Новата година сняг довя, ЮНЧЕТО се вози гордо във шейна!

• 12 641
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте  bouquet
Гледам вече има и снимков материал от празниците  Grinning
Видях сладкишчетата на Сонка,Анелиз и Елия.На Дирдри линка към снимките е всъщност началната страница на снимка .бг.та не видях нейните снимки.
Аз също качих снимки в албумчето на Ани:
снимки от Коледа и Нова година
Ани също вчера за сефте се качи на шейна.В първия момент я беше страх,но след 5 мин. вече не искаше да слиза от шейната.Направихме и снежен човек и си припомних тази зима и аз детството  Laughing

# 76
  • Варна
Здравейте, мацки!
Пу-пу на хубавите ни деца Hug!
Аз не мога да се похваля с перфектни празници. На Коледа влязохме в болница с ларингит Cry и си изкарахме именния ден там.
На нова година бяхме във вуйна ми и както всичко си беше ОК Хриси реши да го помрачи и този празник като се заинати за едно постелка и се захласна. Да не ви казвам какъв ужас изпитах като не можах да го накарам да изплаче и накрая баща му му бръкна в устата и той си пое въздух.

Ето и малко снимков материал от нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=64777&photo=167

Целуффки

# 77
Привет!
И аз да ви разкажа накратичко...
както повечето малки юнчета и ние също точно по празниците, когато е трудно да намериш свестен лекар боледувахме, и то доста...Ники отказа да яде, повръщаше и какво ли още не...Сега вече е по-добре , разминахме се с антибиотика, въпреки,че една "лекарка"ни изписа един,който така добре му се отрази,още повече раздразни стомахчето му и дори доведе до голямо дрискане  #Cussing out, дадох само веднъж ,после успях да си уредя преглед при нашата си лекарка и всичко се нормализира. Имахме ужасни дни и нощи,не искам да си спомням за тях...Сега остана проблема с храненето, не очаквах че ще стигнем до там,да се моля за всяка хапка , вече моят бузанчо не иска да папа с удоволствие и бузките скоро ще ги няма  Sad.
От  края на декември вече не се кърмим, той сам взе решението ,въпреки че ми беше ужасно тъжно и дори ме караше все на рев при мисълта,но моето детенце вече е голямо, така иска и така ще бъде.
Спомних си разказчето на Вили, и аз се чувствам така, още не съм се оттърсила ,но ще ми мине предполагам.Вили дай малко съвети за това,какво да правя аз, оставих нещата на самотек,но знам ли  newsm78.Питам се дали загубата на апетит на Ники не се дължи на промяната  ...
Снимките на всички са много хубави...въпреки препятствията около Новогодишната нощ сигурна съм ,че сте си прекарали великолепно.
Елия - много сте сладки!
Пускам и аз обещания от мен снимков материал от нашата страхотна екскурзия до Боровец, и коледа и нова година:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204395

С пожелание да се веселите и чувствате така шеметно както е показала Дидка!

цунки на всички малки сладурчета и да оздравяват много бързо!!!

# 78
Честита 2008 година.Много здраве и усмивки да ви съпътства.
Ние сме добре,прибрахме се от 9 дневна почивка във Флорида на топличко в мразовитият Чикаго,но няма начин.
Имам нужда от съвет малката просто ме подлуди,не иска да стои в никой друг освен в мен,не признава нито майка нито баща си,абе никой,само ме държи мен и иска да я нося.Кръста ми отиде на кино вече,защото е с такъв апетит че и с това незнам какво да правя,тя не спира да иска да яде,аз не давам но то е тръшкане ,ужас направо,а навън като излезнем също прави две крачки и иска да я нося,моля ви се кажете как да постъпя,оставям я не я вдигам реве и се къса,но дали  е правилно.
Целучки от нас.ще гледам да пусна снимки и от нас е ни забравихте.

# 79
Здравеите!И ние като пове4ето набор4ета бяхме болни по празниците. На коледа  бяхме при свекарва ми.Голям купон стана малката се смя много на Шрек,игра хоро Simple Smile
Но след този прекрасен празник се разболя,пихме антибиотик Медоклав,а от него такова растройство полу4и,4е дупето и стана на рани.Само Дефламола и баните със смрадлика и помогнаха.
Сега е добре ,антибиотика свар6и спряхме и другите  лекарства .
Посрещнахме новата година само ние 3-мата у дома,за6тото и ние бяхме болни.Запо4на едно хорово кашляне  Mr. Green.И така и мама и тати пиха антибиотик заедно с малката принцеса.Преслава ве4е е добре,но аз още не мога да се оправя .Днес ще ходя на УНГ да ми види подутите лимфни вазли.
Малката из4ака зарята в полунощ и заспа.Много и се радваше  Grinning
За щастие тази година комшиите не гармяха пиратки и малката беше много спокоина и щастлива.От подараците за коледа наи-много си играе с конструктора.Полу4и и барабан4е,но се ка4иварху него и запо4на да ска4а.Така барабана бе6е здрав само 2 4аса Simple Smile
Рождения ден си го искарах "страхотно" с подути лимфни вазли,не можех да преглащам и нямах настроение .Направих само един ябалков сладки6,който и малката хапва с голям апетит. eat
  Това е от нас,ставам,4е скоро ще се сабуди.Напоследак спи до 8 -9,а в4ера се сабуди в 10 голямо спане newsm46 smile3524 smile3524

# 80
Добро утро на цялата банда от мен !
Само да обясня набързо за яслите и ОДз-тата .
Там където са само ясли записването става сега от 2-ри на място и никакъв нет .На 4-ти се подават документи по нета за одз-та и детски градини.
Не знам дали са приели наната - ще разбера на 01.06.
Приемът е през септември.
До после че имам работа.
целувки !

# 81
Добрютрю!

Мерси Вили1. Схванах, което си е цяло геройство за блондинка Mr. Green И ние вчера с мъжо стигнахме до същия извод след бая почесване по тиквата Laughing

Гледам, че децата са болни. И Борката е в групата- сдоби се с новогодишен конюнктивит Grinning Като екстра: с хрема и кашлица, но поне няма температура и гърдите са му чисти. Не мога да се оплача, щото баш на Нова Година аз бях на една вила, а малкия беше на 150 км, командирован при баба си - тя да му бере грижите. Вече е при мен и трябва да му капя капки в очите (TobraDex за любопитните), което си е mission impossible Mr. Green 

А малкия ще го пусна на ясла/градина в първия възможен момент, аз повече от 2 години седя вкъщи и малко ми омръзна, пък той си е общителен и смятам, че далеч повече ще се забавлява в компания от неговия вид. По отношение на болестите: те са необходимо зло- трябва да ги изкара, че да си изгради имунитет и колкото по-рано - толкова по-добре.

Гледаме се, гоним се и по цял ден съм по "НЕ!-та", ма кой ли ми обръща внимание Mr. Green

Ние с мъжо днес отиваме за гребла, че да изгребем снега пред гаража - колата от 3 дни нощува навън. Яко спорт и веселба за дзверо Grinning

Лек ден!

# 82
Здравейте мацки!
Ние сме вече добре/пу-пу,да не чува дявола/,че с тази диета направо щях да хвана гората Mr. Green,снощи последно и давах от лечебната хумана през ноща и тя като писна ,като блъсна шишето и аз ей така #Crazy,после и направих от Фризолака,но тя така беше умопомрачена,че изобщо не видя че е друго мляко,та си порева качестевено от 2.30ч до 3ч докато светне ,че това в шишето е друго. А по въпроса на Муцунка, и ние сме само на ръце откакто е болна и не признава нито баща си нито брат си,което ме прави особено "щастлива",тъй като не слиза от мен Shocked,така че и аз вече се чудя какво да я правя,макар че вече е добре все ме дъпра да играя с нея и нищо немога да свърша. Mr. Green
Прочетох ,че има доста болнички дечица, Praynig Praynig Praynig да оздравяват бързо и всички болести да останат в старата година Praynig
Анелиз, страхотни снимки,а две от децата не са ли на ттвоята позната ,която видяхме на градинакат до Медицинския newsm78
Страхотни снимки на Ани,Йоанка,Диди,Ники,Хрис,, дано не пропускам някой,да ги нацелувате от мен Heart Eyes
Дидкеее, пак си във вихъра Hug Wink
А ето и малко снимки от нас за който има време
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205923

# 83
Здравейте и от мен Simple Smile
Искам със закъснение да честитя на всички, които са имали повод да празнуват и да Ви пожелая много здраве, щастие и късмет   bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА

Ние сме добре. Искарахме новата година в къщи. Иванна получи много подаръци и беше голяма радост Simple Smile Малко имаше хрема, но вече е добре за разлика от мен. Аз бях с червено гърло ама и при мен всичко мина... Да Ви се похваля, че кръвните изследвания на Иванна са добри и всичко е наред Simple SmileSimple SmileSimple Smile Иванна много се радва на снега... крачи смело през преспите и скача, а какви ангелчета си правим Simple SmileSimple SmileSimple Smile Прибираме се със сняг навсякъде.
Вили, не се притеснявай мила, важното е, че си свършила работа... Целувки  Hug
Сонка, страхотни снимки  Heart Eyes
Дирдри, снимките от партито са много хубави  Party
Дидка, много си готина  Peace
Агнешка, много съжалявам, че е трябвало да искарате празниците така... Пожелавам Ви много здраве и весели моменти през тази година  Laughing Laughing Laughing
Анелиз, Елия, Зори, Агнешка, ninani, много весели снимчици, а дечицата са направо невероятни Simple Smile Да са ви живи и здрави.
Ани от Бургас, много готина екскурзиика сте си направили. Изглеждате много щастливи... продължавайте в същи дух  Hug

Пожелавам Ви лек и усмихнат ден   Wink Wink Wink

# 84
  • Варна
две от децата не са ли на ттвоята позната ,която видяхме на градинакат до Медицинския newsm78
Да, те са  Grinning Имаме общи познати Grinning От къде ги познаваш?

# 85
Не ги познавам,от теб знам че вие сте приятелски семейства Peace,иначе аз ги засичам  понякога на тази градинка Wink

# 86
  • Варна
Ехооо, здравейте и от нас с Дари!!!

Честита Новата 2008 Година, милички! Нека тя бъде за вас и вашите семейства много здрава, щастлива и спорна!

И така май в новогодишната нощ само Дари беше от рано заспалите и така пропусна вечерта. През деня не легна дори и за секунда - може би беше заразена от празничното ни настроение и не искаше да пропусне нищо. Новогодишната нощ прекарахме в къщи с още две семейства, а и Дари като заспа рано, мама усети какво е празник. И така дори силните гърмежи навън не успяха да събудят малката поспаланка до сутринта. Е, после тя се беше наспала, а аз трябваше да ходя след нея полу заспала. Но важното е, че всички почуствахме празничния дух.

Дидка, страхотно цветенце си си закичила  bouquet  А относно яслите май във всеки град приема и подаването на документи е различно ( зависи от решението на общината ). За по сигурно ти препоръчвам да провериш на място. Според мен Шошко го дай когато ти изтече платеното майчинство, освен ако вече не си си намерила добре платена работа.

Анелиз, много са хубави снимките и дядо Коледа също  Laughing  Дари като го видя и започна да вика Коледааа, Коледааа. Много се забавлявах, защото като види снимка на човек в червено започва да вика Коледа. Дори и на баща й татуировките са Коледа ( а нямат нищо общо с това )  Joy Joy Joy

Елиа, не съм ви забравила, но по-честичко се разписвай  Heart Eyes Много е пораснала малката сладурана.

Мимик, права си. Но може да са вече стари, но са още бебчета  Laughing

Зори, и вашите снимки са много хубави и заредени с празнично настроение. Дари много се радва на Ани, сякаш я познава, а на теб започна да вика "кака"   bouquet

Агнешка, много съжалявам за това, което сте преживели точно по Коледа. Дано вече да нямате такива неприятни преживявания  Heart Eyes Да нацелуваш сладкия Хрис  Hug

Ани от Бургас, от снимките се вижда, че много весело сте си прекарали на Боровец. По-добре е, че Ники сам е взел решение да спре да суче. И аз когато отбих Дари имаше един период, в който преболедува тази промяна. И тя като Ники ядеше по малко и търсеше повече нежност от обикновено. Спокойно скоро всичко ще се нормализира  Hug

Муцунка, чакаме снимкиии   bouquet

Ванчето, дано скоро болестта да си отиде и това да е последната ви нова година, на която да сте болни   bouquet

Вили, стискам палци скоро Нана да е "първоясленичка" (ама че го написах  Mr. Green - по асоциация с първокласничка)  Laughing Laughing Laughing

Ей, Дирдри, къде се загубихте? Спри да казваш НЕ и ще видиш как ще учудиш Борката, пък дано да схване замисъла и да те слуша повече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нинани, Коте, ох обърках се  newsm78  Mr. Green Май е време за великденски подарък - компютър, че този хич не те слуша  Mr. Green  Дано наборката вече да е добре и вече да няма болести във вас. Пък при нас болни-здрави винаги в ръцете или на главата на тати. Дори онзи ден излязох за няколко часа и баща й я гледаше и като се връщам очаквам буйна радост от това, че ме вижда. А Дари само извика "мамо" и се сгуши още по-силно в баща си  Cry Направо се  #Crazy То бива любов необяснима, ама пък чак толкова ли  newsm78 Толкова ли съм му омръзнала на това дете дето ме гледа по цял ден?
Страхотно изглеждаш в роклята. За нея ли пишеше, че трябва да се вталиш малко?   bouquet А и купона е бил на ниво.

Табби, радвам се, че изследванията на Иванна са наред и ти да си спокойна  Heart Eyes  Как няма да са ви хубави снежните ангелчета като едно малко ангелче ги прави  Hug

Аз от толкова време дето не съм писала и се олях. Бягам, че Дари вече си е свалила чорапогащника и памперса и вече се разхожда по голо дупе - това ни е най-любимото занимание.
Целувки на всички и спокойна нощ!!!

# 87
  • Варна
Страхотно изглеждаш в роклята. За нея ли пишеше, че трябва да се вталиш малко?   bouquet А и купона е бил на ниво.
Подкрепям, роклята е супер и Котето изглежда много елегантна в нея  Peace

Лека вечер от мен, моите мъже вече спят, единият даже похърква леко...

# 88
Здравейте!
Сасиблагодаря за пожеланието HugДано да закрепим положението,за6тото в4ера на два пати видях сопол4ета Praynig.При нас даването на лекарства е такава борба -изпада в истерия закоп4ава устата и се налага да я стискаме.
Дидказа яслите аз си подадох молба още миналата година,ноември месец и ми казаха 4е ве4е имат 100 молби,а тази ясла ни е наи-близо.Голям район,а само 2 групи имали.Другите ясли са ни дале4е.Както казва Саси във всеки град е разли4но.Казаха ми 4е ако са я приели май месец 6те ми се обадят и Юни 6те трагне (живот и здраве) В на6ия малак град е така.
Мимики аз се  Thinking замислих колко барзо минава времето и колко е пораснала Преслава .Като видя малко беб4е и не ми се вярва 4е и ние сме били толкова малки.
Е това е от нас.Лек ден на вси4ки

# 89
Добро утро на всички!
Ето и по едно кафенце  food010 Coffee за събуждане Wink
Саси,Анелиз, Hug,мерси за комплиментите,кога ще се видим че да ви почерпя Wink,то и без друго се каним от преди Коледа,но нека сериозно се срещнем като се поразмрази малко,какво ще кажете? А по въпроса за роклята,трябваше да я облека на голо,без риза,но в последния момент реших да сложа и добре че сложих ,защото във вихъра на танците често роклята падаше до под бюста ми и щеше да е мноооого интересно ако нямах риза Joy
А за компа,то отдавна е наболял проблем защото вече сме четирима,които искаме компютър,тъй като и Тея гледа на него Шрек,та обмисляме въпроса за едно лаптопче,може и преди Великден Praynig
Хубав ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт