Честит да е рождения ден и на половинката на Boshi-Moshi. Да бъде любящ съпуг и татко и да е много обичан от малката кукла и половинката си

Любе, дано Ивето се оправи бързо, а другите да ви подмине. При първа възможност лягай да си почиваш.

СЕ ДА БЪДЕ ВСИЧКО НАРЕД.
Направо вече ми писна от тези болести.Днес и вчера го извеждах по малко по препоръка на докторката.Видях,че цирка е пълен навсякъде и не само у нас 
Скоро не си пускала снимки на прекрасното си момиченце, да я нацелуваш
Надявам се проблемите с ушенцето вече да са в миналото.
Та при нас проблема ще се реши по-трудно с отказването. За палчето обаче хич не мисли, че е толкова безобидно. Не да те плаша, ама аз си смучех палеца до първи клас и в следствие на това имам изкривена захапка, която пък води до много по-често развалящи се и чупещи се зъби. Така че, мила, взимай мерки от сега. Моята баба ме отказа като ми намаза палеца с някаква горчивка, ама и аз вече разбирах, че това не е редно и много не протестирах. Сега съжалявам, че по-рано не са ме отказали.

Бъди горда и щастлива мама 

се за успешен финал на операцията на Марти,нека щастието най-после ги сполети
Иве,с теб сме 
дано повече не прави гърчове Ивчо,че си е страшничко.Да оздравее бързо и да не се разболявате и вие ви пожелавам
Пиши как сте.
бързо да оздравеят и вашите дечица и изобщо всички болнички.
,така че чакаме снимк с коремчето 

. Стискам палци на Ивчо бързо да се пребори с вируса. А ти щом не си на диазепам, пийни едно винце с нас 

Предполагам повечето хлапета обичат да обуват обувките на родителите си, та и Ени не прави изключение. И е толкова нахална, че от краката ни ги сваля и се ядосва, ако не й ги дадем. Прави няколко почетни обиколки на хола, че и подскача с чехлите, само дано не се пребие с тях 
Ще пробвам със сиренце, мерси за идеята, дано да почне да папа мамуната. И хлебче й бях надробила вътре, ама пак не го искаше. Иначе в тази кухня готвят много вкусно.

.
.
,всъщност и трите пъти бяхме с такава диагноза и на инжекции.Това беше една от причините да не пиша във форума,след като родих.
на всички 

много е сладка и шапката и е много хубава.И мойта все ми обува чехлите

Даже и на кафе седнах на края и те слушаха.
имам пилешка супа,ама ми се яде нещо друго.......
даже и вечер млякото не си пие,как ли не го моля и на шут не се правя,не и не.Вече е същото диво и правещо си каквото си знае хлапе,което ще ме докара до лудница
в комплект с баща си,дето от вчера сме в много опнати отношения,само ми лази по нервите