Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 2

• 44 669
  • 579
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Иля, ооо да! Там открих Жан-Клод Бигин, на Индола продуктите също. Почти всичките ми четки и гребени за коса са от там, керамична преса Тондео. Еужен Перма също те ги предлагат.
Единствения продукт, от който не съм доволна за едни кристали за коса на Осмо Есенс! И една преса на Комеър имам, от която не съм доволна, но не е купена от тях (те ги предлагат също като марка).

А доволна ли си от продуктите на Индола ?

# 406
  • София
Иля, имат нещо общо с www.hair2007.bg - магазини за фризьорско оборудване и професионална грижа за коса. В София има магазин на Пиротска. А в моя роден град Русе от дълги години съм им фенка.

lili-lo , къде точно на Пиротска е магазина? И как ви други марки предлагат? Подобен ли е на този на Алабин?

# 407
Иля, нямам кой знае какви впечатления, но не мога да се оплача.  Peace

Вивиан, магазинът се намира към средата на Пиротска, от лявата страна посока Хали - Х. Ботев. Има голям надпис Солинген или нещо подобно, те са вносители,  има не само фризьорски и козметични продукти.
Този на Алабин не съм имала честта да посетя, кои марки се предлагат там?  Simple Smile Освен Алфапарф Simple Smile)))

# 408
Е как определяте скалпа си като чувствителен? Thinking
А ми мен например ме сърбеше,може да се бели,да е много сух,да има зачервяване и т.н
И при мен е така. Rolling Eyes

# 409
При мен с чувствителния скалп първа фаза е сърбеж, ако не взема мерки веднага следва зачервяване и после белене... стигне ли се до белене поне 10 дни после се възстановява  Sad

Иля, успя ли да посетиш днес Арената? Flutter

# 410
  • София

Иля, успя ли да посетиш днес Арената? Flutter

Оо да, води се някакъв международно изложение на стилисти, а Арената на красотата ще е в края на този месец в НДК.

Купих си пак продукти на CHI, страшно съм доволна от тях.  Heart Eyes

Взех си защитния термо спрей, че моя е на свършване и крем за изправяне на кода, който скоро ще тествам и ще пиша отзиви.  Peace

lili-lo , а ти успя ли да го посетиш ?

# 411
Иля, аз не успях, изгубих цял ден в мола на Стамболийски Sad
Никога не съм  ползвала продукти на CHI, какви интересни неща имат? Иля, ти си страхотен козметичен експерт! Hug
И къде се продават,  освен по бюти изложения?

# 412
  • София
Иля, аз не успях, изгубих цял ден в мола на Стамболийски Sad
Никога не съм  ползвала продукти на CHI, какви интересни неща имат? Иля, ти си страхотен козметичен експерт! Hug
И къде се продават,  освен по бюти изложения?

Мерси, lili-loHug

Продукти на CHI продават и по салони. Аз съм си купувала техни неща от салон в Студентски град, но ги има и по салони в центъра.

Tермозащитния спрей на CHI                                                            Kрем за изправяне за преса на CHI

# 413
Иля би ли ми препоръчала подхранваща маска за коса-нормална.А тези продукти на Chi ъде могат да се поръчат?

# 414
CHI имат много добри продукти Peace Ползвала съм коприната за подхранване на косата:)А сега си взех термозащитният им спрей и за подхранчане  Кератина им:

# 415
  • София
Иля би ли ми препоръчала подхранваща маска за коса-нормална.А тези продукти на Chi ъде могат да се поръчат?

kassi , можеш да пробваш подхранващата серия Nutritive Bain Satin на Kerastase, страхотна е.  Heart Eyes

Взех каталог на CHI, има адрес Лозенец ул. Персенк 67 .  Peace

# 416
Иля, РЕ, благодаря ви много за препоръките!   bouquet
Вече ще се оглеждам по салоните и за CHI!

# 417
# 418
  • София
Момичета, на Арена на красотата този месец ще има пак щанд на продуктите на CHI.

Дотогава ще дам отзиви и за крема за изправяне, иначе термозащитния крем е страхотен, косата ми не е мръднала въпреки постоянното ползване на преса и ако искате, ще можете да си ги купите от там.  Peace

# 419
Иля, а термозащитния спрей става за предпазване при сушене със сешоар? Да попитам какви шампоан, балсам, маска и кристали ще препоръчаш за мойта коса - боядисвана, дълга, в краищата много суха, но в корените си е мазничка малко.

Общи условия

Активация на акаунт