Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 2

• 44 683
  • 579
  •   1
Отговори
# 375
Romy, благодаря за споделеното мнение! Simple Smile
Заслужава си да опитам!
Ооо, аз от години съм забравила да си слагам каквото и да е в корените на косата, освен шампоан... от стилизиращи продукти става най-страшно - активира се и алергията ми към домашен прах и акари  #Crazy

sladurka, благодаря още веднъж за съвета!   bouquet

# 376
  • София
Хайде и аз да попитам за нещо.
Искам да си взема маска на Лореал Проф., нямам особени проблеми с косата. Трябва ми нещо, което да я прави хлъзгава и жива. Последното, което ползвах като маска беше Интенз рипеър, действаше ми добре и може би искам нещо подобно, но да не е за толкова суха коса, защото моята не е суха.
За тази имате ли отзиви:

Само като уточнение, Витамино колор маската ми е слаба, все едно нищо не съм си сложила на косата.

Или Лиз екстрем маската?
Коя ще ми препоръчате?

# 377
  • София
Момичета, отивам на Изложението Арена на красотата, ако има някакви интересни продукти, после ще разкажа.  Peace

# 378
BAIN VITAL HAUTE TOLERANCE на Kerastase от серията Dermo - Calm. Много съм доволна! Той е точно за чувствителен скалп.

Страхотен продукт! Преминах към него в момента заради проблем с чувствителен скалп. 
И още веднъж да похваля любимият ми двуфазен балсам за обем без отмиване на Revlon Professional.

Тествала съм продукти на Revlon Professional във фризьорски салон и останах доволна от шампоан и маска за боядисана коса, подхранваща маска и кристали за коса.

# 379
  • София
BAIN VITAL HAUTE TOLERANCE на Kerastase от серията Dermo - Calm. Много съм доволна! Той е точно за чувствителен скалп.

Страхотен продукт! Преминах към него в момента заради проблем с чувствителен скалп. 
И още веднъж да похваля любимият ми двуфазен балсам за обем без отмиване на Revlon Professional.

Тествала съм продукти на Revlon Professional във фризьорски салон и останах доволна от шампоан и маска за боядисана коса, подхранваща маска и кристали за коса.

Саамо че този шампоан е за нормална,смесена към мазна коса,за суха коса е BAIN RICHE пак от същата серия за чуствителен скалп.

# 380
Саамо че този шампоан е за нормална,смесена към мазна коса,за суха коса е BAIN RICHE пак от същата серия за чуствителен скалп.

Да! Аз само похвалвам този за нормална към смесена като продукт, не го препоръчвам конкретно на някого.

# 381
  • София
Аз да си кажа Peace

# 382
Е как определяте скалпа си като чувствителен? Thinking

# 383
  • София
А ми мен например ме сърбеше,може да се бели,да е много сух,да има зачервяване и т.н

# 384
А ми мен например ме сърбеше,може да се бели,да е много сух,да има зачервяване и т.н
сега се оказва,че скалпа ми освен друго е и чувствителен-сърби ме от врме на време,косата ми е боядисана и и суха Thinking,аз все още не мога да си определя типа коса и затова не съм си поръчала Керастаз.

# 385
  • София

И при мен така и пърхот ми излиза.  Crossing Arms

# 386
Искам да си купя маска за коса на Loreal Professional, но незнам коя от трите да избера- Витамино колор, Лис екстрим или Интенс рипер. Косата ми е тънка, изрусена и изтощена. Бихте ли ми помогнали?

# 387
Искам да си купя маска за коса на Loreal Professional, но незнам коя от трите да избера- Витамино колор, Лис екстрим или Интенс рипер. Косата ми е тънка, изрусена и изтощена. Бихте ли ми помогнали?
тъй като съм ползвала и трите серии и съм била руса ти препоръчвам интенз рипеър Peace

# 388
  • София
тъй като съм ползвала и трите серии и съм била руса ти препоръчвам интенз рипеър Peace

Doncheva188, и аз съм много доволна от серията Intense Repair и е много подходяща за твоята коса.  Peace

# 389

Doncheva188, и аз съм много доволна от серията Intense Repair и е много подходяща за твоята коса.  Peace

А шампоанът Шайн блонд ли да взема? Усилва ли се подхранването ако взема маска и шампоан или само маска?

Общи условия

Активация на акаунт