Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 644
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Здравеите милички. Ние снощи имахме ужасна нощ Cry. Към 12.30 нощес тръгнах да водя малката да спи вече и тя като рече "НЕ", и като зарева и като взе да се тръшка че неиска да е в леглото и то между мене и баща и (а тои човека вече спеше) ooooh!. Молих и се, приказвах, накрая взех да се нервирам и я тупнах два пъти по задника, започна се голямото реване, започнах да и повишавам тон, то не и не, скача върху татко и, слиза на земята, рови, търси нещо.... и като рипне онзи тати от леглото, и като я зграбчи и я вдигна на високо, и взе да и вика "ти какво искаш бе момиченце", и я понесе да я води долу в хола, ама толкова беше страшен Shocked, че чак аз се притесних, и тогава аз му викам "не, моля ти се оствя я, не и викаи така", а тои взе че на мене ми се разсърди, пусна малката, взе си юргана и отиде да спи на дъските в хола (че още не сме обзаведени съвсем). Естествено малкия човек започна да плаче още по-силно и да хълца милата, абе картинка страшна ви казвам. Баща и каза оправяите се тогава и изчезна.
 Както и да е, приспах Бубката со кротко, со благо, и слизам долу при мажо и му казвам, "да не се държи така жестоко с нея и да не реагира така страшно и внезапно, защото утре детето от уплах може да започне да заеква или да се напикава" и се разревах, а тои ми отговори 4е "щом се мeся когато тои раздава правосъдие, повече няма да се занимава с нея и аз да се оправям с неиното възпитание". Та в този ред на мисли исках да ви споделя, 4е съм много объркана. Пусто маичино сърце не ми дава да гледам как и говори и как я стресира. Незнам дали се намесих правилно, но съм сигурна че спестих на детето по-голям ужас и рев. Винаги се старая да не се бъркам когато тои и се кара нещо, но като видя че започне да прекалява, и веднага се намесвам. При вас как е момичета? Права ли съм или не, моля ви се споделете.
 Целувки на всички малчовци и лек ден за сега от мен.
 bouquet

# 211
Задравейте Мацки!

От повече от полвин година не съм писала и се извинявам за зачезването си. Просто ей така хоп , и спрях да пиша... де да знам защо Simple Smile абе луда работа... но ви прочитам понякога..

Таби .... леле ... ужас направо ми се изправи косата докато те "четох". Направо не ми се вярва това англече Иванна, че може да прави такива неща. Моята мърла си перка с биба още и май като започнат да й се смеят децата тогава ще я махне Simple Smile абе незнам ... надявам се някак си да го направя номера , ама не сега.

Иначе сме добре .... яде .... спи по цяла нощ , но не заспива в леглото си , играе си сама .... пее ( мучи ) абе веселба.
Зъби никнат безпроблемно и вече хич даже не поглеждам колко са ...

Последните месеци сме при Майка ми и нямам намерение скоро да се махна от тук Simple Smile много е добре при мама.... бебка спи при бабата ( купих й кошара на бертони за да не се учи да спи при баба на леглото) ... аз  със скъпия в моята стая .... баща ми в хола. Винаги има кой да се занимава с Бубата а аз винаги имам време Simple Smile 4 кила съм качила от мързел покрай мама Simple Smile Даже успяхме и на екскурзия до Египет да идем за 8 дена(без Бебка).... да живеят бабите ( и в частност моята мама , че другата й дреме на ... за внучка й ) Simple Smile

До скоро милички .... обещавам да не се покривам за толкова дълго време Simple Smile
Отиваме на кино с любимия
Лека нощ

Последна редакция: пт, 25 яну 2008, 19:42 от valkiria

# 212
Здравейте!и ние сме добре.
Аз биберона и го махнах като тя беше на 6 месеца,реших че колкото по-рано толкова по-добре.е имаше си безсънни нощи и всичко.но сега се радвам че съм го направила,стане ли 8 я слагам в леглото и си излизам от стаята,а тя си заспива самичка.
Лида относно викането,аз повече се карам и я пляскам,баща и е много жалостив.Та в тоя ред на мисли много пъти си противоричим двамата аз почна да и се карам той ми се кара,и обратното(но това е много рядко).Жал ми е и после ме е яд на мен,амам тя такак или иначе ми се е качила на главата,та не ми се иска още и аз незнам кое е правилно.

# 213
  • Варна
Добро утро! Използвам докато Кроско още спи, че след това сме си планирали посещение на баба и дядо на вилата.

Валкирия
, радвам се, че сте добре и се разписа  Hug, сега обаче ще искаме и пресни снимки  Wink

Лида, много стресираща история. Стана ми жал за малката сладуранка. И при нас се е случвало, при все, че аз се карам повече и по принцип съм по-строгата. Но както ти каза- майчиното сърце се къса, когато някой друг се кара на детенцето. Може би като се поуталожат малко емоциите ще поговорите със съпруга ти и ще се изясните. Аз за себе си разбрах едно нещо тези дни- малките вече са станали много хитри манипулатори. И за най-малкото нещо правят жалната физиономийка и "Маааааамоооооооо". Аз от няколко дена реших да не се поддавам, поне не за елементарните неща. Все пак не са вече бебета, трябва да се научат, че не може все те да командват.

Таталинка къде се изгуби???

# 214
здравейте, момичета!

Такъв грип ме сполетя от сряда следобяда, че ума ми не го побира още. едва днес се поизправих. ужасна агония. стефан, вече трети ден го чувам само от съседните стаи. горкото мъниче, вижда ме само с маска. пазете се много, вземайте витамини, все си мисля че ще помогне малко.

Таби, съчувствие от мен, макар че ситуациите ви са сходни на нашите. Нищо не може да изкара Стефан извън релси, освен ако не му отнемем вещ. Понякога така се захласва, чак до посиняване, което почти не допускам, де. Май онзи номер с нарязването на биберона, помага.

Стефан беше на 8 месеца и му запилях някъде биберона. Така и не го намерих за около седмица, но и не купих друг. Играх ролята на такъв, което в последствие ми изигра гаден номер, щото влязох в още една роля. И като намерих биберона след време, хич и не го захапа, само се хилеше. Та така се отказа сам. Макар, че и преди това го ползва само за приспиване.
След годината, като продължих да го кърмя, ме ползваше често за залъгалка, ама толкова често, че почти постоянно. Казвала съм вече, че спеше нощем с гърда в устата. По едно време така се бях изморила от недоспиване, че чак биберон му купих, белким се отърва поне малко. Но не би.

Още тогава трябваше да правя опити с гърнето. До ден днешен съжалявам. Синът на моя приятелка, който е на 7 месеца, ползва гърнето, а батко му е на 2 години и му диша във врата, демек не ползва. Но тя самата си е взела поука.

Лиде, изглежда отсъствието на мъжа ти, както ти сподели, му се е отразило и човека е поотвикнал житейските ситуации с дете. Трябва да му обясниш, че е по-важен не неговия сън, а спокойствието на детето.

Валкирия, добре си се завърнала  Hug

# 215
Здравейте и от мен!
Моите мъже отидоха на кино,а аз оправям къщата и сега вече си напрвих кафенце и докато Тея все още спи да драсна някой ред.Като стана въпрос за Тея искам да се оплача от нея,защото напоследък е станала страшно лигава и хленчеща,честно ви казвам когато е будна непрекъснато иска да си играя с нея,не иска изобщо да стои сама,единствено ако и пусна да гледа Шрек има мир и спокойствие.Немога нищо да свърша ,а и много ме изнервя така,как са вашите деца,защото тя до скоро си играеше сама newsm78,дали и това е пубертет newsm78 Ако е така,да минава по-бързо,че незнам.Дори и заспиването вече е кошмар,преди я оствях в кошарата и тя си заспиваше сама,а сега иска да съм при нея,да и държа ръката през решетките на кошарата и дори и така става и ляга по 100 пъти и накрая ми иде да я напердаша #CrazyМъжо изобщо неможе да я преспива и затова вече съм адски изнервена,май ще трябва да се връщам на работа вече.
Ане, радвам се че си по-добре и дано никой друг не се разболява,а как всъщност Стефи не влиза в стаята при теб newsm78 при нас това е невъзможно,ако знае че съм в къщи край,никой друг не признава.А за грипа и брат ми го кара,когато Крис беше болен,но за разлика от него той беше много зле и каза че все едно го е прегазил танк Shocked,но за 2-3 дни се оправи и той.
Лида, мъжете понякога са големи егоисти,но в случая сигурно е бил много изморен и не се е стърпял.Под нас живее семейство с дете на 2 и половина и много плаче и ако ти кажа бащата как му се кара напрво мисля че ще го убие накой ден ShockedАз на моя мъж не разрешавам да повишава тон на децата,което не значи да не ги наказва,но викането само влошава положението,макар че аз напоследък май по-често викам отколкото ми се иска Embarassed
Анитке, кога ще си видим гаджето?
Валкирия Hug добре завърнала се и чакам снимки и аз  bouquet
А за биберона съм решила малко като се стопли да за може да сме повече навън и да се измаря  да го отрежа наполовина и да и го дам,дано тогава имам успех Praynig

# 216
Здравейте мамчета!
Хмм май положението с "ДОБРИТЕ "дечица е споходило не само мене  TiredТъй че няма и аз да ви се оплаквам,щото сега през деня като е на ясла Диди заздравявам нерви за вечерта.
Лида аз незнам какво да кажа,щото при нас е почти обратното мъж ми се кара на мен,че викам на детето.Даже имаше период когато плачеше нощем и единия път не издържах и се разяпах,после ми стана мъчно за мъничето ми.Наистина нетрябва така ама всички имат нерви,а татковците не са като нас да търпят всичко  ConfusedДа обаче ако мъжът ми му се скара гледай какво става,направо полудявам.Гадно ми е като някой друг го прави  Close
Ане дано оздравееш скоро  bouquet,че наистина е гаден тоя грип.Аз всеки ден се моля да не ни е лепне ама ще видим
Валкирия добре се завърнала сред нас   bouquet
Ние тази вечер сме младоженци,Диди е у баба си  Wink
Лека вечер

# 217
  • Варна
Анитке, кога ще си видим гаджето?
Роси, много ми е домъчняло за вас и ми се иска скоро да се видим  Hug. Сега сме така да се каже в карантина- аз и Криско останахме на вилата при родителите ми, а мъжа ми е в къщи болен. Не знам от какво, а също и той. От два дни ми обещава да отиде на лекар и накрая го оставих в къщи сам, за да не прихванем и ние. Може би ще се окаже като грипа на Ане- кашля лошо и вдига температура.

Ане, не се отчайвай заради гърнето- ще използвам клише, но "като му дойде времето" Стефи сам ще си покаже. Аз от месец съм паркирала гърнето в хола, слагам го по 2-3 пъти на ден, но винаги питам дали иска и не настоявам. За сега имаме няколко попадения само, но и не бързам. Няколко пакета памперси не са малко пари, разбира се....и дребосъците все някога ще осъзнаят... Целувки на Стефи и бързо възстановяване от боледуването за теб   bouquet
Сега и аз ще лягам, че ме заболяха очите да се взирам в монитора в тъмното  Shocked. Мисълта ми вече заспива  Tired

# 218
Благодаря 4е се отзовахте момичета  bouquet. Естествено поговорката "Утрото е по-мъдро от вечерта" се оказа вярна в случая. На другия ден малката не помнеше нищо от вечерта, а татко и не спря да си я гушка и целува. Ха ма че работа, мъжка му работа. Но вие сте толкова мили и готини момичета, пак благодаря. А сега малко лирично отклонение....
       Честит Рожден Ден  КОРНИ![/size]
   Не знам каде се запиля една от наи-пишещите тук сред нас, но мила желая ти здраве, щастие, много любов в семеиството и късмет в живота.

Хаиде сега ви желая лека и спокоина нощ.

# 219
Честит Рожден Ден Корни!  bouquet

# 220
  • Варна
Корни, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много здраве, късмет, усмивки и сбъднати мечти!

Очаквам с нетърпение да се похвалиш какви красиви и вкусни неща си спретнала за празника си Wink

# 221
  • Пловдив
Нели, честит рожден ден и от мен (и в тази тема)
Бъди много щастлива, винаги усмихната, а здравето и късмета да вървят ръка за ръка редом с теб

И аз очаквам да видя с нетърпение двете ти тортички.

А за свое оправдание че не влизам ще ви почерпя с тортичката която спретнах за вчерашната годишнина на нашите.

За по големи снимки клик на малките  Simple Smile

# 222
Честит рожден ден на Нели!Много здраве,щастие и любов! и да намериш време да се разпишеш,че не си отдавна  Wink

# 223
  • Варна
Пепи, каква красива торта! Само мога да съжалявам, че не съм ти роднина за да получавам и аз такива кулинарни изненади!

# 224
Честит рожден ден ,Корни!Желая ти много късмет,здраве,любов и да си все така перфектна майка,домакиня и сладкарка!/и си чакаме тортата,да знаеш/

Общи условия

Активация на акаунт