Отговори
# 210
ето ме пак момичета Grinning.днес татито мо готви доматена манджичка,че не мога да ям Cry.надува ми се венеца отгоре от вътрешната страна и долните зъбки ми опират........и немога да дъвча,нито да си затворя устата #Cussing out.зъболекаря ми даде гелче и се мажа ама не минава......айде вие гответе вместо мен Peace.да се похваля,че ми се падна парата от коледната питка Party.лека вечер.

# 211

вени,имаш предвид нов апарат ли?
Да нов апарат на домашния номер /бтк/ и не можем да активираме тази опция за идентификация на повикванията - да показва кой те е търсил, както на джм-а !
мисля,че след като номера ви е цифров трябва автоматияно да си излиза номера,който те търси щом апаратаима тази опция.също така огледай телефона някъде отзад или отдолу на апарата може да има копченце за прхвърляне-цифров,аналогов

# 212
Здравейте пак и от мен.
Момичета да ви питам нещо което много ме притесни току-що. Влизам да си взема душ и виждам на бедрата, точно под корема (където почват бедрата) синини, и на двете бедра. Не съм се удряла. А пък и имам поне по 4-5 на всяко бедро. Много се уплаших. Sad  От какво може да са се появили?

# 213
  • София
Добро утро Simple Smile

Aquarel честита печка Simple Smile Със здраве да си я ползвате Simple Smile

Моя домашен тел също е такъв, но не сме активирали никаква финкция, той сам си показва кой номер те търси и ако го имаме запаметен изписва името. Не показва само ако те търсят от аналогов или скрит номер.

Ние си имаме абсорбатор Simple Smile Много съм щастлива че успяхме да намерим по-малък - 50 см. широк, защото всички стандратно са по 60 см. и да ви кажа изпаднах в ужас от мисълта, че пак ще трябва да се кърти и маже в кухнята Simple Smile Но важното е че намерихме Simple Smile

Аз сега като си изппия кафенцето отивам да търся подарък за племенника Simple Smile Леле вчера по центъра в детските магазини изпаднах в ужас - как може играчките да са на такива безбожни цени! Ужас за една количка 60 лв! Направо ми разбиха фантазиите! Е надявам се днес тук по квартала цените ще са малко по-нормални Simple Smile

Хубав ден Simple Smile

# 214
добро утро!
Моят венец вчера прокърви и сега малко ме боли, особено като ям определени неща.А и като си мия зъбите - също, абе доста чувствителни са станали явно. ooooh! ooooh! ooooh!
А за синините - и аз имам една - само че отстрани на бедрото - доста голяма и нямам идея от къде е - стои ми вече повече от седмица.

# 215
  • в илюзия
Добро утро.  bouquet
Честит имен ден на всички именници. Да сте здрави и много щастливи. Hug
Аз за щастие все още нямам проблеми с венците.А за синините не съм забелязвала.
Аз отивам след малко да видим бебката и дали наистина е бебка.  CrazyИ като се върна ще се отчитам.

# 216
ДОБРО УТРО,ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СТЕФАНОВЦИ,ПОЖЕЛАВАМ ВИ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ.И НА ВСИчКИ МАМИ ДЕБЕЛИ БЕБЕТА И ЛЕКО РАЖДАНЕ ПРЕЗ АПРИЛ.
 Не съм писала от няколко дни,трябваше да пътуваме,преди това имаше малко ексцесии,защото получих малко кървене,но всичко е наред ,предписаха ми няколко неща и пия хапченца и почивам.И бебо ни каза здравейте,помаха с ръчичка ,но така си беше стиснало крачетата,че отново не пожела да ни каже какво ще е,нашият татко е убеден ,че ще е момъенце,ама ше видим.Аз не съм ходила на ФМ ,а пък и май съм позакъсняла вече.
 Тази година у мен се падна паричката от питката и с таткото се споразумяхме че това значело, че по нас ще идват многооо парички  Laughing
  ПОздрави за големите подаръци,и ние си направихме подобен ,купихме си професионален  фотоапарат,мани мани  Wink все още ме събира обектива,ама с това темпо на разтеж   Embarassed Laughing Embarassed може и да не може да ме събира скоро  Blush.
  Пожелавам ви приятен ден и още подаръци!   bouquet

# 217
добро утро мами.черпя ви всички  party023  cook-днес моето мъжленце има имен ден!да ми е жив и здрав.сега го пратих по банките,а аз из нас оправям.още ме боли тоя венец и незнам какво да ям,а синини не съм забелязала.лек ден и до после.

# 218
здравейте момичета, май по празника всички сме се ояли  Embarassed!!!!Радвам се , че сте  си изкарали добре, аз освен всичко и настинах и сега ви моля за някоя експресна рецепта, че хич не се чувствам добре, а и не ми се иска на Нова година да съм болна, тъй че давайте съвети! В някоя от предните теми някой беше споменал за памуците с ракия в ушите? каква точно е технологията и действа ли? Благодаря ви предварително!

# 219
Здравейте всички мами и от мен. Покрай празниците темичката ни малко осиротя, но като гледам отново набираме пълна сила. Simple Smile
Наистина не разбирам каква е тази коледна лудост с тези подаръци, играчки, украси, все пак не празнуваме инвазията на Колка-Кола и дядо Коледа, а раждането на Исус Христос.
Ние прекарахме чудесно със двете семейства, хапнахме си порядъчно и сега се стягаме за новата година. Вече нямам търпение да дойде януари, че да видим бебо.
Целувки и спокойни празници.  bouquet
p.s. Поздрави на именниците!

# 220
Здравейте , момичета !!

Аз също имам няколко синини, даже едно топче (подкожно ) на единия крак , но друго ме притеснява повече.
Обостриха ми се разширените вени , разпространиха се и ме болят.мажа се с троксевазин, но ефекта е нулев.
Ако някой знае някакви бабини илачи , моля да ми напише !!  Ще ви бъда благодарна , защото крака ми е син , все едно имам синка от удар.

А за килограмите съм вече 12 отгоре , така че тези 5,5 кг ми се виждат супер, имайки предвид ,че при първото раждане свалих 8 кг.

# 221
Здравейте и от мен! Аз вчера късно се завърнах от Сърбия, където свекитата ни поглезиха добре. Честито на всички именници и рожденници!

Aquariel, моят телефон също се скапа и получих нов от мъжа ми Grinning ... плюс още един куп подаръци - дрехи, за къщата и тн. Днес с мъжа ми ще ходим да купуваме подаръците на нашите и брат ми. Искаме да вземем и нещо за бебка Grinning

Didimora, много вярвам в това, че бащите имат най-добър нюх и познават пола!!! Wink

У нас е голяма лудница - нямаме вода Cry Замръзнала е някаква тръба и сега чакаме да я оправят, че така е от миналия четвъртък. Добре, че не бяхме вкъщи по Коледа...

# 222
  • In someone's dreams
Здравейте на всички мами и Честита Коледа със закъснение!

Пожелавам на всички да сме живи, здрави, много щастливи и безкрайно обичани.   loveuuu

Аз съм си тук за нова година, така, че ще пиша повече вече.
Нашият бебо е много игрив тези дни и аз естествено съм много щастлива, постоянно си гледам корема как се мърда. За Коледа получих специален подарък от нашия тати - златно колие, а Йоани вече някокло пъти я посещава Дядо Коледа винаги с подаръци. Моли ме да и обяснявам защо той идва по няколко пъти - и в къщи, и в градината, и при баба и, ама тя е доволна де, то и аз искам така  Laughing
Весел ден на всички и пак ще се видим  smile3525

# 223
Привет отново, голяма лудница в тия два дни ще бъде..всеки бърза, иска, нарежда - ужас...
Иначе бебе много лудува Hug, но съм леко притеснена от днешните деца - ние нали много племеници имаме /8 на брой/ и направо в чудо се видях - купуваме подаръци и понеже получават и от баби и от лели, и от чинки и стринки...и пак недоволни бе - "много малко подаръци тази година били получили"  Shocked и като гледам как поръчват на дядо Коледа...по 5-6 Stop...едно време не беше така  Thinking
Аз за килограмите не се притеснявам, мисълта ми беше, че много бързо ги качих последните...иначе съм горе-долу в норма.
Спокоен ден от мен  Hug

# 224
  • в илюзия
хайде да докладвам за прегледа. Бебка ще е бебка с 95% сигурност. Седалищно е , но доктора смята , че ще се обърне . 660 гр е  и според доктора съм 24 седмица . По-късно ще си сменя лентичката . Иначе всичко е добре = щастлива съм.

Общи условия

Активация на акаунт