвам за малко, защото не мога да седя на стола от болки в бъбреците. Бях да си направя изследвания чак днес, защото в нашата държава всички почиват и нямаше даже дежурен кабинет да си направя изследвания по-навреме и можеше да избегна тези гадни болки. Направо ми се плаче. Не мога място да си намеря вече 3-ти ден. Надявам се от назначението на доки да ме поуспокои поне до довечера, че да се наспя тази вечер.

Пожелавам на всички мами весело изкарване на Нова Година. Аз с тези болки май ще си останем вкъщи

# 236
Здравейте момичета Simple Smile

Честита Коледа !

Коледа я изкарахме вкъщи, събрахме се, пийнахме и хапнахме. На 24 срещу 25 декември дядо Коледа дойде тихичко у нас и остави подаръци за послушните през тази година. Малката беше толкова щастлива за подаръците, ей затова живеем Simple Smile Лошото е че двете със щерката се тръшнахме от някакъв вирус на 23 декември и тя като че ли е по-добре, но при мен нещата загрубяват и май до антибиотик ще се стигне.

Иначе да кажа едно по едно за разни въпроси поставени тук:

Изследването за диабет е едно просто изследване на нивото на кръвната захар. Взима се кръв от вената сутрин на гладно.

За феталната морфология, ние ще правим още една на 28 януари, май се пада 29 седмица. Така че може да се направи по-късничко.

Aquariel, за изтръпването ти отговорих в другата темата. И аз го имам, предимно нощем. На дясната ръка, много неприятно. От време на време получавам и крампи в крака, пак през нощта. Имах тези проблеми и с първата ми бременност.

За синките, доколкото знам това е свързано с един от параметрите в ПКК за кръвосъсирването. Мисля че една кръвна картина би отговорила на въпроса какъв е проблема.

За килограмите иначе съм +9 някъде.

Болки в кръста и гърба засега нямам, обаче като лежа по гръб и после така ме боли таза че едва се размърдвам  newsm78

Аз имам друг проблем, напоследък не ми стига въздух, ужасно неприятно. Някоя от вас да го има ?

На нас дядо Коледа тази година ни донесе семеен подарък, трапезна маса с четири стола Simple Smile

Хайде целувки и весел ден   bouquet

# 237
И мен ужасно ме боли кръста и все гледам да си полегна за малко че да ми мине незнам какво друго да правя  Thinking

# 238
ritka виж какво прочетох за гестационния диабет и как се изследва:

Тестът се състои с изпиването на специален разтвор съдържащ точно 50 грама глюкоза.Един час по-късно се взима кръв от бременната и се проверява нивото на захарта.По малко от 140мг/дл се счита за нормално ниво .Когато нивата са над 140 се прави специален тричасов тест за глюкозна поносимост................

Тук има повече инфо.......http://www.biberonbg.com/info/diabet.htm

# 239
Sisee ами такова изследване не са ми правили  newsm78

Предполагам че се прави ако има проблем с изследването на кръвната захар в ПКК  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт