Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 628
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
  • на брега на Дунав
Честито Рождество Христово мили мами и сладки дечица. Много коледно настроение и весело изкарване ви пожелавам. Бъдете много, много щастливи всички.   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 21:53 от КорНиШонка

# 16
ВЕСЕЛА  КОЛЕДА !!!! santa2

Сбъднати мечти,любов и най-желаните подаръци от любимите ви хора!!!!!! Close-mas: Nature Snowman

Последна редакция: вт, 25 дек 2007, 00:54 от Zorri

# 17
Честито  ви Рождество!!!Много здраве,късмет и любов!!!

# 18
# 19
  • Пловдив
ВЕСЕЛА КОЛЕДА МИЛИ МОМИЧЕТА!

# 20
Честита Коледа и Весела Нова Година!Пожелавам ви една Вълшебна Коледа, изпълнена с много приятни емоции и незабравими преживявания!

# 21
  • на брега на Дунав
Здравейте мамчета. Надявам се снощи всички да сте изкарали един чудесен празник! Дечицата ви сигурно са били още по-щастливи след всички подаръци, които са получили  Mr. Green. В къщи поне беше голямо шоу, толкова много подаръци не са получавали никога до сега и радостта в очичките им беше наистина голяма. Пожелавам ви хубавото настроение да не ви напуска и в идните дни, защото празниците  продължават  Hug

# 22
Честита Коледа на малки и големи  bouquet Желая ви весел ден и много подаръци Laughing

В къщи е като в Хиполенд,навсякъде играчки се търкалят и децата са много щастливи.Бяхме при едната баба ,довечера сме при другата и от ядене и пене вече ще се пръсна Mr. Green

# 23
# 24
Честита Коледа мили момичета на Вас и семействата Ви!
 Laughing при нас е малко по-невесело,Диди е прихванал вирусче от мен  Tired при все че беше при баба и дядо.Подаръци много има,а снощи въпреки запушеното носле и ужасната кашлица успя много добре да ни развесели и да се радва на подаръците си,но не ще да се снима до елхата  Rolling Eyes
Пожелавам Ви да изпратите старата година  с много настроение,а Новата ви донесе здраве,щастие и повече усмивки!

# 25
Здравейте! И ние сме суполиви всички...ама на фона на подаръците забравихме и болежки и притеснения...то не,бе радост,не бе чудо..е,вярно,че всеки гледаше в чувалчето на брат си..и в общи линии се получи малко размяна на играчките,но важното е,че имаше блеснали погледи и усмивки...Иначе и у нас е като в Хипо-то.....особенно след таз вечершните гости/да се похваля,покрай суполите ни се разминаха някои меропиятия-та съм щастлива/....От мен-лека и спокойна!
Ето Ви и  една снимка на вчерашното ни джудже:

# 26
Честита Коледа майки и деца. Да сте живи и здрави и много усмихнати.
Йоана също остана доволна от подаръците си, като предстои да получи и още а аз само се чудя къде ще ги слагам тия играчки...Вече нямам много място у нас, пък и с таткото искаме да си купим лежанка за коремни преси, че сме станали семейство дебели. - мам татко и детето-сите сме отпуснати. Да не ви кажа колко тежко го преживява моя милост. Пък де да знаеш, като нямаме място да вземе Дядо Коледа едно ново апартаментче да ни подари , по големичко хич не би било зле.
Иначе сме ок, нещо тоя година празничното настроение не можа да ме обхване, но въпреки това можеше и по-зле да е , така че съм доволна. Доволна е най-чного Йоана и за мен това е достатъчно. Само говори за Дядо Коледа, че идва при децата и носи чувал и има шейна и еленчета :о)
айде да ви оставям че и работа имам
лек и успешен ден

# 27
Здравейте и от мен!
Айде да побутна малко темата,че явно всички сте по маси и запивате WinkАз обаче се уморявам от софри по празниците,става ми едно тежко и свинско,имам чуството че тежа поне 100кила и с една дума се чуствам теееееежко Mr. Green
От празниците най-любимия момент е отварянето на подаръците и грейналите очички на дечицата,наистина струва си всичко само заради този момент,да ги видиш щастливи/не че след 1 час играчките вече не се търкалят безпризорно,но това е друга тема Wink/Единствено кончето ,което подарихме на Тея се посрещна с голяяяяяяям кеф и още е на почит Joy
Люба,Сонка, Praynig бързо оздравяване на дечицата.
Чакам и вие да се включите скоро Sad

# 28
Здравейте   bouquet
Дааааа по празници е пусто в темата ни......ама то от ядене и гости няма време  Laughing И през нас мина сума народ и оставиха куп подаръци ,които се търкалят през целия ден из стаята ,тъкмо и ги сложа в кашона и в шкафа и след малко...хоп хваща кашона и изсипва всичко.Най-много се зарадва на комплект "доктор" и едно жирафче на което се нанизват кръгчета.

О и накрая да честитя Стефановден,че то минало пак 0ч.
Честит Именден на празнуващите с пожелание за здраве и любов!!!!!

# 29
  • София
Здравейте, Снежанки и джудженца Hug

Честита Коледа! Здраве, любов и благополучие за всички!
Хиляди детски усмивки и пълни с хармония домове!

Черпя ви с първите си коледни меденки (Пепи мерси за вдъхновението)

А ето и моята джуджанка:

Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Честит празник и на Стефи, на Ани!
Да е здраво, слънчево и добро момче!
Много радост да носи на всички у дома!

Общи условия

Активация на акаунт