Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 625
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
зДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН!  bouquet
тАТАЛИНКЕ, smile3501 ЗА Коледните сладки,изглеждат много вкусни,а малката ти джуджанка да я нацелуваш от мен,все едно е в кадър от някоя приказка Heart Eyes

Честит Имен ден на всички с Името Стефан  bouquet
Ани,да ти е жив и здрав именика,много да слушка и много да ви радва Hug Heart Eyes
Весел празник на всички  bouquet

# 31
Честита Коледа !
С пожелания за много,много хубави неща през идните дни ,за здраве и щастие!
[/size]

Честит имен ден и на Стефи,нашия приятел да расте здрав и много да слушка !
Ние прекарахме едни чудни дни на баба на гости, имахме толкова приятни моменти,а подаръците просто нямат край...Моето момченце сега е доста болничко и няма никакво желание за подаръците обаче, дори отказва да се храни, прекарахме една кошмарна нощ, но се надяваме с тати всичко да се оправи скоро...Сега спи....
Имам толкова неща да ви разказвам,но май ще отложа за другия път.

Наздраве на всички и не ставайте от масите, бъдете усмихнати и се веселете!!!

# 32
Честит имен ден на Стефан,да е жив и здрав и много да радва мама и тати!
Честито и на другите именници в темата/ако има,де,че аз мислих,мислих и само за него се сетих/

# 33
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СТЕФАН НА АНИ

МНОГО ЗДРАВЕ, щАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!

Таталинка, много вкусни изглеждат коледните сладки, а Ени е направо невероятна госпожица   bouquet  bouquet  bouquet
Ани от Бургас, и твоя юнак е страхотен  Hug

# 34
....хеЛОу Hug
Днес с мойТо Бейби имаме годишнина - 12 годинки ръка за ръка

Да почерпя

П.С....мисля си, че можехме да имаме 11 годишно дете...лелееее Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 дек 2007, 10:36 от ДиДКа КоджаБАШЕВа

# 35
...честит имен ден на СтеФитО Hug
ЦелуФки от нас Wink

# 36
Дидке, Честита ви годишнина с Мирото,  bouquet Пожелавам ви да сте все така влюбени един в друг,както изглеждате ,винаги щастливи заедно и много поводи за усмивки да имате Heart Eyes Hug  bouquet
Вземам си от тортата Wink
П,С.- Миро ми е почти набор,аз съм 1976,та като се замисля и ние с мъжо можехме да имаме 12 год,дете,е имаме си 9-годишно,почти същото Joy Joy Joy

# 37
Здравейте и от нас мили майчета !
Ние днес се завърнахме от гостито на баба и сега пиша бързо - докато не е дошла наната , за да вземе думата!  Grinning
С малко закъснение - Честито на всички именници , празнували вчера.Много щастие , радост , късмет и здраве да им носи името !   bouquet
Специално за  Стефи на Ани много целувки от мен !  Heart Eyes
Чета за болни дечица и ми е много мъчно - пожелавам им бързо да оздравяват и да се радват с пълна сила на подаръците.
Нана е малко унила , пътуването не и се отразява много добре , иначе и тя като всички дечица се радваше на подаръците си.
Аз с Коледно настроение така и не се сдобих ..не знам дали съм имала по-тъжна Коледа от тази .Нищо специално не е станало , но ми е едно такова напрегнато , имам си и малко здравословни проблеми , предстой ми връщане на работа ...може и за това да е ....уф не знам, но ми е много подтиснато. Sad
Няма да заразявам темата с тъжно настроение .Все пак са празници с или без моят коледен дух.
Така че празнувайте , веселете се и  по - често се отбивайте в темата !  Wink
Дидко , честита ви годишнина с Миро!  Пожелавам ви още много годни да се обичате , да имате безметежна любов и искрено щастие !   Two Hearts

# 38
  • Канада
Здравейте момичета!
Честита Коледа на всички!
Аз на бързо докато Калпазанко спи да напиша две думи тук,че иначе време не остава....
Ние сме добре,мина Дядо Коледа,сега чакаме дядо Мраз Mr. Green JoyНа Ванко,понеже е много послушен му донесе много дрешки и играчки,ама вече им се нарадвахме Mr. GreenТази година и аз намазах Simple Smile едни златни обици от мъжо,че имаме годишнина на 21-ви и някоя и друга дрешка...
А най хубавата новина за празника е,че мъжо са го пуснали отпуска и живот и здраве април месец се прибираме всичкииииииииии!Нямате си напредстава колко се радвам newsm44Цяла година чакам прибирането ни в БГ...
Вили,много целувки за теб и ти пожелавам да ти се приповдигне настроението  action032  remybussi
Макър и на патерица-Честит имен ден на Стефи-да расте здрав и послушен юнак,да радва мама и тати!
Дидка,честита годишнина и на вас!Все така да се обичате и още много пъти по 12 години брак smile3525
А всички болни малки слънчица бързо да оздравяват.Много целувки за всички!!!
Ето да ни видите-Ванко,който се беше подсладил с няколко шоколадови бонбона на Коледното парти hahaha

И мама с новите дрешки Embarassed

Мили момичета,мои виртуални приятелки,искам да ви благодаря за времето прекарано с мен през 2007 и за съветите и помощта,които съм получила от вас!И да  пожелая преди всичко много здраве на семействата ви,късмет и много въшебни мигове!Весели празници на всички!Целувам ви!!!

# 39
  • Канада
Забравих,Пепи сърдечно благодаря,че се грижиш за нашите темички да са винаги така добре оформени  love001 smile3501

# 40
дИдоЛиНкАтА,де не изпусна и аз шанса да ви пожелая още много години да се обичате и дано да сте все така влюбени и щастливи....
Дани,честита ви годишнина и на вас...чакаме ме Ви,да знаеш......
Коте,като отвори дума за набори....аз имам съученичка с дъщеря на 17..........и ако не на толкова поне на 12 можех да имам дете.....
А утре мойто съкровище става на 32/пък аз нали съм му кака/..и едни такива сантиментални мисли са ме налегнали ooooh!.........но да отивам да довършвам тортите,че и без това ги оплесках нещо/от къде тръгнах,до какво стигнах,по-добре да не разправям,че ще ми се смеят и гаргите,да не говорим за майсторките тука дето пишат......но важното е да стават за ядене,че иначе "Роял кейк" ще ме спасяват  Embarassed/

# 41
  • Канада
Абе кисна аз днес тук,че мъжо вече е новогодишна почивка и се занимава с Ванко,та не мога да се откъсна аз от форума Mr. Green
Любе,да ти е жив и здрав рожденника!Много да те слуша и ви пожелавам дълго и безоблачно пътуване заедно в океана наречен Живот!Наздраве и весело изкарване на празника!Ей това от мен за цялата компания  Hug

Аз не знам дали  valkiria влиза още тук,ама видях,че днес  е рожденничка.....
Честит рожден ден valkiria!Желая ти  здраве,късмет и много осъществени мечти,като  и много щастливи мигове със семейството!

# 42
Привети!
Дани , много се радвам че се връщате в България през пролетта. Grinning всъщност  поста ти изобщо бе много хубав и ме трогна с обръщението ти към всички нас  Hug от мен.Снимките ви са супер Grinning
И аз видях че Валкирия  има рожден ден и също искам да и пожелая - Здраве, много любов и семейно щастие а също така и весел празник днес!
Да е жив и здрав и рожденика на Люба ! Весел празник и за вас и цялото ви семейство!
Ами това е от мен ! До после  Wink

# 43
Здравейте момичета!
Да започна с честитките Валкирия,Честит Рожден ден  bouquet Бъди жива и здрава и дано сте винаги щастливи/семейството/   bouquet newsm59 Отдавана не си влизала,дано сега влезеш тук и прочетеш поздравите Wink
Любе, да честитя предварително и на твоя мъж РД,нека е жив и здрав и много горд,че има такава жена като теб HugВесел празник.  bouquet
Сега да ви се оплача от мойто чудо,което от няколко дена,няма апетит и освен това снощи щях да я изхвърля през терасата,защото заспа рано/в сравнение с предните дни/към 21.30ч,беше супер крива,и аз тъкмо се настаних да пия едно вино с мъжо и да му обърна специално внимание и чувам бебфона-ТАТИ,БАТИ, Shocked Отивам давам биба,нъц детето наспано и тка до 1ч #Crazy #Crazy #Crazy щях да полудея
И тъй като утре заминаваме за Търново,искам да ви пожелая в аванс
Весело и щуро посрещане на Новата година.Вдигнете пълни чаши,отпийте за наздраве и нека си пожелаем Новата година да е пълна с хубави изненади за всчки нас и нека на личицата на децата ни винаги грее усмивка,а сърчицата им да тупкат от любов и щастие.Нека няма болнички и нещастни дечица  Нека всички ние бъдем по-добри.Praynig Praynig Praynig
Дани,ъп,срахотни снимки Heart Eyes
Сега отивам да стягам багаж Mr. Green

# 44
Честит рожден ден на Валкирия-дано да е много щастлива,здрава и обичана!
Благодаря Ви от името на рожденника,много е мило,че сте му честитили/утре ще му предам,че така сладко похъркваче не ми дава сърце да го направя веднага..а аз `щото досега разчиствах кочината след госитте,та вече ни ми се спи,ни ми се посрещат хора вкъщи....,ама имам един ден почивка-утре-и Новогодишния купон пак ще е у нас/...........а,доколкото имам спомен от лани,май още нечий татко имаше рожден ден на тая дата ама от одеве се напъвам да се сетя кой беше и нещо не мога newsm78.......... Thinking,но ако не съм прекалила с алкохола и съм на прав път-да е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт