Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 654
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро от мен  Grinning

Сега успях да поразгледам малко снимки и много си ги харесах тези дечица отново .....На всички скоор пускали снимки в темата - да не ви изброявам поименно целувки на прекрасните рожбички  Hug
Яна , аз си помслих че ти си с нова прическа , а не Ники и си викам - я да видя как се е променила мацката ..и ме поглеждат две огромни синеоки очички  Laughing
Ани и Нана продължава да плаче насън ... вече съм се примирила още повече че вече и работя и ми се налага да се справям и без да спя .Не знам какъв период е и колко продължава, но мога да ти кажа че вече ми е все едно и просто чакам да свърши.
Надявам се при вас да е за кратко и скоро детенце пак да си спи !  Simple Smile
Аиде че шефа идва !

# 121
  • Пловдив
Здравейте и от нас. Аз пак се извинявам за неписането си, но сами знаете как е. А и си имах татко именник и естествено се вихрих в кухнята.
По този повод, честит имен ден (макар и на патерица) на всички имали вчера и онзи ден повод за празнуване. Бъдете много здрави и щастливи, а малките именници да бъдат много послушни.

# 122
...децата ни вече са малки, говорящи човечета....толкова сладки физиономии видях  Two Hearts да са ви живи и здрави и вие покрай тях Hug
Ех, кога бяха бебенца  smile3504

И аз да се оплача от БубоЛечо МеЧо - само като ме види да седна тук и започва да се качва по мен и да пише  Mr. Green
През нощта си е дежурно това да се събужда и да проплаква, но пък бибата и кис. мляко ме спасява  newsm10

да се похваля, че му изби 7-мо зъбче tooth и като си представя с каква скорост никнат, до Абитюренския бал ще са в комплект moresmile

Вили
, каква работа започна Wink

Муцунка, много си приличате със сестра си Laughing

бургаска Ани, дано скоро спре този плач и се успокой дребЧо Hug

Любе, как са пиратите - слушат ли newsm32 smile3540 Мен като ме оставят за няколко часа сама и събирам багажа за луницата Mr. Green

Таталинка, къде сте Two Hearts

....и да знаете, че много ви завиждам на вкусотиите, които правите newsm51 БРАВО  smile3501

Извинявам се на терзи, на които не можах да обърна внимание, но ШоШко ще одере котката..

# 123
Привет на всички!
Ех,че хубаво да гледаш толкова порастнали и хубави дечица Grinning,Муцунка, Алекс е невероятна в този червен тоалет и много е пораснала,а ти наистина си приличаш доста със сестра си Hug Heart Eyes
Янан, Ники явно доста се е забавлявал в компанията на госпожицата,а с новата прическа вече прилича на малък мъж Heart Eyes
Ние продължаваме да си седим в къщи,навън вече не е толкова студено,но е много заледено,а за количка изобщо не става,та вече усещам как ще хващам оня влак,а и на всичко отгоре и Тея започна с едни нощни изпълнения,събужда се и започва да реве без да знае защо,имаме си 16 зъба,за последните 4 мисля че още ни е рано, newsm78 в чудо се виждам защото незнам какво иска,преди като и дадях маляко ли биба спираше пък сега нъц Sad,откакто се е родила за пръв път ми реве нощно време и ми иде да се  #2gunfire Дано отмине скоро Praynig Praynig Praynig
Ето и малко снимки

# 124
Дидко , върнах се на старата си работа , нали си ме обичат и си ме чакаха  Wink Grinning все съм си счетоводител ..какво да се прави  Simple Smile
Таби никаква те няма да разкажеш за купона и да покажеш Иванна , пък и не само ти - искам още снимки от празниците  Heart Eyes
да ви споделя за  Нана - два дни вече не иска да се храни и днес е плакала за мене и за татко си -сега се обадих у дома и баба и ми каза .Миналата седмица всичко си беше наред , но сега не е  TiredОчаквах да и е мъчно , наистина и си знаех че без това няма да минем , ама ми е свито на душата .
Коте и ти ли си в оня , нощния отбор .... е стига де не искам повече попълнения  Confused А за последните 4 -ри зъба и аз си мисля че е рано , ама знае ли се  Thinking че и ние сме го докарали до там.
Хайде до после ! 

# 125
Анелиз, пропуснала съм го Embarassed

Виждам, че покрай новата година доста поизгубили се мамчета се появиха. Дирдри, Агнешка, Boshi-Moshi, Deva-Co, кажете къде се губите, как сте, децата как са. Искаме подробности, иначе ще пишем "неизвинени" отсъствия  Wink

А-аа, ама моля Ви се не ни пишете "неизвинени" отсъствия!? Simple Smile Да кажа и ние "как сме" ... още ходим на контролни прегледи в ИСУЛ постоянно. Тъпанчето бавно зараства, но пък ни се разминаха макаричките. "Градим си" наново имунната система и дивеем вкъщи. За това и не писахме толкова дълго, не искахме да Ви натъжаваме с болести. Peace
Ето, снимка от Коледа на малката палава мишка с болно ушенце Laughing

# 126
  • Варна
Здравейте! И аз да честитя със закъснение на всички именници тези дни, и да им пожелая да слушкат повече майчетата си, че в това време май всички сме за "оня" влак. Аз не издържах и днес излязохме навън. Само че послушах майка ми и излязохме с колата до пазара. Главните улици са добре, но се набутах да паркирам в едни тесни еднопосочни улици и се изпотих няколко пъти. Всичко беше заледено, на коловози и с много паркирали коли отстрани. Няколко пъти минавах на сантиметри, защото се поднасяше. То и разходката по пазара беше кратка, защото Крис все още изпитва някакъв страх от снега и след 3 крачки писва да го нося. Купих памперси и ботушки на малкия и се прибрахме. Не знам още няколко дни как ще я караме- не става нито да стоим по цял ден в къщи, нито пък да излизаме и да го нося на ръце.

Коте, Тея като я гледам каква е кротка и усмихната на снимките чак не мога да си я представя ревяща. Много е сладка с рокличката. А като видях леглата в детската- да не би вече да спи на легло за големи? Ние сме си още в кошарата.

Boshi-Moshi, аз пък съм пропуснала явно, че сте имали проблем. Дано бързо се оправи сладкото мишленце  Hug

Сега аз ще ставам да си пооправя малко къщата, че положението е плачевно..

# 127
  • Варна
Здравейте, мацки!
Дидке, спокойно мила...ние сме със 6 зъба. Незнам до абитуриентския бал дали ще сме със всички зъби, но се надявам до сватбата му да са излезли  Joy
Коте, добре дошли в отбора на неспящите Hug Ама много хубава малката принцеса пу пу пу
Другите да не си мислят, че и техните не са хубави Mr. Green гледам всички нови снимки и се радвам на малките дечица, които така ни вбесяват понякога, ама си остават най-прекрасните ни същества.
Mucunka, ама верно много си приличате със сестра си и дребната сладка с това костюмче   bouquet
Таталинко, къде сте бе мацко?
Айде от мен толкова засега  love001

# 128
Чеситит рожден ден на Нушинка/ако все още ни чете,че скоро майне е влизала в тая тема/-да е жива и здрава и дано много да я радват сладките и дечица!

Анитка и ни е сме от необичащите снега....и също сме все на ръчичики/а през това време баткото е като изтърван-щото той пък го обича прекалено и се заравя целия-оня ден и долните гащи,под гащирезон непромокаем,бяха мокри/...та се чудя аз що ме боли кръста и ръцете нещо не ми служат както трябва newsm78....та мен ако питаш тоя сняг трябва да го забранят,докато Иво порасне.....
Зори,ами по нощите е най-спокойно...тогава и мисълта успявам да си следя Mr. Green,а твоята мома е чудна с тая рокличка/ и аз се канех да питам ти ли я измайстори...виж за чантата разбрах,че си ти...и направо ти свалям шапка за ентусиазма/
Боши,ти май не си казвала за проблемите.....и хич не се притеснявай-ние сме тук и за хубаво и за лошо....а принцеса Ева си е за криене/разбирам защо не пускаш снимки,...ама много хубава ,бе Laughing/И ,да знаеш,че аз си помня обещаното и си чакам да скокнете към Пловдив...
Коте,Муцунка...и вашите принцеси са невероятно промемени/и рахубавени/..а гледам и мама Люба се е вталила доста и на коса много е пораснала/и за нея се затъжихме вече-няма ли да си идвате насам?/
Дидка,аз вече не мрънкам/ако понякога споделеното от мен звучи така,да знаете,че не е било нарочно/...но нали знаеш,кучето скача според тоягата..едно време само със Сами си мислех,че подвизи извършвам като се справям почти без помощ....сега вече като няма хич отникъде-пак се справям-при това с двете/ идядо дето се брои за още две/ и се радвам като не се избиват взаимно...и когато в края на деня къщата е без особенни щети нанесени ,се радвам/пък и знам,че можеше и на работа да се налага да ходя...и сигурно пак щях да се оправям,ако няма  начин/..............иначе перманентния пропуск за лудницата ми е подпечатан отдавна/за всеки случай/,ама няма как да го ползвам,че с деца няма да ме вземат там/или ако ме вземат лудите вкупом доброволно ще напуснат/
За последните зъби хич не е рано.....ние вече почти сме ги изкарали/та се пригответе..към абитуриентскаите вече други дертове ще ви тресат/,лошото е,че от тях най се разбира/и от кучешките-моите момчета си ги вадиха с 40 градусови температурки/...
Агнешка,оправихте ли се вече....как е Хрис?
Ирко,мерси за съвета/макар,че аз хомеопатия си позвам редовно/,но при нас лекарството е друго...и въпреки,че доста облекчава едва ли може да ми спести разнасянето,че аз поне не знам да има лек за гушкателни и любвеобвилни деца/още повече,че баткото ми пък е абсолютната противоположност-не дава да го гушкат,целуват,цяло щастие е ако успееш да го задържиш в ръцете си за повече от минута...от малък ходи като римски пехотинец....и не е ползвал израза"Носи ме",даже не съм сигурна дали знае,че го има...така,че когато си е характер-няма нужда да се подтиска...просто трябва да се приеме за даденост/
Аз ще ви оставям,че тук след като се направи голямото чистене/с тоя комплект не спиратда  метат и мият децата,та направо се чудя аз к`во се моткам по-цял ден...уж чистя,както каза Сами:"Много мръсотия има,затова търкаме с Ивчо"/..и да отивам да си спасявам китките,че май сега на градинарство ги избива.........

# 129
Ехооо, здравейте! ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Ние вече сме в новото жилище и се радваме на дребни неща  Wink, които преди сме нямали, като например перално помещение, голям килер, огромни стаи..../ колко малко му трябва на човек/. Апартаментът е огромен и не знам как ще успявам да го слагам в ред, но за сметка на това училището на Батко Владко е на две крачки от нас. Аз още не съм разопаковала целия багаж и такъв мързел ме е обзел, че не знам близката година, дали ще го направя. Е, похвалих ви се.
Елена е добре, но с малко объркан режим на спане. Заспива в 5 следобед и вечер към 12 - 1 часа. Но здраве да има, всичко ще преодолеем. Непрекъснато иска да излизаме и естествено получава отказ.
Баща ми от Русе беше дошъл да помага за пренасянето и Ели много смешно му викаше "ЧИЧУТУ" - в превод чичото. Баща ми се кефеше максимално, защото той наистина младее, въпреки че е на 52 г. и я подучваше да му вика батко. Но майтапът на страна - в какъв свят живеем вече децата не познават  роднините си, защото ги чуват само по телефона и ги виждат 2-3 пъти годишно / а сме само на 200 км от Русе/.
Нямам думи за красивите деца, а и майки, между другото, на снимките!!! Изплакнах си очичките!
Е, живи сме и се отчетохме! Лека вечер на всички! Hug

# 130
Привет   bouquet
Любе Коледната рокля е купена,а чантичката от найлонови торбички я плетох на две куки и да ти кажа хич не беше лесно,щото бях навила на кълбото и по-твърд найлон, който се плете бавно  Tired ама тамън за празниците я оплетох  Grinning Идеята я има във форум хоби .........
Муцунка зарадваха ме снимките ви по къс ръкав поне за малко сте се насладили на топло време.А тортата ти е супер  Peace
Боши моши дано да нямате вече проблеми с ушето
И мойта принцеса се буди нощес  за да пишка или да пие вода Rolling Eyes не всяка вечер но през вечер, две.....Като заплаче първо и предлагам вода ,както си е в кошарата ако продължи да плаче я взимам и я слагам на гърнето да чишка и след това заспива,нооооо на спалнята, след което я местя.За сега това са и номерата.На ръце не я нося нито нощем,нито денем.Тя през деня се пробва се и ми протяга ръце да я взимам ама гледам да не се подавам, че ще и хареса  Laughing казвам и че е голяма и веднага гледам да я разсея с нещо,че да се откаже от гуша.
Не съм я извеждала вече няколко дни, но пък Ели ни гостува всеки ден та е весело.
снимки от именния ден на Йоанка
последната снимка от албума е на спящите Ани и Ели  Heart Eyes
Да не забравя да спомена че роклята на Тея много ми хареса  също и снимките на Ники  Grinning
лека нощ   bouquet

Последна редакция: ср, 09 яну 2008, 00:07 от Zorri

# 131
Момичета много ви благодаря.Да много си приличаме със сестра ми ,но ми се искаше да съм няколко килца и аз надолу,мам много ми се похапва тук като съм самичка и все в къщи,гледам и на фитнес да ходя но не мога толкова редовно колкото ми се иска.
Люба много ми се иска да си дойда да ви видя всички,но не виждам проблясъци скоро време.
Сега и работа си търся,че нещо със съпружието много се нажежиха отношенията ни.
Честити именни дни на всички със закъснение.Целувки от нас.

# 132
Добро утро от мен!
Зори, ,много хубави снимки на Йоанка си пуснала,но най ми хареса на спящите кукли Hug
Анелиз, не я гледай Тея че се смее ,нощем като реши да се сърди ,направо става страшна Twisted Evil А ти как се престраши да караш в това време,аз още се притеснявам,защото улиците са само лед Sad,май ще карам кола март месец Mr. Green
Ананасче,честото ви ново жилище,да сте много щастливи в него и чакаме снимки Peace
Любе, последните 4 кътника пробиват някъде около 2-та годинка,ама знае ли човек,може и по-рано newsm78,но според мен нашата кривотия е от друго.
Ох, и аз вече започвам да си мисля че скоро трябва да се връщам на работа и ме хваща страх Embarassed
Тея ме дърпааааааа

# 133
Здравейте момичета!
Ох ние пак сме болни  TiredВече и аз искам да хвана гората,направо се виждам в чудо стея болести.Пак сме със сополи,Т и кашлица,а само преди 4 дни бяхме добре.
Много хубавици сте изтипосали пак!
Муцунка много сте фешън на празника,а малката принцеска е супер с червения комплект.
Коте Тея наистина изглежда миличка,дано не се сърди много често  Laughing
Зори голям купон си направила на именничката  Heart Eyes
Любе бяха почнали да ми липсват писанията ти  Laughing
Боши Ева също е голяма сладуранка  Heart Eyes
Анансче честито ви жилище,наистина е така и снашата баба,като я чуваше Диди само по телефона,но живот и здраве дано се виждате по-често.
Аз ви оставям засега

# 134
Поздравявам всички ви с изминалите празници!
Желая много здраве и късмет на вас и семействата ви!
Нека 2008 е спорна година за вас и бъде най-успешната до сега!

На мен високосната година ми носи късмет. И аз и мъжа ми сме родени във високосна година.

Снимките и малчовците са невероятни. Толкова са пораснали. Радвам им се от сърце.

Сърдечно благодаря за поздравленията, послучай именния ден на Стефан. Страхотни сте  Hug   bouquet

И при нас празниците минаха весело. Минаха в пътуване. Слава богу се съобразявахме с прогнозите и не се стигна до премеждия по пътищата.
Стефан е също променен, може би около празниците му се обръща повече внимание. Станал е малко своенравен, иска сам да върши всичко, избутва ни да не му пречим и дерзае. Не знам как е при вас, но той иска сам да яде и на моменти става страхотно оплескване, което направо ме изморява. Хем не се храни, хем оплесква всичко. Но приемам всичко като част от развитието.

Ето и официалната му снимка с която си направихме календарчета.

Желая хубава вечер и до скоро!

Общи условия

Активация на акаунт