Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 652
  • 284
  •   1
Отговори
# 105
Честито на именниците малки и големи!Весел празник и живи здрави!

# 106
  • Варна
Честит празник на всички именници! Бъдете живи и здрави!

Зори, честно да ти кажа, май незнам кога е именния ден на Дарина. Но това ме накара да се разровя в нета и виж какво открих:
ДАРИНА - подарък (славянски). Дарина черпи на Тодоровден (съботата след Сирница).
А ето каква е връзката с Тодор: ТОДОР - божи дар (гръцки).
Но лошо няма пак да се почерпим  Laughing

# 107
Саси,вчера забравих,ама сега няма Laughing-такъв комплект за почистване има във Вега тойс-вие ги имате и на магазини,аз от интернет магазина им го поръчах/цената е 8 и нещо/-невероятно забавление се оказа за моите ммчета..а за твоята принцеса сигурно също ще представлява интерес.......,че и аз вече се чудех как да изчистя без да се бия за прахосмукачката и парцала........

# 108
Здравейте момичета Simple Smile

Една почерпка от мен, татито и дъщеричката ми имат днес имен ден

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАщИ ДНЕС!!! Пожелавам Ви много здраве, щастие и късмет.
   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря Ви момичета за милите думи и пожелания.  Hug Hug Hug

Саси, точно от там си го поръчах да ми го доставят Simple Smile http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=1675 ето тук ама е без кофа, май другите са ги свършили. Тази година изцяло пазарувах от там и съм много доволна вси1ките играчки са страхотни и Иванна много им се радва Simple Smile
Сонка, за телефона ще попитам вуйна-баба, че е от нея и ще ти кажа.
Коте, страхотни снимки.  Peace
Вили, целувки от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЛЛек ден, че ме чака подготовка за довечера Simple Smile

# 109
Честит имен ден на всички с името Иван, Иванна, Иванка, Ивайло, Калоян, Йото, Йоана, Йоанка, Жана, Ваньо и Ваня! Да сте живи и здрави, много усмивки и страшно много късмет и щастие Ви Пожелвам!

Почерпете се и за Здравето и на свекър ми, който заслужава всичките следващи деца да кръщаме на него bouquet

# 110
Любе с теб пишем по нощите а ?  Laughing мен сън не ме ловеше снощи,като знам че ще празнувам на другия ден и то сутринта.Малките приятелчета на Йоана дойдоха в 10.30 и се веселиха чак до 13.00.Довечера е другия тур  Laughing Сега и двечките спят.Днес гледаме Ели,направо от партито си остана у нас  Grinning
Любе честит ти именник да ти е жив и здрав!
Честит празник и на Ванчето!   bouquet
Останалите са поздравени и почерпени в предното ми писание  Grinning
Саси мерси за отговора   bouquet
приятен ден  Hug

# 111
Честит Имен ден на Йоана на Зори,на Йоана на мимик,на Йоана на Елиа, на Иванна,на таткото на Иванна,на Ивчо на Люба,на Ванчето,на Ванко на Дани ъп,  bouquet
Бъдете живи и здрави и с гордост носете името си Heart Eyes Hug Heart Eyes  bouquet

Ей,зарибихте ме с тези комплекти за почистване,ще взема и аз един,дано имам тогава повече спокойствие докато чистя.
Тея вече ме дърпа...
Весел празник на всички  bouquet

# 112
Ето и две снимки от днес с едно гостенче

# 113
ЧЕСТИТО на всички именници! Всичко най, и от хубавото по-много!!!
Весел празник !

Набързо се промъкнах, за да разгледам снимчиците, и съм много доволна, миличките дечица, колко звездици имаше в очичките им , радват се на снежко, радват се на подаръците, да ги нацелувате от мен!

Да ви се оплача - от няколко дни Ники има адски неспокоен сън, събужда се към 4-5ч. и започва едно реване /ама наистина почти дране.../ незнам на какво се дължи това, не иска да спи при нас, а иска да го гушкам и да е на ръце,  ooooh!видяла съм се в чудо ....имате ли обяснение....

# 114
Зъби?..Ама от по-сериозните/демек кучешки,кътници/.........аз покрай тия кътници останах без ръце,кръст и още анатомични подробности...и не само през нощта-денонощно съм го разнасяла Иво/понеже ги боли зверски и стават нервни,не че от гушкането им минава,ама поне малко се поуспокояват/ ooooh!

# 115
  • Варна
Честит имен ден и от нас на всички празнуващи!
Бъде живи, здрави, много щастливи и със сбъднати мечти!

# 116
Ето и обещаните снимки:

А ето и една торта от мен,че я правих вчера,та да се похваля:

# 117
  • София
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!
 Да сте живи и здрави и много щастливи!

Ние днес бяхме на Имен Ден на една малка принцеса и Ники остана много доволен. Ето малко снимки от партито  Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207935&photo=3
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207935&photo=5
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207935&photo=7

А и вече сме с нова прическа Laughing Ето ни
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=207935&view=1&photo=9

Ох какви вкусотии сте показали. eat Отивам да хапна нещо Simple Smile

Лека нощ Hug

# 118
  • софия
Да е живо и здраво името на всички именници!С пожелания за много здраве и касмет.  bouquet

ЛЮБА за по безпроблемно поникване на зъбите бихти препоръчала да даваш сутрин и вечер по 5 гранулки Chamomila 9CH. До сега почти не сме имали проблеми с пробива на зъбите.

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 23:07 от irko

# 119
Dobar ve4er momi4eta,
Dosega nqmahme internet.Izvinqvam se za latinicata,no v momenta nqmam kirilica.Partito mina strahotno 8)Preslava igra pravo horo i to v takt s muzikata.Skri ni 6apkata na vsi4ki Grinning Moje da ne govori o6te,no zatova pak e mnogo muzikalna.Cql den bqh pred pe4kata  chef i sega se 4ustvam mnogo izmorena Tired,no uspqh da vkaram si4ko v red.
Blagodarq za milite dumi i pojelaniq na vsi4ki Hug
Ani ot Burgas,nie sa6to  imahme podobna slu4ka,pri nas be6e se ispla6ila ot edin govorq6t papagal v zoomagazin.Prez no6ta takav rev nadade ,pove4e ot 4as reva.Moje ne6to prez denq da mu e napravilo mnogo silno vpe4atlenie i da go e sanuval.
Tezi dni sa6to ne spi prez no6ta i se nalaga da se nosim na race .Predpolagam 4e se dalji na niknene na ku4e6kite zabi.e leka no6t na vsi4ki

Общи условия

Активация на акаунт