Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 628
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Тя идва както в приказките бяла и носи много здраве, радост, красота.
Да бъде както ти си я желаеш щастлива,ведра,пълна с доброта!
Честита 2008 година мили момичета...

# 61
  • София
Честит Нова Година!
С пожелания за здраве,хубави мисли и сбъднати мечти!

Аз най-накрая приключих с работата /след поредното ми разболяване/. Вече шести ден съм с хрема,но поне ми мина гърлото и ухото Simple Smile Нова Година я посрещнахме в къщи. Ники беше през целия ден много палав - счупи две купички,разля две чаши и най-накрая докато го обличахме след баня се напишка на спалнята и започна да скача от радост Joy Ники толкова дивя през деня,че изобщо и не помръдна от бомбичките и зарята и така до 10.00ч Simple Smile Сутринта много се зарадва на сурвачката.

Целувки от нас Hug

# 62
Здравейте от мен!
С няколко думи да разкажа за нашето празнуване на НГ,коеот се помрачи малко от факта ,че Тея повърна точно сутринта преди да тръгнем за Търново,а от предния ден пък беше с разстройство,та в бързината уреждах от разстояние прегледи при частни доктори,защото нали се сещате че на 31-ви никой не работи Shocked,та в крайна сметка се оказа някакъв гаден вирус,от който не иска да яде,то не че и може кой знае какво с тази диета освен сухар,солети и обикновени бисквити,едва днес започна по малко да се храни ,но все още няма апетит.Ето това е едната част от празника,в който двете и баби са станали диви и щастливи от хленчене ShockedА другата част беше купонджийската,хотела и ресторанта бяха добри,а на Новогодишната вечеря имаше и 50 човека гости от Румъния,е повярвайте ми въпреки че бяха по на 50г,такива купонджии не бях виждала  #Crazy,те не си седнаха изобщо на д....то,скриха ни топките,но и ние не се дадохме и така посрешнаме почти изгрева.И сега като гледам навън какво е времето,съм благодарна ,че се прибрахме по-рано,защото иначе незнам как щяхме да се доберем до тук Mr. Green
Искам да кажа също,че се запознах със Сиска 79 от Търново и да ви уверя ,че е страхотен човек,страшно готина и точна ,имам и снимка ,но ще я кача по-късно,и тъй като днес тя има имен ден искам да и пожелаяСисе,Честит Имен ден   bouquet Желая ти здраве и къмет,остани винаги такава каквато си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Целувки  bouquet

Айде до скоро,че ще имам гости Mr. Green

# 63
4естит имен ден на Сиска!4естит и на вси4ки именници!

# 64
Честита Нова Година, мили момичета!
Нека 2008 донесе на вас и вашите семейства здраве преди всичко, късмет и любов и само положителни емоции!

Ние посрещнахме Новата година за съжеление болни. Днес дори викахме лекар в къщи, че се влошаваме. Аз съм с температура, тресе ме цял ден, хрема, кашлица. Лошото е, че и детето започна да кашли и ме е страх да не се влоши. Иначе на самия 31 декември Марти спа много лошо, защото и тук гърмахя цяла нощ с ракети, мъжо имаше спектакъл и си дойде 40 мин. преди настъпването на Новата година и аз дремах самичка пред телелвизора.
коТето , дано Тея се оправи бързо, имала си голям стрес  Praynig
сиска, честит имен ден! Бъди здрава и много обичана!
Анелиз , завиждам ти за четиридневното празнуване, аз все още не мога да си представя да отида някъде за по-дълго с детето Sick
Приятна вечер на всики мами и татковци и дано дечковците спят цялаааа нощ!

# 65
Здравейте мацки !
Прочетох с усмивка разказите ви за празника и си мисля колко по-интересно ще е догодина.
Таталинка , Таби съжалявам че не успях да ви се обадя днес  както ви бях обещала , но съм капнала от умора.
 Cry
Ходих да записвам Нансен на ясли и да знаете само че тези приказки за дългото висене по опашките или са митове както обикновено или някой някога здраво си е изпатил с чакане и ситуацията се е раздула до неузнаваемост.
Няма такова нещо и на трите места , на който отидох.
Да имаше родители , но всичко си беше спокойно и ок , но се уморих  от преходите между самите ясли че времето е ужас и транспорта и той !
Нана ми се качва на физиономията та до после.

# 66
  • София
Вили 1 и аз днес ходих да записвам Ники за ясла,но ми казаха,че било от 4 февруари. Аз се опитах да обясня, че това е за детската градина,а не за яслата,но ми показаха залепената бележка от директорката и не ме пуснаха да вляза.
Утре пак ще отида щом ти си я записала.

# 67
Здравейте мацки!Много сняг при нас много нещо  ooooh! проэорците ми са повече от половината навети със сняг.дано утре малко поспре валежа да изкарам Диди да се попързаля,но нямаме шейна че ще се пробваме със слона дето го кара из нас.
При нас купона за посрещането на Новата година беше весел.Имахме гости 2 приятелски семейства с две 5год. дечица,които много добре си играха с Диди.Голяма игра,държахме бенгалски огън с дечицата,а моят син си легна чак в 1.30ч  Rolling Eyes и спа до 10ч сутринта.
Мисля добре изкарахме при все,че по Коледа и аз и Диди бяхме болни, а слънцето ми беше 3 дена с вИСОКА Т,едвам на 27 намерихме докторката дето му лекува ушето да го прегледа.И веднага снимки на дробчетата,мислех че ще ни тикнат пак в болница ама засега ни се размина.
С диди получихме доста подаръци  Laughing а моя от мъжо е малък ТВ за кухнята Wink
Качих снимки ама само от Бъдни вечер където бяхме у мама,от НГ ще ги кача по-късно.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206070
Коте добре сте си прекарали жалко че Тея е била и тя болничка,бързо оздравяване
Анелиз пиши след голямото разчистване  Laughing иии снимки дайте да видим
Вили браво ,че си успяла да запишеш Нана на ясла.Тук в Русе има голям наплив даже Диди ходи на по-далечната ясла щото до нас няма места.
Това е засега момичета Лека вечер!

# 68
Честита нова година милички мои! Много здраве и любов ви пожелавам. Ние най-накрая се завърнахме... изкарахме си страхотно. Тук също има много сняг и аз съм доволна... Цецко си умира от кеф... все сме на шейната.... Хубав ден от мен  Heart Eyes.

# 69
Здравейте всички!

Честита Нова Година! Желая на всички здраве и късмет!

Включвам се малко след дъжд качулка, ама най-сетне успях да кача снимките от Коледното парти на децата. Ето линк да се разпознаете http://www.dirdrie.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=206203

Не съм чела почти нищо но от двата поста дето мернах се изненадах от написаното от Вили1. Става въпрос за яслите. Днес звънях в ОДЗ Талант и ми казаха че записването почва от 4 февруари newsm78 Пак ли аз не съм разбрала нещо... Или то няма опашки щото като звъннеш те ти казват, че записването почва онлайн от 4 февруари, а всъщност може и сега да се запишеш newsm78 де да знам и аз.. Явно ще трябва утре да проверя на място, че да е сигурна работата.

Лек ден! И ходете да правите снежни човеци Mr. Green

# 70
....виждам, че говорите за яслите....и исках да попитам как е при вас - изчаквате да ви извикат или казвате кога вие искате да започнат малчовците newsm78
Много се двоумя кога да дам ШошКо на ясла newsm12...иска ми се да е преди пролетта, че тогава започва смяна на времето и мисля, че вирусите са повече от например март месец Thinking Какво ще кажете вие? ...нали прекара пневмонията и сега малко ме е страх да не пак да повтори та за това задавам по този начин въпроса си...

Мерси  bouquet и целувка от мен

# 71
  • Варна
Здравейте!
Със закъснение да честитя именния ден на Сиска   bouquet и рожденния ден на Vancheto* bouquet Пожелавам Ви много любов, щастие и послушни дечица!

Деси, на теб и Марти пожелавам бързо оздравяване и следващите празници да посрещате заедно с тати и с весела компания!

Коте, много целувки на Тея и дано вече е оздравяла. Сиската наистина е голяма сладурана и скица, жалко, че не пише вече тук (но знам, че чете Mr. Green)
Виждам, че покрай новата година доста поизгубили се мамчета се появиха. Дирдри, Агнешка, Boshi-Moshi, Deva-Co, кажете къде се губите, как сте, децата как са. Искаме подробности, иначе ще пишем "неизвинени" отсъствия  Wink

По темата за яслите- тук доколкото разбрах всяка ясла определя кога ще приема молби и изнасят съобщение. В едната подадохме вчера, а в другата която ни е наблизо ще подадем в понеделник. Първата уж ни е сигурна, но може да не ми хареса и искам да имам алтернатива. А за това кога- ами мисля да го пробвам към края на месеца. Не съм се засилила да ходя на работа още, но ако свикне бързо ще се ориентирам.

Тук сложих снимки от Коледа и Нова Година

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 14:33 от Анелиз

# 72
  • Бургас
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН МИЛИЧКИ
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,ЛЮБОВ,ПОВЕЧЕ СБЪДНАТИ МЕЧТИ,ПОВЕЧЕ ДЕТСКИ УСМИВКИ И НЕКА НОВАТА ДА Е ПО-ДОБРА ОТ СТАРАТА ГОДИНА.

Ние си изкарахме много хубаво бяхме на гости на Млечко и фемили.Хапнахме пийнахме и се повеселихме.Аз бях малко болна и все ощте съм,но ще ми мине.
Днес снега дойде и при нас на Йо и хареса това бяло нещо дето мокри и много се радва на шейната.Ето и две снимка от нас да не ни забравите:

# 73
Здравейте и от нас!
Честита нова година! Бъдете здрави и заредени с настроение.
За мен това беше най-тъпата нова година в живота ми , като се има пред вид че за тая вечер живея. Много обичам нова година ама пусто-много скапано беше...Няма значение
Йоанка е успяла да остане будна до 12 часа но е заспала в 12:01 милата . Иначе сме ок, бяхме на 30-ти на витоша със шейната и едно приятелче на Йоанка - голяма радост беше. Сега много се радва на снега и аз чакам в събота да ходим на пързалка та и аз да се попързалям.
Айде стига от нас и ще гледам скоо да кача снимки...
PS Не знам защо но много искам да напомня че хлапетата стават на по 2 години  #Crazy #CrazyМного ми се струват-стари бебета станаха

# 74
Честита Нова Година, момичета! Нека има много здраве и любов в семействата ви! Heart Eyes
Ние посрещнахме събитието вкъщи, после се наслаждавахме на "пум-пум" отвън, на улицата, със съседите Laughing
"Деде Нас" ни донесе "буто тати" /камион като на тати/ и "тяпа-тяпа" /барабанче/, "пате пипи" /повтарящ папагал/ и "мети-мети" /прахосмукачка/! Сега "Нани иска ама каша" и отивам да правя. chef

Общи условия

Активация на акаунт