Да бъде както ти си я желаеш щастлива,ведра,пълна с доброта!
Честита 2008 година мили момичета...
Нова Година я посрещнахме в къщи. Ники беше през целия ден много палав - счупи две купички,разля две чаши и най-накрая докато го обличахме след баня се напишка на спалнята и започна да скача от радост
Ники толкова дивя през деня,че изобщо и не помръдна от бомбичките и зарята и така до 10.00ч
Сутринта много се зарадва на сурвачката.
,те не си седнаха изобщо на д....то,скриха ни топките,но и ние не се дадохме и така посрешнаме почти изгрева.И сега като гледам навън какво е времето,съм благодарна ,че се прибрахме по-рано,защото иначе незнам как щяхме да се доберем до тук
Желая ти здраве и къмет,остани винаги такава каквато си
Целувки 

проэорците ми са повече от половината навети със сняг.дано утре малко поспре валежа да изкарам Диди да се попързаля,но нямаме шейна че ще се пробваме със слона дето го кара из нас.
Пак ли аз не съм разбрала нещо... Или то няма опашки щото като звъннеш те ти казват, че записването почва онлайн от 4 февруари, а всъщност може и сега да се запишеш
де да знам и аз.. Явно ще трябва утре да проверя на място, че да е сигурна работата.
...иска ми се да е преди пролетта, че тогава започва смяна на времето и мисля, че вирусите са повече от например март месец
Какво ще кажете вие? ...нали прекара пневмонията и сега малко ме е страх да не пак да повтори та за това задавам по този начин въпроса си...
и целувка от мен
и рожденния ден на Vancheto*
Пожелавам Ви много любов, щастие и послушни дечица!

Много ми се струват-стари бебета станаха