Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 2

• 44 590
  • 579
  •   1
Отговори
# 540
Имам нужда от помощ!!!Някой знае ли къде във Варна мога да си купя кристалите на Alfaparf Praynig

# 541
lili-lo , можеш ли да погледнеш, какви градуси е пресата ?

Иля, извинявай отново за закъснението..
не се регулира температурата  - постоянна 190 градуса е. тя е със система излъчваща отрицателни йони и при тази температура е най-ефективна.
на самата кутия има лепенка с адрес на вносителя: "Княз Борис I" 155, тел.: 9831702, но не зная дали има магазин там, може да им звъннеш  newsm10

# 542
lili-lo, аз да си кажа, че съм ходила в този магазин и доколкото знам с магазина на Пиротска  - "Двата Щъркела" са една верига "Цветко Георгиев и син". Този е нещо като централен офис, въпреки че може спокойно да се пазарува на дребно оттам. Аз ходих декември месец и имаше разнообразие от сешоари, преси, ножици и инструменти за маникюр и педикюр (на Солинген и други немски марки).  ooooh!

# 543
  • София
lili-lo , можеш ли да погледнеш, какви градуси е пресата ?

Иля, извинявай отново за закъснението..
не се регулира температурата  - постоянна 190 градуса е. тя е със система излъчваща отрицателни йони и при тази температура е най-ефективна.
на самата кутия има лепенка с адрес на вносителя: "Княз Борис I" 155, тел.: 9831702, но не зная дали има магазин там, може да им звъннеш  newsm10

Мерси много, lili-lo !   bouquet

# 544
  • София
Момичета ако не сте проверявали скоро в рибката, пуснали са промоции на някои големи разфасовки шампоани и маски на Лореал по 40 лв.

# 545
Имам нужда от помощ!!!Някой знае ли къде във Варна мога да си купя кристалите на Alfaparf Praynig
И аз се интересувам също. Ако някой знае да помага.

# 546
  • София
Аз да се похваля - купих си шампоана от серията Dermo-Calm Bain Riche за чувствителен скалп и суха коса, който galq4 ми препоръча. Днес го пробвах и съм много доволна, ухае страхотно и засега не ми дразни скалпа.  newsm44

camee, и аз си купих шампоана, а ти с какава маска го съчетаваш ?

# 547
  • Варна
Преди 10 страници написах, че на мен не ми е проблем да ви купувам кристалите на Алфапарф, защото офисът ми се намира точно срещу салон, в който работи фризьорка, която може да ги купи  Peace

# 548
Иля, мила, днес ще се опитам да отида до Алабин за великите кристали на Алфапарф, че сън не ме лови вече!  amiiii
Някой има ли идея дали го имат в наличност?  Rolling Eyes

Стигна ли до там, ще мина и през Пиротска и ще проверя дали имат пресата, ако искаш? И ще питам може ли да се изпровба на място хихих  newsm44

# 549
Аз да се похваля - купих си шампоана от серията Dermo-Calm Bain Riche за чувствителен скалп и суха коса, който galq4 ми препоръча. Днес го пробвах и съм много доволна, ухае страхотно и засега не ми дразни скалпа.  newsm44

camee, и аз си купих шампоана, а ти с какава маска го съчетаваш ?
Иля, мисля да си взема маската Oleo Curl, въпреки че преди времe се бях допитвала до Fema и тя много ми препоръча маската от серията Shine Curl. Засега обаче ще изчакам Praynig, тъй като си купих една професионална на Black и ще гледам да я свърша.

# 550
Иля, мила, днес ще се опитам да отида до Алабин за великите кристали на Алфапарф, че сън не ме лови вече!  amiiii
Някой има ли идея дали го имат в наличност?  Rolling Eyes

Стигна ли до там, ще мина и през Пиротска и ще проверя дали имат пресата, ако искаш? И ще питам може ли да се изпровба на място хихих  newsm44
Няма кристали на Алабин за съжаление - трябвало да ги зареждат, но нямало внос, казаха да се провери другата седмица и ми предложиха някакви други с ленено семе, ама аз НЕ! Naughty само тези Алфапарф искам /нали Иля каза, че те си струват/, така че продължавам да ги търся и аз.

# 551
Може би наистина има промоция в Рибката,защото преди месец поръчах шампоана Vitamino color 500ml.-27лв. ,а те ми донесоха два т.е. 1литър. Peace

# 552
  • София
Може би наистина има промоция в Рибката,защото преди месец поръчах шампоана Vitamino color 500ml.-27лв. ,а те ми донесоха два т.е. 1литър. Peace

Супер късмет, браво  Peace
А иначе промоцията мисля, че е от тези дни, но тя е на шампоаните от по 1,5 л. и на маските от по 500 мл. и то не на всички.

# 553
camee, за този магазин говорим да! Simple Smile Дамм, Солинген произвеждат много добри фризьорски принадлежности...  като ножички за 500 лв!! хихи Shocked

Иля, вчера ходих до Двата Щъркела, има пресата на Тондео - 166 лв. без терморегулатор, 208 лв. с терморегулатор. Казаха, че може да се изпробва за едно-2 подръпвания на нестилизирана коса. Има много хубави сешоари също. Има и четки за грим, които изглеждат нелоши и не са скъпи. Аз си купих един блендер за сенки, утре ще я пробвам Simple Smile
Козметика за коса няма обаче.

# 554

Доколкото знам ги има в някакво представителство на Christian of Roma(нали те ги внасят) на ул. ген. Цимерман. Но не съм ходила лично.

Общи условия

Активация на акаунт