Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 2

• 44 662
  • 579
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, на Арена на красотата този месец ще има пак щанд на продуктите на CHI.

Дотогава ще дам отзиви и за крема за изправяне, иначе термозащитния крем е страхотен, косата ми не е мръднала въпреки постоянното ползване на преса и ако искате, ще можете да си ги купите от там.  Peace
Аз ще пиша за Кератина отзиви Crazy И цените на изложенията са с около 6-7 лв по-ниски,защото са направо от представителя,което не е никак малко Party

# 421
  • София
Ох, ясно че и аз ще пазарувам CHI  Crazy

Как са им цените и какви други продукти имат?
Че всичко изброено до тук го искам  Embarassed

# 422
Аз запомних нещата,между които  се колебаех да взема Blush Значи- коприна с житни протеини(ползвала съм ги),който подхранват ,миришат страхотно и не омазняват косата!
Имат серум за обем- някакви частици,който при сушене или преса от топлината се раздуват и придават обем Mr. GreenЩе си го взема това следващия път:) Имат много хубав спрей за блясък,който се пръска за завършек на прическата и казаха,че предпазва косата от поемане на различни миризми- и най-вече миризма на цигари ooooh!,което ми се стори много хубаво Peace
Кератина,който аз си взех го дават за подхранване на косата и за заглаждане на неравности- т.е при използване на преса да не ти цъфти косата или по-скоро да се слепват краищата Party
Нека Иля да ме допълни Hug

# 423
  • София
Аз запомних нещата,между които  се колебаех да взема Blush Значи- коприна с житни протеини(ползвала съм ги),който подхранват ,миришат страхотно и не омазняват косата!
Имат серум за обем- някакви частици,който при сушене или преса от топлината се раздуват и придават обем Mr. GreenЩе си го взема това следващия пътSimple Smile Имат много хубав спрей за блясък,който се пръска за завършек на прическата и казаха,че предпазва косата от поемане на различни миризми- и най-вече миризма на цигари ooooh!,което ми се стори много хубаво Peace
Кератина,който аз си взех го дават за подхранване на косата и за заглаждане на неравности- т.е при използване на преса да не ти цъфти косата или по-скоро да се слепват краищата Party

Ох, убиец!
 ooooh! Crazy
Кога е Арената?

# 424
Имат серум за обем- някакви частици,който при сушене или преса от топлината се раздуват и придават обем Mr. GreenЩе си го взема това следващия път:) Имат много хубав спрей за блясък,който се пръска за завършек на прическата и казаха,че предпазва косата от поемане на различни миризми- и най-вече миризма на цигари ooooh!,което ми се стори много хубаво Peace

Ох, убиец!
 ooooh! Crazy
Кога е Арената?
и аз съм впечатлена-онлайн не може ли да се поръчва?

# 425
  • София

и аз съм впечатлена-онлайн не може ли да се поръчва?

Дано да може, ще чакам някой да каже, но аз не съм срещала марката в онлайн-магазините.

# 426
  • Варна
sladurka, и аз съм впечатлена  Peace

# 427
  • София
до скоро си мислех, че съм единствената  с много грижи и въпреки това с появяване на пърхот newsm78
даже и на фризьор избягвам да ходя - неудобно ми е да ходя с такъв скалп

# 428
  • София
Момичета, чета че доста от вас имат проблем със сърбеж на скалпа. Горещо ви препоръчвам Себорал форте. Аз само с него се оправих  Peace

# 429
  • София
Момичета, гледам че се зарибихте  с продуктите на CHICrazy

Аз написах адрес, където сигурно ги продават, но най- добре изчакайте Арената, че там ще са и до 10 лв. по- евтини.  Peace

# 430
  • София
Ох, а кога е Арената? Вече нямам търпение, а дори не знам дали ще мога да отида  Whistling

# 431
  • София
Иля, грижата на Керастаз за къдрава коса, която си купих от Рибката, щи ми стигне само за две измивания, а в сайта пише, че всяко едно шишенце стига за пет. Аз ли нещо не ползвам продукта както трябва или косата ми е много дълга и затова така се получава?... Имам си пулверизатор на Лореал и с него действам, но...
Преди време, когато за първи път го ползвхах, до колкото си спомням, успявах с количеството в шишенцето да третирам косата си поне 3 пъти...

# 432
Ние от Варна какво правим като нямаме Арена на красотата Twisted Evil

# 433
  • София
Ох, а кога е Арената? Вече нямам търпение, а дори не знам дали ще мога да отида  Whistling

На края на този месец, значи макс. до 2 седмици.  smile3508

# 434
  • София
Момичета, чета че доста от вас имат проблем със сърбеж на скалпа. Горещо ви препоръчвам Себорал форте. Аз само с него се оправих  Peace

и аз съм го ползвала, но скалпа ми е твърде чувствителен за толкова агресивни продукти. пробвала съм и много други, но сега съм доволна от специалната серия на Керастаз.
според мен състоянието на скалпа, а от там и на косата, много зависи от общото здраве на организма. аз до преди 4 месеца работех по мин. 10 часа/дневно, същото се случваше не рядко и през уикенда. много ядове, много нерви и резултата е раздразнен скалп.
от известно време пия цинк и селен и да чукам на дърво нещата се нормализират.

Общи условия

Активация на акаунт