Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 645
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте, момичета!
Май Анелиз трябваше да свири сбор, за да се покажем -  да не се скатаваме  Laughing Laughing
Доста работа ми се насъбра и честно минавам само да ви прочета! Ама това ми е достатъчно да съм в час  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пък и колко пъти започвам да пиша и все не довършвам. А си мислех, че поне на работа ще имам малко спокойствие, за да се разписвам. А вкъщи с Дари докато се разтъжим, нагушкаме и нацелуваме и времето минало и аз пак нямам време за нета. Най-смешното в случая е, че вечер я приспивам на спалнята и се получава така, че тя мен приспива  Laughing
Ако по-късно пак намеря пролука ще се опитам да напиша нещо - а за писане има много.
Целувки засега милички.

# 256
  • София
Анелиз, Вили Hug

# 257
Добър вечер дружина!!!!!
Моля се за Марти  Praynig чакам добри новини
Албени най-после се появи,ние те приканяхме все....а ти нищо не пишеш  Confused оправяй си компа и се разписвай по-честичко  Grinning и Белослава много е пораснала.
Люта чушке твойте мъже много усмихнати  Grinning
Качих сега пресни снимки от днес в албумчето на Ани,който иска може да я види.
снимки на моята принцеса )
лека вечер   bouquet

# 258
Привети !
Имам много работа , а ми е  петъчно и ми се разхожда , яде сладолед и пуканки и малко ми се спи и тази сутрин изглеждам ето така
Зори , много ти е хубаво детенце , да го гушнеш от мен .Виждам че вчера добре сте се забавлявали , то и времето си беше супер де , грехота е да го пропуснеш ...беше си само за разходки  Simple Smile
Саси , дано скоро намериш време за писане , много ще се радвам да разказваш как сте още повече че ме заинтригува с това че имаш много за писане . Thinking
И понеже кажи речи само аз си пиша в отчетната се засрамвам и млъквам и чакам да пишат и другите .
От мене много и прекрасен петъчен ден !

# 259
  • София
Здравейте, мили момичета!

Извинявам се, че няма да мога да се обърна персонално към всички, защото не успях да прочета всичко написано от вас. Снимките обаче винаги разглеждам с интерес - да нагушкате и нацелувате прекрасните си дечица.
Албени, нямам думи за езерната ти принцеса, пиши по-често, че съвсем ви изгубихме дирите през последните месеци.
Чуш, Марти много е пораснал наистина и такъв хитряшки поглед е усвоил... леле  Wink Ама искам и теб да видя на снимките, като не можем да се видим лайв, поне снимки пусни. Видях снимката на бебока от 3D-то - верно прилича на Марти. Simple Smile
Сонка, Анитка  Hug
Лида, положението с караницата при нас е точно както описваш вашето положение. Ама едно към едно. Не мога да понасям как баща й крещи и дори да е виновна я гушкам. Не съм съгласна, че с викане нещата ще се оправят, тя само се стресира повече. Не искам детето ми е стресирано. И да е разглезене не искам, ама май натам отиват нещата.
Вили, разходи се и посъбери малко слънчечо настроение и за мен  Simple Smile
Таби, дано историята с плача и бибата вече да е забравена и Иванната да спи сладко и спокойно  Hug

Ени още спи с две биби и реве, ако е само с едната, така че има и по-тежки случаи като нашия Simple Smile Надявам се след време да ги откаже. Днес за пръв път взехме храна от кухня. И страховете ми, че дребната няма да я хареса се оправдаха, за съжаление. Изяде си само кисела. Манджата я опита и като почна да се гнуси от нея с едни физиономии.. ужас. Баща й й се скара и й набута една лъжица насила, а тя толкова се разтрои, че я изкара през носа. И до там беше с яденето. С него се скарахме, че насила не стават нещата, а пък той ми каза, че съм я направила лигла и така приключи днешния обяд... Дано довечера да си изпапка супата поне.
Аз продължавам да съм в скапано настроение.... вчера бях на погребение на майката на трите момченца, която загина в катастрофа миналата неделя и за която писа и Nana77 в нашата тема... кошмарна история, много мъка има по този свят, много... С жената бяхме  два дни в една стая в родилното. Нейното трето момченце се роди на 7 юни.

Спирам да пиша, за да не разваля и вашето настроение....

Мили момичета, действайте винаги от позицията на Любовта... защото животът е ужасно кратък и за един миг може да се преобърне.... Прегръщам ви силно  Hug

# 260
  • на брега на Дунав
Пф, пак се помаях с тия снимки ама  Crazy. И преди да почна да се обяснявам като ученичка да взема да ги пусна, че току виж пак съм забравила  Joy
Ей това е моето Царче на щуротиите, дето онзи ден  набарало клечките за уши и го заварих ей така  hahaha

Ето и нещо по-сериозно  Mr. Green

А пък ей тука има още няколко снимчици  Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52189&photo=68
Чушката, наистина много е порастнал Марти, ама и тебе искаме да те видим колко си пораснала  Mr. Green. Ей, много го криеш тоз корем бе, айде стига се срами че току виж си ни запалила да те последваме по-рано от предвиденото  newsm03
Зорката, и вие много сте порастнали мила, имам чувството, че само мойте дребно изглежда все още като бебе  Mr. Green, ама то генчето сигурно такова младей детето  Joy
Айде това ще е от мен. Оставям ви, че дребния от кое време се е закатерил по гърба ми не ме оставя да пиша като хората. Лека вечер от мен   bouquet Hug

# 261
  • София
Корни, голяма скица е твоето Царче Simple Smile Знае детето какво се прави с тези инструменти Simple Smile А Еми много красиво цвете има на бузката, ти ли й го нарисува? И на една огромна патерица поздрав за рождения ти ден с пожелания за много щастливи мигове и реализирани желания!
Зори, а твоята госпожица все повече прилича на теб  Simple Smile

# 262
Здравейте пак от мен!
Дано вашият Трифон Зарезан да е бил по-весел и пивък,защото аз го изкарах в детски спешен кабинет-слад като цял ден мрънках че ми е зле-че са ме стеганли едни бъреци...камък ли е песъчинки ли,още не е ясно/даже се скарахме с татито,че беше поканил гости,а аз едвам гледам/..........Иво взе че вдигна температура и направи гърч....слава богу че "Бърза помощ" дойдоха бързо и се отнесоха изненадващо сериозно и компетентно/за малко не ни оставиха в болница,но биохимията се оказа добра и ни се размина,пък и като гледах какъв е наплив покрай тия вируси направо ми се изправи косата/.....засега сме на температуропонижаваши/и диазепам/....и се надяваме да уморим проклетия вирус/защото въпреки изолацията дето цяла седмица си бяхме наложили-не можахме да го избегнем/....и сме си разделили  на зони апартамента и останалата част от семейството са в другата част......но определено и зъбите са донякъде виновни за положението /последния остана,но дава зор като за 10...другите три кътника избиха само със сополи и кашлица/
И понеже се нагледах на страхотии тая вечер-само да ви предупредя-пазете си децата от контакти....вируса наистина е ужасен/масово е това с температурите,гърчовете и обезводнаване-почти всички деца бяха обезводнени/
С пожелания за много здраве ви казвам лека и спокойна нощ!

# 263
Добър ви вечер, мили мои майчета   bouquet

Прочетох за Марти на Ива, моля се за тях, дано всичко да е наред с днешната операция, дано го махнат тва чудо цялото  Praynig  Praynig  Praynig

Благодаря ви за милите думички за мойта принцеса  Heart Eyes

Анитке, ами да, наистина, промениха и се очичките, вече не са така сини, както като се роди, сега са май като моите, иначе си е все така ококорена, тук просто ми се хилеше игриво  Joy ... но пък от друга страна и ти си права, вече не и личи толкова "ококореното"  Mr. Green , но нали знаеш, че очите са единственият орган в човешкия организъм, който не променя големината си от раждането до края, та като ни расте главицата и очите ни се "губят"  Hug Пък и каквато коса сме "отпралиии"  hahaha  Вие сте били с обривче ли, милия Криско... Дано наистина да е отшумяло вече и безпроблемо да се "захраните" наново  Peace
Корни, за вас я отгледахме таз коса, бе, нали трябва да сме красиви, като се приберем, ама чакам още 3 милиметра да порасне, та тогаз тръгваме, иначе НЕ  Naughty Цунки на Царчето от Принцеската с кашкавалче  Mr. Green
Лида, мила, как е в Лондон настроението? И мойта хубавелка напоследък си мисли, че всичко и е позволено, ама ще трябва да се възпитаваме  Naughty А ти да си превъзпиташ татито, четох аз един ден, да му дърпаш ушите, не може така, те са малки още, както каза и Таталинка, стресират се само... Аз понякога си изтървам нервите и като повиша тон (разбира се когато прави нещо, което я застрашава пряко) и малката чак подскача, ама после веднага забравя, а аз се чувствам много виновна, че съм креснала... Уф, абе сложно е, не трябва да ги оставяме да ни се качват на главите, ама на... и аз съм една мека Гана, и нашто тати все ме упреква, че съм я разглезила, ама и той я лигави, нали е на тати принцесата  Grinning Пък и тя ни е една лисичка, като тръгне към мен или към него с разперени ръчички и като каже сладко-сладко "Мамо (или тате), гуш" и как да не се разтопиш... А не трябва, особено когато са виновни... Ама на...
Таталинке, вие пък ще ме скъсате бе, с две биби ли спинка малката красавица  Mr. Green Как им насмогва  Mr. Green Споко, няма неотказали се дечица  Peace ... при нас пък положението с палчето май е по-страшно, ама съм чела, че не е хубаво да се насилват децата в тва отношение, че им ставало като фикс-идея нещо... в смисъл, като ги караш да се откажат, те по-неистово почвали да си смучат палчето... ама Бела само си го лапва така и никога не си го е смучила жестоко, чак да и се сбръчка кожата или нещо такова, както съм чела... а за бибите, някой беше споменал, ще ме прощавате, но не помня коя мама беше, прави се дупка, първоначално малка, после се разширява и така се отказвали...
Зори, тук съм, мила, ама нямам време за компа, пък и малката не ме оставя. Благодаря ти за картичката, ама даже и на нея нямах време да ти отговоря, а предните 2 теми изобщо не съм ги чела, че и тази почти, признавам  Embarassed ... Пораснали сте и вие, абе въобще всички дечица са мноооого големи вече  Heart Eyes
Чуш-мам, много са ти убави мъжете, пу-пу, ама дай коремче да видим  Heart Eyes Минаха ли вече първоначалните несгоди на бременността? Дано да си добре вече...
Ох, Любе, при теб хич не е леко, дано и при тебе всичко да е наред занапред  Praynig Милата...
Айде лека, че се поулях, целуфффки на фсички   bouquet

# 264
Явно тая нощ няма да се отпусна да заспя,че нещо съм на тръни..да не се повтори екшъна/въпреки,че засега е спокойно/...та тъй и тъй си убивам времето/и разсейвам мислите с форума/,та да не забравя да честитя рожденните дни на Лида и на Боши-Моши-татко/дано мама Боши-Моши да му предаде поздарвите/:Честито!Да сте живи,здрави и много щастливи и обичани от половинките и дечицата си!

Дано и операцията на Марти да е минала успешно Praynig!Дано мама Ива скоро ни зарадва с добри новини Praynig!

# 265
Добро утро,момичета!
Ние пак сме болни. CryВ четвъртък следобеда Преслава вдигна температура и повърна.Вчера я водих при педиатърката и тя и изписа антибиотик.Освен зачервено гърло няма други симптоми и не съм и давала от антибиотика.Незнам какво да правя вече,за 1 година 3 пъти сме влизали във болница.Първия път беше на 30 дни,когато лежахме в болницата на инжекции,защото антибиотика през устата не и подейства.След това на 4месеца и на  .Кажете ползвали ли сте имуностимолатори и какви?То и мойто гърло не е добре:sick:
Дано операцията на Марти на Ива е успешна и скоро да ни зарадва със новината че е оздравял. newsm17
Ставам че малката се събужда вече.Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 266
  • Варна
Честит рожден ден Лида! Пожелавам ти много здраве, късмет и любов!

Честит рожденник на Боши-Моши, да е много здрав и щастлив, и много да слушка и глези момичетата си!

След малко ще пиша, сега Крис се събуди и трябва да го обличам и храня.

# 267
  • София
Честит рожден ден, Лида!
Щастлива и обичана да си всеки ден,
много радост да ти носят любимите хора!

Весел празник!

# 268
Прочетох за Марти на Ива, моля се за тях, дано всичко да е наред с  операцията! Praynig

_albeni_   , Белослава е станала голяма красавица! Heart Eyes

Честит рожден ден Лида! Пожелавам ти много здраве, късмет и любов!

Люба, и на мен познати лекари ме предупредиха че гадния вирус удря в слабите места на всеки човек. Егати подлия вирус! Надявам се, че Иво е добре. А ти изгони тревожните мисли, знам че е лесно да се каже!? Прегръщам те виртуално и ти пращам положителни мисли и положителна енергия. Hug

та да не забравя да честитя рожденните дни  на Боши-Моши-татко/дано мама Боши-Моши да му предаде поздравите/:Честито!Да сте живи,здрави и много щастливи и обичани от половинките и дечицата си!

Мерси, мерси ... лично си го прочете и много Благодари! (трогнат беше Mr. Greenbouquet bowuu  bouquet

Изчезвам, че имам още 100 неща да правя по приготовлението на РД, после ще докладвам за изцепки на рожденника и ще Ви почерпя с приготвените неща.  chef
Целувки от Нас Heart Eyes

# 269
Току що прочетох добрите новини около Марти и съм много щастлива,че резултатите от операцията са обнадеждаващи!Дано всичко да се нареди и вече да няма проблеми,та да може мама Ивоа да си отдъхне,а децата и да имат едно щастливо  и спокойно детство!

Ние сме поне малко по-добре/макар,че аз  съм като сомнабул-че не съм мигнала цяла нощ/,Иво е все още с температура,но ходихме на още лекари и понеже се оказа,че най-вероятно  ще си имаме още такива "екшъни"/поне до към 6-тата година е възможно да продължат,но поне ми обясниха как се реагира асдекватно при такива пристъпи и ни изписаха диазепам/,та сега трябва да го пазя от високи стойности и  непрекъснато ходя с термометъра и сиропите след него...Другото весело е,че педката ни "успокои",че щом той е болен-сега ще го изкараме и ние същото......отделно,че тоя вирус и повтарял....та не ми остава нищо друго,освен да се моля,поне при останалите да е по-леко.
На вас желая лек и спокоен ден и дано не ви се налага да изпитвате подобни емоции......нека положителни да са  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт