Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 2

• 44 651
  • 579
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Иля, грижата на Керастаз за къдрава коса, която си купих от Рибката, щи ми стигне само за две измивания, а в сайта пише, че всяко едно шишенце стига за пет. Аз ли нещо не ползвам продукта както трябва или косата ми е много дълга и затова така се получава?... Имам си пулверизатор на Лореал и с него действам, но...
Преди време, когато за първи път го ползвхах, до колкото си спомням, успявах с количеството в шишенцето да третирам косата си поне 3 пъти...

Romy, аз слагах по мъничко, разресвах хубаво кичур по кичур косата и серумчето ми стигаше за 5 пъти.

А такова шишенце с пулверизатор повечето момичета си купиха от парфюмериите с насипни парфюмчета.

# 436
Ох, а кога е Арената? Вече нямам търпение, а дори не знам дали ще мога да отида  Whistling

На края на този месец, значи макс. до 2 седмици.  smile3508
ох.не,край,ще фалирам с тия изложения  smile3511 Не можем да се спрем  newsm71 newsm71 newsm71

# 437
  • Варна
kassi, ние от Варна ще досаждаме на някоя софиянка да ни изпрати нещо от арената  Mr. Green

# 438
  • София

А такова шишенце с пулверизатор повечето момичета си купиха от парфюмериите с насипни парфюмчета.

този пулверизатор си го купих отделно. така че споко!  Wink парен каша духа!

# 439
  • София

този пулверизатор си го купих отделно. така че споко!  Wink парен каша духа!

И с пулверизаточето ли не ти стигна за 5 пъти, сигурно си слагала по доста тогава.  Thinking

# 440
  • София
Romy, аз слагах по мъничко, разресвах хубаво кичур по кичур косата и серумчето ми стигаше за 5 пъти.

аз не се сетих да разресвам!  Close само мачках кичурите.
нищо следващия път
ааа, Иля, аз нещо съвсем съм разхищавала серумчето - едното шишенце отиде за едно измиване  #2gunfire

# 441
попрочетох малко,но май не ми стига времето да изчета всичко,а искам да попитам дали някоя от вас е ползвала продуктите на EugenPerma,защото скоро си взех шампоана,и искам да си взема маската за коса,но тя струва 25лв,всъщност дали сте доволни,струва ли си да си я взимам.

# 442
  • София
за сметка на това сега косата ми е супер!  Simple Smile
сигурно е имала крещяща нужда?...
моята е дълга и къдрава - не чак на масури, прилича на твоята от снимката след ползването на кристалите.
имам проблем с натежаването й при тази дължина - поизправят ми се къдриците. за по-специални случаи я изправям само.
Иля, от твоите постинги разбрах, че твоята минава през пресата доста често. а носиш ли я къдрава? и как я стилизираш когато е на къдрици?

# 443
  • София

аз не се сетих да разресвам!  Close само мачках кичурите.
нищо следващия път
ааа, Иля, аз нещо съвсем съм разхищавала серумчето - едното шишенце отиде за едно измиване  #2gunfire

Олееее ще те бия да знаеш, аз за кой обяснявах как  се ползва. Писах ти кичур по кичур и разресваш още като си ги поръчваше.  Crossing Arms

# 444
  • София
за сметка на това сега косата ми е супер!  Simple Smile
сигурно е имала крещяща нужда?...
моята е дълга и къдрава - не чак на масури, прилича на твоята от снимката след ползването на кристалите.
имам проблем с натежаването й при тази дължина - поизправят ми се къдриците. за по-специални случаи я изправям само.
Иля, от твоите постинги разбрах, че твоята минава през пресата доста често. а носиш ли я къдрава? и как я стилизираш когато е на къдрици?

Romy, като си я нося къдрава, нанасям на косата само крема за къдрици Curl Memory Down Cream на Loreal Professionnel и кристалите на Alfaparf Peace

# 445
  • София

Олееее ще те бия да знаеш, аз за кой обяснявах как  се ползва. Писах ти кичур по кичур и разресваш още като си ги поръчваше.  Crossing Arms

Embarassed ами все едно, че не съм чела... запомних кичур по кичур, но за ресането направо ми изхвръкна от главата!

обаче, да ти кажа, когато са ме боядисвали, няколко пъти се е налагало да забъркват нови количества боя, защото не преценяват колко ще е необходимо. може би косата ми е много суха, а е и гъстичка...

# 446
  • София
Romy, като си я нося къдрава, нанасям на косата само крема за къдрици Curl Memory Down Cream на Loreal Professionnel и кристалите на Alfaparf Peace

значи сме един дол дренки  Mr. Green
остава ми само да си закупя тези прочути кристали! но все нямам път към Алабин - то направо като къщата на Аладин стана това магазинче!  Laughing

# 447
  • София
попрочетох малко,но май не ми стига времето да изчета всичко,а искам да попитам дали някоя от вас е ползвала продуктите на EugenPerma,защото скоро си взех шампоана,и искам да си взема маската за коса,но тя струва 25лв,всъщност дали сте доволни,струва ли си да си я взимам.

Честно казано досега каквото и да съм ползвала на тази фирма - не ми е допадало.
Разбира се въпрос на коса  Hug

# 448
  • София
Вивиан, я кажи, доволна ли си от крема за къдрици Curl Memory Down Cream на Loreal Professionnel, пробва ли го вече ?

# 449
  • Варна
За мамите от Варна...ако знаете какво искате от нещата на CHI ми кажете...Иля  Heart Eyes ще ги купи от арената и ще ми ги прати...
мацко, страшна си   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт