В София вали много , много сняг !
Наспете се хубаво , гушвайте дечковците и се разходете хубаво до зачервяване на бузките ! 
Аз сутринта не видях че вали , излязох без шапка , чаках подскачайки автобуса 30минути и сама си вкарах автогол, та сега пак ми е лошо , бясна съм на столичния ни автотранспорт за не знам кой си път...
, Нана пък цяла нощ рева та се къса , ту иска да и махна спалния чувал , ту реве да и го обличам и само вика: иска тигъл , мечка-(чувала е с тигъра и мечо пух) ту крещеше : маха ципа , види крачета ...и аз объкана от истеричните и желания и крясъци сега съм с главобол и ми се гади чак ....
иска ли някой да му я подаря за малко Анe ще празнуваме при първа възможност !

yanan , благодаря за пожеланието мила ,а на тебе още малко кураж и търпение до големия ден !

Сонка , айде и от мен едно голямо гуш
И благодаря за пожеланието за рожденика ми . 
Zorri много са ви готини снимките ! искам още .

. И еи го на, по краи мене седи и си разглежда книжки. Това дето през деня хи4 не го прави
. Давам и го сутрин и тя сама си го пие оба4е пак от 6и6е с биберон. От 4а6ка с накраиник пие сок4ета само. И те така с на6ите биберонени одисеи. Ина4е сме добре, ве4е сме в Лондон в новата къ6та и о6те доста не6та не са ми оправени. Свиквам с новия квартал, улици и т.н.
На болните пожелавам бързо оздравяване.
Вчера даже си купих чай ууспокойтелен да видим.
Ти как си,тежи ли коремчето вече?
За справка - още не и е минало съвсем отвратителното държание когато трябва да спи , но на теб пожелавам да мине много бързо този период , че звучиш направо отяно .Ако е хубаво времето в неделя ще ти се обадя да се видим