Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 642
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Пепи, каква красива торта! Само мога да съжалявам, че не съм ти роднина за да получавам и аз такива кулинарни изненади!
Анелизче, идвай в Пловдив- ще те осиновя  Hug

# 226
Корни,Честит Рожден ден  bouquet Бъди жива и здрава,много усмихната и все така позитивна Hug Heart Eyes newsm59
И да се разписваш по-често тук Naughty

АниткА, като ви мине карантината,ще се уговорим да се видим,ние ходим като е хубаво времето на площадката до Медицинския,така че някой път ако искаш може да се видим там,събират се доста деца и си играят  Peace
Пепи smile3501
Ние отиваме на детски рожден ден Grinning

# 227
  • на брега на Дунав
Aaaууууууу миличките ми, аз съм такъв несериозник, добре че ме открехнаха да погледна в темичката да видя честитките  doh.
Много, много ви благодаря на всички много ме зарадвахте наистина. Целувам ви   love001  love001  love001
Какво да ви кажа за нас. Аз тотално се затрих от темичката май, за доста време, но да си кажа много ми е трудно да следя постоянно. Говорихме се с няколком мами защо не се разписвам и истината е, че когато не успявам да чета всеки ден и се насъберат доста непрочетени постинги, после само хвърлям по един поглед и не пиша ... просто за мен темичката е твърде лична и ако не успея да отговоря адекватно на всеки или ако заради това, че съм чела по диагонал пропусна някой за нещо и ми става криво .... абе или ще е рошава гарга или нищо май. Не искам някой да си мислят, че нарочно ги пропускам и после да се създават разни ситуации  Mr. Green. та така, това е май най съществената причина дето да ме накара да не пиша толкова често колкото преди.
Прочетох за премеждията ти Таби, много неприятна ситуации, аз преди първи клас имах същия проблем с черничко по зъбите, но почнах да пия известно време флуорин и се оправиха супер бързо. Предполагам, че щом са ви казали да пиете чешмяна вода значи това е същия проблем, но ти си знаеш. Дано скоро си решите проблема с бибата и всичко да е ОК със зъбките на красавицата. Да си призная Сами е още интензивно с биберон залъгалка за съжаление. До тая възраст Еми отдавна беше забравила за бибата ама той ....  Sick истината е, че зъбките ни хванаха яко на няколко пъти и той се върна към бибката единствено тя го успокоява, а аз въпреки, че вече има 12 зъбчета сега пък са на дневен ред кучешките, а те го мъчат мкного и пак не милсля, че е удачен момент да го отказвам от нея, това ще е излишно напрежение не само за мен и за него, но и за всички в къщи. Просто ограничвам достъпа му до нея през деня, а вечер той обикновенно като заспи и я пуска и после чак рано сутрин я лапа и си я смуче. Та такива работи. За сега толкова ще пиша, че да не прекалявам. Отново ви благодаря на всички, които се сетиха за мен  Hug

# 228
  • на брега на Дунав
Олеееее, ма голямо съм диване, забравих да почерпя бре  newsm62.
Черпя ви виртуално с тортичката от днес и и с по чаша червено винце  с което  дето вика една моя позната  да си сгреете крачката в студените нощи Mr. Green
  bouquet

# 229
  • София
Здравейте момичета!

Аз съм от августинките 2006, но сега влизам, за да ви питам нещо и цялото си сърце се моля да ми отговорите с не.

Работя в Дарик. Преди 2 часа стана страшно тежка катастрофа на Долни Богров, загина майка на три момченца. Най-малкото е на 1 година и 7 месеца т.е би трябвало да е юнче 2006. Моля ви кажете, че не е от нашите майки, макар че това не променя положението и не е по-малко тежко и страшно.

Знам инициалите на жената - Ж.Здравкова - на 39 години. Момченцата са на 9, 6 и 1 година и 7 месеца.
Да се помолим за тях и за душата на майка им Praynig

# 230
Нана,не се сещам да е  наша мамата с три деца .........но наистина ,това,че не я познаваме,не прави трагедията по-малка...дано да има кой да се погрижи за дечицата Praynig..и дано тя да е на едно по-добро място/макар,че незнам колко може да е добро място на което си без децата си/Мир на душата и и кураж на семейството! Flowers Rose Flowers Rose

# 231
  • Варна
Много тъжно.... дано душата й намери покой  Flowers Rose  Flowers RoseГорките сирачета  Cry

Пепи, благодаря за предложението   bouquet...Кой знае, може пък да се възползвам Wink

На Крис тази вечер му заизлизаха едни пъпки, които ме навеждат на мисълта за шарка. Уж не сме се срещали с болни, но с това ходене...Утре сме на лекар, по телефона не можаха да кажат нищо. То не стига, че мъжа ми в къщи тръшнат от грип с 40градуса температура, ами сега дребния да ми се ошари... И все пак това са бели кахъри...

Стана ми тъжно от новината за катастрофата...затова така набързо. Лека вечер.

# 232
Чух за катострофата от новините.......да почива в мир клетата.... Praynig

Корни честит ти празник! А тортата ти е превъзходна.На Пепи също тортичката е мммммм.Явно този вид покритие за торта е много сполучливо.Прочела съм всичко относно изработката му ама не съм се наканила да го направя.Само марципанови фигурки съм правила.
Корни не е проблем,че няма да спомеш всеки индивидуално,просто когато имаш малко време пиши  как я карате.
Целувки на сладурчетата и лека нощ

# 233
Привет на всички!На последък не ми остава време да вляза във форума и доста постинги не съм прочела.

Много тъжна вест,не съм гледала новините и сега от тук разбирам за тази катастрофа.Мир на душата на починалата.

Корни честит рожден ден и от нас,много здраве,щастие и късмет .
Поздравления на всички мами,които правят такива кулинарни изкушения.

# 234
Добро утро и успешна седмица  !
С малко закъснение , честит рожден ден на Корни ! Бъди жива и здрава , много обичана и глезена от всички у дома .
И аз не мисля че не споменаването на някой от нас е някаква драма ...пиши как сте , как я карате и така  Simple Smile
И аз много съжалявам за катастрофата и за бедната жена ! Дано душата и почива в мир ! Praynig
Валкирия , добре си дошла отново!   bouquet
Лиде , радвам се че с мъжа ти сте се разбрали спокойно и съм сигурна че съжалява , но всички си изпускаме нервите ! Хора сме все пак , а поведението на децата е ..меко казано изискващо не просто здрави , а железни нерви . Mr. GreenИ аз подвиквам по Нана и баща и ми се кара , после той като се развика започвам да му се карам аз и изобщо картинката е пълна . Crazy
Ане , миличка да се оправяш бързо ! Много е гаден грипа , нали го изкарах - имах чувството че ще пукна ..ужас беше ! Sad
Анелиз , моля те пиши как е Крис! Hug
Сега след многото тъжни теми и новини за болести искам да ви разкажа нещо за Нана.
Снощи бяхме на гости на Таби и малките сладурки си играха докато ние си бъбрим и по едно време Нансен реши че иска да прегръща Иванна обаче много напористо и по едно време Иваната започна да бяга от нея , защото Нана беше задушаващо любеобвилна и това разсърди не на шега дребната и тя протягаше ръчички с мърдащи нетърпеливо пръстчета и повтаряше през плач :"Иска гушне Вана" , но обекта на мечтите и само се усмихваше хитро и отстъпваше назад .Тогава Нана    използва най-силния си довод и извика разплакано :"Ного бичам Вана "  след което аз ги нагушках и нацелувах и двете и сега като си спомня пак ми иде да ги намачкам едно хубаво . Grinning
Оставям ви до после !
Аз си седя цял ден он-лайн ,защото успявам по малко да пиша или чета и после пак бачкам - така че не ми обръщайте внимание   не винаги съм тук или в час Wink

# 235
  • София
Момичета пак съм аз...

Оказа се все пак, че е форумска мама. Само че е писала при многодетните майки. Най-малкото й момченце се казва Виктор и е роден на 7 юни 2006 г.
Пуснах и тема в Клюкарника, за да я видят повече хора, де да знам, ако можем да помогнем с нещо на тези дечица, защото днес във Военна болница са открили, че таткото, който е шофирал колата има тумор в мозъка и това е причина за катастрофата. Прилошало му е зад волана и е загубил управление...

Още един път съжалявам, че ви разстройвам. Иска ми се ако може да помогнем с нещо на тези дечица...всъщност и аз още не знам как и с какво, но ... Cry

# 236
Здаревеите. Съболезнования за семеиството на тази мама, дано душата и почива в мир newsm17. Ужасна трагедия наистина.
 Вили, децата са толкова интересни, мили и хитрички, не да ги нагушкаш, а направо да ги изпапкаш. Тя и моита маимунка не обича да я прегръщат други деца, но тя пък доволно им налита и целува.
 А съвсем по междо другото нашата Zori няма ли днес рожден ден, защото ако си ти миличка тогава - Честит Рожден ден! Бъди щастлива и много обичана мама, късмет в живота и всичко наи-наи-хубаво.
[/color]

# 237
Лида друга моя адашка има рожден ден и аз я видях в списъчето  Wink.Аз съм лятно бебе на 23.07.Благодаря ти за цветята,оставям ги да красят темичката ни  Wink
Вили много са сладки сега дечицата ,когато започват да приказват  Grinning и мойта все ме изнедадва с по-нещо ново.Днес правех пица и тя си спомнила,че е яла преди и се развика "пипааааа' и гледа във фурната ,че изтива кекса и вика "кексче папууууууу" На маслинките пък все се прави,че ще плюе семките "пу-пу" и много ги обича е не всеки път плюе семките,но ако и дам половинка маслинка се сърди и не иска,иска цяла.

# 238
  • Варна
Ето ни и нас...Сега да кажа за моите притеснения и Крисовия обрив- оказа се алергична реакция. Според лекарката в неотложния кабинет е алергия от храна, а според хомеопатичката е реакция към ухапване от насекомо. Не зная кое е вярното, но сега се крием като ядем, че дребния е на диета. Отделно вчера съм изпрала всички използвани дрехи, чаршафи и какво ли не...Сега е по-добре, обрива позавяхна и се надявам само с това да сме се разминали. А иначе вчера много се бях ядосала...хомеопатичката ни изписа едни гранулки, които ги няма в цяла Варна. Обиколила съм над 10 големи аптеки с колата, Криско седи вързан в столчето а аз на бегом до аптеката. В една ми обещаха да доставят след обяд, аз пак се разкарвах до града (вилата ни е на 15 километра) за да ми се правят на изненадани защо не са им го доставили...

Вили, Зори, браво на момичетата, да ги нацелувате от мен. Много се радвам на такива дечица, сиурно защото ние сме още на етап "да, не, мама и ам".

Сега ще ви оставям, че Кристиян се поразлигавил тия дни покрай засиленото внимание и не приема НЕ за отговор на опитите му да ме реше (при него е жестоко скубане).

# 239
Добро утро на всички!
Кафенце   food010 kaffeetrmker_2 Coffee за всички желаещи Wink
Корни, браво за тортата, и ти получаваш аплодисменти,а я си признай заради кулинарни творения ли не се разписваш тук,ами по-често в Готварския Naughty Ще те мъмрим затова да пишеш често и тук Wink
Анелиз, как е Криското,шарка ли се оказа newsm78
Аз да се оплача пак от моята дъщеря,снощи реши че иска да се качи на плота до мивката и да пипа дозатора с течен сапун,аз естествено не и разреших и като се разрева това дете ,половин час рева и не искаше да се занимава с нищо друго Shocked казвам ви бях на косъм да я напердаша Embarassed След това батко и си играеше с един билярд и тя като видя отиде и започна да му взема топчетата,той пък се разсърди,абе изобщо идеше ми да хвана гората Mr. Green Искам да свършва този пубертет защото вече нямам нервииииии
Е,оплаках се  Embarassed
Мир на праха на мамата с трите дечица,боже каква трагедия Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт