Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 2

• 44 637
  • 579
  •   1
Отговори
# 30
Някой може ли да ми препоръча хубава маска за коса на Керастаз или друга. В момента палзвам ампулите и шампоана им за косопад. Косата ми е суха в краищата и мазна в корените.

# 31
# 32
  • София

Като разглеждам сайта забелязвам, че и последните количества от продукти на Керастаз вече са се изчерпали.  Confused

# 33
благодаря мила,но ако не се лъжа май тя(златна рибка) беше писала,че няма да предлага вече Керастаз newsm78

# 34

Като разглеждам сайта забелязвам, че и последните количества от продукти на Керастаз вече са се изчерпали.  Confused
и аз го видях....е възможно ли е да няма друг сайт за поръчка Confused

# 35
  • София

и аз го видях....е възможно ли е да няма друг сайт за поръчка Confused

Аз не знам да има друг сайт, само от този съм си поръчвала, а сега отново ще си ги купувам от салони.

# 36
  • Варна
Ееее...не знаех...съжалявам   bouquet

# 37
А нещо по моя въпрос
Някой може ли да ми препоръча хубава маска за коса на Керастаз или друга. В момента палзвам ампулите и шампоана им за косопад. Косата ми е суха в краищата и мазна в корените.

# 38
сега трябва да чета сума инфо за Ягодката Confused моля ви някоя от вас като си купува от някой салон да ми вземе и на мен Praynigако искате и с наложен платеж,за да е по-сигурно Praynig,друг е въпросът,че още се колебая какво точно ми трябва-може би bain satin 1 newsm78

# 39
  • Варна
Ти къде живееш, sladurka?

# 40
благодаря мила,но ако не се лъжа май тя(златна рибка) беше писала,че няма да предлага вече Керастаз newsm78

защо няма да предлагат повече Керастаз...?

# 41
  • където си пожелая...даааа...
Здравейте! Ще може ли и на мен да ми препоръчате подходящ шампоан / виждам, че списващите са доста запознати с продуктите Hug/ - Косата ми е много дълга /малко над кръста/, не е боядисвана, единственият проблем е бързото й омазняване в корените, иначе краищата й не са сухи и изтощени, нямам "цъфтеж".
Благодаря, момичета!

# 42
има вана за мазен скалп и сухи крайща-Дивалент се казва.

# 43
можете ли да ми помогнете в избора на шампоан на Керастаз Praynig косата ми е зрусявана дълги години,от около година поддържах много тъмно кестеняво-почти черно..последно преди месец реших да се боядисам вкъщи(голяма грешка)цвета е ужасен и в резултат от това боядисване и пресата краищата са ми ужасни,а ползвам проф.серия на Лореал.четох за някаква циментна ли беше Blushсерия на Керастаз-за мен ли е?

# 44
  • София
можете ли да ми помогнете в избора на шампоан на Керастаз Praynig косата ми е зрусявана дълги години,от около година поддържах много тъмно кестеняво-почти черно..последно преди месец реших да се боядисам вкъщи(голяма грешка)цвета е ужасен и в резултат от това боядисване и пресата краищата са ми ужасни,а ползвам проф.серия на Лореал.четох за някаква циментна ли беше Blushсерия на Керастаз-за мен ли е?

sladurka , серията Цимент е за силно изтощена, тънка, накъсваща се коса, ако не ти е такава, тогава се ориентирай към друга серия. Мога да ти препоръчам две подхранващи серии на Керастаз - Nutritive Bain Satin  и  Nutritive Bain Oleo-Relax и от двете съм много доволна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт