Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 627
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Момичета, от сърце желая на всички вас
Весело посрещане на Новата година!

Да ви донесе много положителни емоции и детски усмивки!
Да сте здрави и вдъхновени, влюбени и благословени!

# 46
Благодаря за хубавите пожелания newsm51

Любе, честит ви празник - надявам се да се си изкарали добре Tada и да сте направили панделката Hug

Валкирия, честит рожден ден и на теб - бъди усмихната, лъчезарна и обичана newsm59

.....На всички ви желая весело изкарване довечера и новата година да ви донесе всичко, за което си мечтаете!А аз ви пожелавам ЗДРАВЕ!!!
                                                       Целувам ви Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 47
Момичета  Hug влизам набързо да ви пожелая
Весело посрещане на Новата година!Нека тя донесе на всички много здраве,щастливи мигове със семействата,по-добри доходи и късмет във всички начинания!И да се обебваме пак Mr. Green
Честити празници на Дидолинка,Люба,Валкирия,на Стефи на Ане и на всички който са имали поводи за празнуване!

# 48
Честита Ви новата 2008година!Много здраве,късмет и любов Ви пожелавам и много хубави поводи за разписване!

# 49
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА , момичета!!!
Нека тя да бъде една вълнуваща, невероятна, успешна и незабравима година! Бъдете здрави вие и вашите семейства!
[/color][/b]

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 17:46 от Ani ot Burgas

# 50

честита нова година навсички
дано новата 2008г. да е по здрава, по весела, и по благополучна за всички
много здраве и щастливо детство на малките сладури. santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2  madnoel  madnoel People Santa People Santa Close-mas: Close-mas: Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman santa2 santa2 santa2

# 51
  • на брега на Дунав
Честита Нова Година, сладурки!
Пожелавам ви всичко най-хубаво през новата година. Бъдете много здрави, щастливи и благополучни във всичко!

santa2 santa2 Drunk

# 52
Щастлива Нова година! Мили момичета бъдете здрави , щастливи , искренни , добри и влюбени !Радвайте се на всеки ден и запазете в себе си човещината , надеждата и вярата !Нека  2008-ма година да е нашата  година с късмет , с обич и много усмивки !
На бременлийките ни пожелавам леко ражане и здрави бебета  Hug ви!
Очаквам разкази за празника! Grinning

# 53
  • Варна
Честита нова 2008 година! Нека тя бъде по-здрава, по-щастлива и по-богата за всички нас и нашите семейства! На лица да греят усмивки и никога да няма сълзи от мъка в очите!
[/color]

Честито и на всички с минали празници, които съм пропуснала! Всички да са здрави и много обичани!
[/size]

# 54
Честита Нова година !!!

При нас новогодишната нощ протече по следния начин:
Веселихме се с Ани до към 23.30 ч.-играхме хоро,горихме бенгалски огън,викахме "бам-бам" на пиратките,играеше с новите подаръци от дядо Мраз....
Заспа в 23.50 и спа непробудно чак до към 2ч.,когато стана да чишка и в 5ч. пак.Вече когато и се пишка нощес почва да мрънка в кошарата и ако не стана да я сложа на гърнето пишка в пампата и заспива  Grinning
сутринта се събуди в 9ч.,хич не ни се ставаше,че бяхме легнали в 5ч. ама няма как.....
после ще има и снимки
лека вечер

# 55
Честита Нова година!Нека 2008г бъде по-добра във всичко от 2007.Да сте здрави,щастливи,да няма болни,а болните да оздравяват,да се родят здрави хубави бебета,да се обичате и дарявате дечицата си с любов!
Честито на именниците!
Ей  и при нас купона беше на ниво.Диди посрещна новата година,радва се на бомбите и бенгалския огън,ама към 1ч вече многооо му се доспа  LaughingИнъче пак сме болни,пак на АБ и така.Снимки ще кача по-късно да ни видите ако сте ни забравили.Доста взехме да бърборим,но и сме станали толкова глезени  ooooh! направо ме нерви не слиза от ръцете ми,а то кръста ми от желязо да е няма да издържи  ConfusedЗъби ни никнат,крив ,крив абе ужас все мама търси  #2gunfireмалко ме е поизнервил,не слуша като му кажеш не на  нещо,той хитро те гледа и си го прави пак неговото.Засега това е от нас Лека вечер!

# 56
Тя идва както в приказките бяла и носи много здраве,радост,красота.Да бъде както ти си я желаеш щастлива,ведра,пълна с доброта!
Честита 2008 година,мили момичета  bouquet

Ние се върнахме преди 2-3 часа,но ще пиша утре,че още ме гони махмурлука Crazy

# 57

Честита Нова Година!
Желая Ви много здраве, щастие, любов, късмет, много усмивки, още много дечица около Нас  и само хубави мигове с тях!

# 58
  • Варна
Честит Нова Година!
Нека да бъде една добра, весела и щастлива година за всички!

Ние се върнахме вчера от четиридневно празнуване на една вила край Балчик. Изкарахме си страхотно, но сега ме чакат сакове багаж, мрънкащо дете и пране... до после

# 59
Здравейте мили мами,
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА,НЕКА ТЯ ВИ ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И КАСМЕТ.
Нямахме нет в4ера и неможах да ви по4ерпя за rождения ми ден.Ето не6то да се по4ерпите на патерици.   newsm38  party023  cook

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 08:15 от vancheto*

Общи условия

Активация на акаунт