Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 631
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Лида, честит рожден ден! Пожелавам ти много семейно щастие.

Честит да е рождения ден и на половинката на Boshi-Moshi. Да бъде любящ съпуг и татко и да е много обичан от малката кукла и половинката си

Любе, дано Ивето се оправи бързо, а другите да ви подмине. При  първа възможност лягай да си почиваш.

# 271
Здравейте момичета!
Радвам се първо ,че най после има добри вести от Марти и Ивето. Praynig  СЕ ДА БЪДЕ ВСИЧКО НАРЕД.
Лида честит рожден ден!жЕЛАЯ ТИ ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО ПРЕЗ целият ти живот,дай Боже дълъг!
Честит рожден ден и на Боши -Моши -татко!Здраве,щастие и късмет за цялото семейство!
Не съм ви чела признавам,но сега ще го направя,ние пак сме болни  :tired:3дена се боря с пустата Т и няма сваляне.Виках една докторка на частно в нас/комшийка работи в детското/било някакъв вирус пак  ooooh!Направо вече ми писна от тези болести.Днес и вчера го извеждах по малко по препоръка на докторката.Видях,че цирка е пълен навсякъде и не само у нас  Laughing
Оооо попрочетох малко Любе какви са тези екшъни при вас бе мила,дано не ги изживявате пак.
Таталинка Hug
оТИВАМ ДА ДОПРОЧЕТА,че да драсна пак  LaughingлЕК ДЕН !

# 272
  • София
Здравейте, момичета!

Сега видях, че и семейството на Боши-моши има празник - Боши-моши, да ти е здрав и щастлив съпруга, дълго семейно щестие ви желая!  Peace Скоро не си пускала снимки на прекрасното си момиченце, да я нацелуваш  Heart Eyes Надявам се проблемите с ушенцето вече да са в миналото.

Албени, мани, с двете биби е направо факир, на сън ги сменя. Едната е в устата, другата заредена в ръчичката и като се завърта си сменя и залъгалката.  ooooh! Та при нас проблема ще се реши по-трудно с отказването. За палчето обаче хич не мисли, че е толкова безобидно. Не да те плаша, ама аз си смучех палеца до първи клас и в следствие на това имам изкривена захапка, която пък води до много по-често развалящи се и чупещи се зъби. Така че, мила, взимай мерки от сега. Моята баба ме отказа като ми намаза палеца с някаква горчивка, ама и аз вече разбирах, че това не е редно и много не протестирах. Сега съжалявам, че по-рано не са ме отказали.

Ванчето, аз не съм давала никакви имуностимулатори, но пък и моята госпожица, да чукна на дърво не е боледувала сериозно, може би затова не съм й се замисляла за такива. Виж питай личната ви лекарка какво ще каже по въпроса. Бързо оздравяване на дребната!

Сонка, бързо да оздравява и твоя юнак, да го нацелуваш от мен  Hug

Аз също прихванах някакъв вирус, а може и просто настинка да е... ужасно отпаднала се чуваствам и хич не чувам, явно нещо и ушите ми са засегнати.... ама май така ми е по-добре, с нечуването де Wink

Спокойна вечер и да се пазите!

# 273
Добър вечер момичета!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Лида много здраве ,щастие,късмет,любов ти желая и много сбъднати мечти.
Честит празник и  на Боши-Моши-татко много здраве и късмет на цялото им семейство
Лека вечер на всички,малките да спят спокойно за да се наспят и мамите Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 21:57 от vancheto*

# 274
Добра вечер и от мен!
Честит Рожден ден ,Лида  bouquet Бъди горда и щастлива мама  bouquet

Честито и на таткото на Евка,да е жив и здрав  bouquet

Praynig Praynig Praynigсе за успешен финал на операцията на Марти,нека щастието най-после ги сполети PraynigИве,с теб сме  bouquet
Любе, Praynig дано повече не прави гърчове Ивчо,че си е страшничко.Да оздравее бързо и да не се разболявате и вие ви пожелавам PeaceПиши как сте.
Ванчето,Сонка, Praynig бързо да оздравеят и вашите дечица и изобщо всички болнички.
1Чуш, Марти много е пораснал,а предполагам и ти също Wink,така че чакаме снимк с коремчето Hug
Таталинка, липсваше ми,и сега като пишеш че на Ени не и харесва храната от кухнята си мисля,че причината може да е в това,че там готвят абсолютно безсолно,а преполагам че ти досега си и готвила малко по-овкусено и може би тя прави разлика,можеш да пробваш да и слагаш или малко сол в храната или аз например на почти всяко ядене добавям сирне/изкиснато/хем е полезно ,хем става по-вкусно,пробвай,дано да и хареса,че детската кухня си е голямо улеснение Peace
Сега ви пожелавам лека и спокойна и отивам да пия едно червено вино с любимия Wink

# 275
  • Варна
Коте, тъкмо се чудех къде се изгуби. Ние вече пихме по едно и сега моя любим вече спи. От мен наздраве  Wine Glass

Любе, много страшно звучи това с гърча и диазепама...аз снощи като четох и помислих, че на теб са изписали за да се успокоиш след екшъна. Както и да е, надявам се да нямате такива изпълнения вече  Hug. Стискам палци на Ивчо бързо да се пребори с вируса. А ти щом не си на диазепам, пийни едно винце с нас  Wine Glass

Таталинко
, липсваше ни...много се развеселих на разказа ти за двете биберони на Ени. Много са изобретателни мъничетата. Целувки на малката чаровница. А за дупките нали знаеш, по-бързо се излиза като си споделиш мъката. Невероятно е колко сме отдалечени, а и повечето се познаваме само от снимки, но колко неща сме си споделяли...Разфилосовствах се, май ми идва в повечко виното  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Саси, от както писа къде работиш все се каня да намина като съм из града без Криси, но все имам 1000 неща за вършене. Пиши как се справя Дари, свикна ли с отсъствието ти през деня.

Сонка, на вас бързо оздравяване и вече да не се давате така лесно на вирусите!

Ние сме добре, за обрива на Криско вече забравихме. Мен вчера някакъв вирус се опита да ме повали, но засега го овладях само с Фервекс и няколко килограма мандарини. Дребния обаче днес е командирован при майка ми, че ме е страх да не се зарази. А с маска на лицето не мога да стоя повече от 15мин. -задушава ме  Confused

Сега ще ви оставям, че завивките ме зоват. Лека вечер.

# 276
  • София
С риска да досадя днес, ама пак съм тук....

Пускам малко нови снимки, пресни, от днешната разходка. А  тук  да видите как си обува ръкавиците на крачетата и колко любими са й мамините чехли Simple Smile Предполагам повечето хлапета обичат да обуват обувките на родителите си, та и Ени не прави изключение. И е толкова нахална, че от краката ни ги сваля и се ядосва, ако не й ги дадем. Прави няколко почетни обиколки на хола, че и подскача с чехлите, само дано не се пребие с тях  ooooh!

КотеHug Ще пробвам със сиренце, мерси за идеята, дано да почне да папа мамуната. И хлебче й бях надробила вътре, ама пак не го искаше. Иначе в тази кухня готвят много вкусно.

Анитка, права си, мила, не се познаваме лично, но с повечето от вас се чувствам много близка и често споделянето тук ми помага  Hug
Което ме подсеща, че може да помислим за една голяма среща на юнската банда. Не е невъзможно за организиране, само трябва желание и да сме здрави. Помислете, мацки Wink

Анитка, да оздравяваш бързо, че е много неприятно. Мен ме почна и хремата, аман, дано не заразя Ени.

Айде стига толкоз приказки....  Хубава седмица за всички   bouquet

# 277
  • Den Haag
Здравейте, как сте милички, сигурно сте ни забравили вече  Laughing.
Не съм писала отмного време, постоянно тичам след малкия и от ден на ден става все по -палав, същинско дяволче  Twisted Evil. Скоро пак ще ви навестя, поздрави и целувки на всички от мен и Вики  Heart Eyes Hug.
Болничките да оздравяват по-скоро  Hug.

# 278
Добър ден момичета!
Преслава е по-добре,не вдига температура нито кашля.Реших да не и давам антибиотика,който изписа педиатърката.Сега и давам само Ангин-хил хомеопатично за гърлото.

Тatalina,личната ни докторка е против хомеопатията тя си изписва само антибиотици,а и в нашия малък град няма хомеопат при който да заведа малката.

Като си спомня какво преживяхме с Преслава,когато лежахме за първи път в детско отделение с диагноза бронхиолит  и веднага ми се насълзяват очите.Трябваше да и държа крачетата по 2 пъти на ден докато я боцкат. Cry,всъщност  и трите пъти бяхме с такава диагноза и на инжекции.Това беше една от причините да не пиша във форума,след като родих.

koTeto ,благодаря за пожеланието Hug

Heart Eyes на всички

# 279
Здравейте мацки!
Лида Честит Рожден Ден на патерица! Пусни някоя снимка от тържеството да те видим  Wink
Ох много болнички тази седмица  Confused  Айде от понеделник всички здрави и на линия!
Ванче много сте преживели с твоята принцеса, ама отук нататък само хубаво да ви се случва.Аз до сега на Ани не съм и давала антибиотик,въпреки че поне 3 пъти са и предписвали.Имам един "амоксиклав" в хладилника,дето се илъгах да го купя ,без да и го давам.Имала е няколко пъти Т ама сме се борили с "панадол" и "нурофен".Е разбирам,че когато е по-серьозно нама как  Thinking
Таталина разгледах снимките на Ени  Grinning много е сладка и шапката и е много хубава.И мойта все ми обува чехлите  Laughing Аз затова и купих и на нея чехли ама тя уважава повече мойте  Laughing.С нейните ходи само няколко метра и ги събува.
Любе големи неволи са ви сполетели.....оф че гадно.Пращаме ви с Ани много  Hug Hug Hug
Бътерфлай така ще е вече ще тичаме, а те ще стават все по-бързи в тичането  Laughing ние не бива да губим форма.
Аз вчера бях с двете деца на разходка(мойто и това дето го гледам) и падна едно гонене едната на една страна,другата на друга,та влезнах във форма  Grinning Даже и на кафе седнах на края и те слушаха.
Сега ще помисля какво да приготвя за вечеря  newsm78 имам пилешка супа,ама ми се яде нещо друго.......
лека вечер!   bouquet

# 280
  • Пловдив
Здравейте и от мен.
Влизам само да ви почерпя за здравето на моята майка- днес е рожденичка и пак продължаваме да се гоним с дребното Wink

# 281
Добър вечер и от мен!
Ние се преборихме с гадната Т,сега остана да сборим и кашлицата и ще е добре.Обаче нищо не иска да яде от няколко дни  Sad даже и вечер млякото не си пие,как ли не го моля и на шут не се правя,не и не.Вече е същото диво и правещо си каквото си знае хлапе,което ще ме докара до лудница  Crazyв комплект с баща си,дето от вчера сме в много опнати отношения,само ми лази по нервите  Close
Пепи да ти е жива и здрава мамйчицата,че то като гледам по моята все помагат с нещо   bouquet
Таталинка голяма сладурана е Ени,да и ние доста се заиграваме я с мойте ,я с на баща си обувките и е толкова смешен едвам стъпва.Ама това с ръкавиците как го е измислила  Laughing Hug
Анелиз,Коте благодаря милички,но вече наистина подлудявам с тези вируси,как всичко лепваме значи от воле  #Cussing out
Чуш радвам се ,че при теб положението се е стабилизирало,двамата ти мъже много весели и чаровни,аз като си помисля за мойта бременност и настръхвам,стискам палци всичко да е ок докрая  Hug
От мен толкова да не досадя и аз  Rolling EyesЛека нощ и приятни сънища,болнички да няма!

# 282
Момичета искам да ви питам как се справихте с истерията за яслите. Успяхте ли въобще да се регистрирате и да кандидатствате с някой по преден номер. Ужас от сутринта само това правя.

Сори че ви занимавам с мойте тревоги.
Сега отивам да прочета предните две странички че много съм изпуснала.
 Heart Eyes Hug

# 283
И аз не съм ви чела Embarassed признавам си без бой Grinning
Влизам основно да видя как е истерията около яслите.

Сутринта 70 минути се опитвахме да се регистрираме в сайта и най-накаря успяхме! Ура! В резултат, на което най-добрата ни кандидатура е 29и при налични 10 места Rolling Eyes
Но аз веднага измислих план! Почвам да бременея (така и така трябва да се прави и второ) и излизам в майчинство да си гледам Борката. Понеже майките с 2 деца не са с предимство ще трябва да се прави и трето (то аз по принцип си искам 3) и вече като съм с 3 деца минавам в графата с предимствата Mr. Green Вярно, че тогава Борко може би ще е първокласник, но за номер 2 няма да имам проблем Joy Joy Joy

Хайде лек ден!

# 284
  • Пловдив
Момичета заповдайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт