Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 2

• 44 675
  • 579
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Искам да си купя маска за коса на Loreal Professional, но незнам коя от трите да избера- Витамино колор, Лис екстрим или Интенс рипер. Косата ми е тънка, изрусена и изтощена. Бихте ли ми помогнали?
тъй като съм ползвала и трите серии и съм била руса ти препоръчвам интенз рипеър Peace

Doncheva188, и аз съм много доволна от серията Intense Repair и е много подходяща за твоята коса.  Peace

А шампоанът Шайн блонд ли да взема? Усилва ли се подхранването ако взема маска и шампоан или само маска?

За най- добър възстановяващ ефект си вземи шампоана и маска от серията Intense Repair.  Peace

# 391
Иля, има ли нещо интересно на Арена на Красотата?  Wink
Къде се провежда сега, не е в НДК, доколкото помня..

# 392
Искам да си купя маска за коса на Loreal Professional, но незнам коя от трите да избера- Витамино колор, Лис екстрим или Интенс рипер. Косата ми е тънка, изрусена и изтощена. Бихте ли ми помогнали?
тъй като съм ползвала и трите серии и съм била руса ти препоръчвам интенз рипеър Peace

Doncheva188, и аз съм много доволна от серията Intense Repair и е много подходяща за твоята коса.  Peace

А шампоанът Шайн блонд ли да взема? Усилва ли се подхранването ако взема маска и шампоан или само маска?

За най- добър възстановяващ ефект си вземи шампоана и маска от серията Intense Repair.  Peace

B zlatnaribka няма шампоан Интенз рипер- от там ще ги поръчам

# 393
  • София
Иля, има ли нещо интересно на Арена на Красотата?  Wink
Къде се провежда сега, не е в НДК, доколкото помня..

lili-lo, изложението е в зала Универсиада, но не днес закъснях и го затвориха, било само до 4 часа.

Утре пак ще се пробвам да отида и ще разкажа после.  Peace

# 394
Не мога ли да взема шампоана шайн блонд?

# 395
Иля, имаш ли представа дали е само професионално или ще можем и ние простосмъртните да си купуваме на дребно  newsm78

# 396
  • София
Иля, имаш ли представа дали е само професионално или ще можем и ние простосмъртните да си купуваме на дребно  newsm78

Ооо да може, всяка година си купувам разни продукти от там.  Peace

# 397
Иля, хммм, да вземи и аз да се занеса до там ли... последните няколко арени нещо не ме очароваха, но сега пък ще са летните продукти  Party
нали си имам магазини Двата Щъркела, които ме засмукват като фуния  Mr. Green

# 398
А някой ползвал ли е тези продукти за обем на Loreal Professional http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=67&products_id=407 и http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=67&products_id=326

# 399
  • София
Иля, хммм, да вземи и аз да се занеса до там ли... последните няколко арени нещо не ме очароваха, но сега пък ще са летните продукти  Party
нали си имам магазини Двата Щъркела, които ме засмукват като фуния  Mr. Green

lili-lo , от миналата Арена си купих термозащитен спрей и коприна за коса на марката CHI, много ми харесват и двата продукта.  Peace

А какви са тези щъркелчета ?  Grinning

# 400
Иля, имат нещо общо с www.hair2007.bg - магазини за фризьорско оборудване и професионална грижа за коса. В София има магазин на Пиротска. А в моя роден град Русе от дълги години съм им фенка.

# 401
# 402
sladurka, аз също съм хвърлила око на тази маска! звучи много подходяща за лятото Sunglasses
Дано има кой да сподели мнение!

# 403
  • София
Иля, имат нещо общо с www.hair2007.bg - магазини за фризьорско оборудване и професионална грижа за коса. В София има магазин на Пиротска. А в моя роден град Русе от дълги години съм им фенка.

lili-lo, а попадала ли си на някакъв хубав продукт от тези магазини, я сподели.  Flutter

# 404
Иля, ооо да! Там открих Жан-Клод Бигин, на Индола продуктите също. Почти всичките ми четки и гребени за коса са от там, керамична преса Тондео. Еужен Перма също те ги предлагат.
Единствения продукт, от който не съм доволна за едни кристали за коса на Осмо Есенс! И една преса на Комеър имам, от която не съм доволна, но не е купена от тях (те ги предлагат също като марка).

Общи условия

Активация на акаунт