ЮНСКИТЕ бонбони са готови за купони

• 18 061
  • 243
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз пиша,но си промених името там,тъй като една псевдо приятелка беше влизала,видяла 4е съм бременна и разтръби навсякъде,а беше твърде рано и аз из4аквах да отида на лекар и да видя,4е вси4ко е наред

# 76
Аз съм си пак Марика там. Peace

# 77
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания послучай рождения ми ден! Черпя ви   party023 и  Wine Glass!

Жожо беше 2 седмици болен - поставиха ни диагноза скарлатина, ама аз не съм убедена, че беше това, защото всичко почна от мен и след мен го изкара и Жожо и Деничка. Вярно, имаше обриви, но обриви се получават и от високата температура.
За съжаление са наложи да изкараме един курс антибиотик /и двамата  Cry/, ама по-важното е, че сега са здрави.
Жожо ходи вече на градина и е доволен.

Да го похваля - много грижовен батко е той - грижи се за Деничка, забавлява я, разсмива я так, както никой друг не успява - сърцето ми с пълни с радост и щастие като ги гледам двамата.

Жожо засега не проявява интерес към компютъра, ама то аз и не му давам /докога ли ще успявам/ че ме е страх да не ми затрие нещо  Laughing.

Руми, лека бременност и бързо и лесно раждане ти желая!

Лили, ти какво се ослушваш - родете му едно бебе на Калоян да има с кой да си играе  Laughing?

# 78
Мама Миши,ще затрие и още как. Joy Joy Joy Joy
Всеки ден вадим разни неща от кошчето,размества иконите... Mr. GreenА най-лошото е,че стигаме до бой за да стане от компютъра.

# 79
....
Лили, ти какво се ослушваш - родете му едно бебе на Калоян да има с кой да си играе  Laughing?

работим по въпроса  Grinning, направила съм си поръчка за сестричка, че панделки ми се връзват

# 80
Здравейте мацки Simple Smile
Отдавна не съм се разписвала, ама не съм се и засядала повечко на компа де Simple Smile
Виктория е с кашлица и пие Синекод. Поне не е грипа, но я оставих днес вкъщи и ще е така докато изчисти кашлицата Peace
Аз в мама и бебе пиша, ама повече в отчетната темичка за май 2007, по-малко в другите, ама малко е мудно там по общите теми ми се струва Rolling Eyes
Иначе и в биберона съм редовна Simple Smile
Абе форумка Joy
Доня КОПРИВА, да се похвалиш, като стане момата Wink

# 81
Тоя Синекод за суха кашлица ли е?Имам пълно шише в хладилника,но не съм го давала още.
При нас днес пускаха само децата в градината,след обстоен преглед на входа.Лелите после ги качваха по групите .Сега сигурно няма да ни пуснат пак вътре.Как ли ще си ги вземем от там? newsm78

# 82
Ами така каза лекарката, и аз незнаех, че е така Rolling Eyes
Как се взехте?

# 83
Ами пак така.Сестрата пита кого ще взимам и отива да каже в групата.Лелята ги приготвя и ги праща да слизат. Wink

Абе забелязаx че априлската и майската тема са се сляли.Идеята е мн добра,иначе сме много малко пишещите. Grinning

Последна редакция: вт, 05 фев 2008, 18:40 от MARIKA

# 84
Мдааа, пък и те в тая възраст голяма разлика няма  Peace
Само списъка е дълъг, ама пишещите не Rolling Eyes като гледам още сме с коледното заглавие, ама не помислих и аз тъогава, че ще се проточи, в мама и бебе тая година 2 теми съм пуснала, хем мудно върви и там  Wink

# 85
  • София
Здравейте и от мен,аз нещо го закърших(както се казва)Бях отпуска 11 дни и след първия работен ден вдигнах температура,а сега съм с по4ти непрекъснати контракций.Днес ходих при една докторка и ме гледа на трийзмерен,тя ми препоръ4а пълен покой и най-добре да влезна в Патологията,но засега се въздържах,4е не мога да оставя Марио,4е пък свеки ходи вместо мен на работа в момента.Много исках поне този месец да изкарам на работа,4е и сега ще се вземат добри пари,но в крайна сметка ще си гледам здравето(моето и на бебока).Ина4е Марио го бях оставила и него по4ивка 2 седмици,но от в4ера е на детска и веднага се по4на със запушения нос,та баща му нещо се мръщи и вика май по-добре да си остане пак в нас.,но ще видим.То аз ве4е от тях двамата по4ти не се дореждам до компа,4е наште си играят на игри,то аз все си викам,4е детето ще му се развалят о4ите,но кой ли те слуша...
Това е засега от нас,целувки

# 86
Maлеее, Руми дано не е сериозно, ама за пълния покой съм съгласна. Аз като бях с малкия в 20 г.с. ме взеха в болницата и след това още 2 месеца ми бодоха задника с но-шпа, дано се разминеш Praynig Praynig Praynig
Имате ли пол, на мен ми казаха в 17 г.с. на триизмерен Wink

# 87
Руми, стискам палци да се закрепи положението, а ти пази леглото, бебчо е най-важен в момента  Hug

# 88
Руми, стискам палци да се закрепи положението, а ти пази леглото, бебчо е най-важен в момента  Hug

Аз също стискам палци:hug:

# 89
Къде сте бе мацки Wink
И аз с дежурния въпрос де Simple Smile
Вики вече обещава, че няма да кашля, че да ходи на детска Joy

Общи условия

Активация на акаунт