Професионални серии за коса - Kerastase, Paul MItchell и др. - 2

• 44 591
  • 579
  •   1
Отговори
# 555
camee, за този магазин говорим да! Simple Smile Дамм, Солинген произвеждат много добри фризьорски принадлежности...  като ножички за 500 лв!! хихи Shocked

Иля, вчера ходих до Двата Щъркела, има пресата на Тондео - 166 лв. без терморегулатор, 208 лв. с терморегулатор. Казаха, че може да се изпробва за едно-2 подръпвания на нестилизирана коса. Има много хубави сешоари също. Има и четки за грим, които изглеждат нелоши и не са скъпи. Аз си купих един блендер за сенки, утре ще я пробвам Simple Smile
Козметика за коса няма обаче.

Да си кажа и аз за пресите Тондео. Много се бях навила да си я купя, даже с парите отидох до Двата щъркела, но бях много разочарована от външния им вид. Понадраскана и лошо сглобена, пластмасата беше кофти, абе видя ми се като евтина преса. Сигурно е страхотна като преса, но тогава реших, за 209 лева пресата трябва изглежда по-добре. Беше единствената в магазина, може да беше някаква остатъчна, ама знам ли? Купих си друга марка.

# 556
camee, за този магазин говорим да! Simple Smile Дамм, Солинген произвеждат много добри фризьорски принадлежности...  като ножички за 500 лв!! хихи Shocked

Иля, вчера ходих до Двата Щъркела, има пресата на Тондео - 166 лв. без терморегулатор, 208 лв. с терморегулатор. Казаха, че може да се изпробва за едно-2 подръпвания на нестилизирана коса. Има много хубави сешоари също. Има и четки за грим, които изглеждат нелоши и не са скъпи. Аз си купих един блендер за сенки, утре ще я пробвам Simple Smile

Да си кажа и аз за пресите Тондео. Много се бях навила да си я купя, даже с парите отидох до Двата щъркела, но бях много разочарована от външния им вид. Понадраскана и лошо сглобена, пластмасата беше кофти, абе видя ми се като евтина преса. Сигурно е страхотна като преса, но тогава реших, за 209 лева пресата трябва изглежда по-добре. Беше единствената в магазина, може да беше някаква остатъчна, ама знам ли? Купих си друга марка.

Мина! Какво говориш! Как са могли да си позволят да ти предлагат някоя залежала мостра. Пресата си е със супер качество и на плочите и на пластмасата, хм... доста пъти е падала и не е мръднала, съвсем си е добре сглобена, има си пластмасови накрайници за плочите - като я мъкнеш насам-натам да не се драскат или пък ако са още топли, да не подпалят нещо... Абе, супер си е. newsm78

# 557
  • София

lili-lo, мерси мила, че си проверила в магазина, тази седмица вече ще отида и аз. А с теб скоро ще се видим на Арената.  Wink

Mина, а ти каква преса си купи, я се похвали.  Flutter

# 558
Mина, а ти каква преса си купи, я се похвали.  Flutter

Ремингтън си взех, много съм доволна също.

# 559
Иля, стискам палци! Гарантирам за пресата! (амо да кажа, че загрява за 7 секинди) хихихи! И до Арената! Hug

# 560
А Арената кога започва?

# 561
  • София
А Арената кога започва?

От 6 март до 9 март  Peace

# 562
# 563
ЮКА, а пише ли за колко време е доставката
време на доставка не можах да открия. ще ровя още из сайта.
цените за доставка са дадени в сайта на dhl.de: http://www.dhl.de/dhl?xmlFile=4037.

# 564
Открих един немски сайт за он-лайн поръчки  и днес мисля да поръчам нещо за проба. newsm78Има ли някой да е поръчвал от там?Маската на Керастазе-Age Recharge за 500 мл е 25.17 евро .
http://www.haircenter24.de/product_info.php/info/p88%7B2%7D23_R- … dene-Groe-en.html

Пробвах ,но нещо с плащането не става,а немския ми не е от най-добрите.
регистрирах се в този сайт и писах /не лично аз, защото не знам немски/ имейл със запитване колко е доставката до бг и за колко дни е доставката. Отговора между другото беше много бърз и той е : до 5 кг струва 17 евро и срока е 5-7 работни дни.
Аз искам да си поръчам, но ми идва скъпо ако сама поръчам искам само 1 маска и 1 шампоан. Пратихме второ запитване в което питаме, че нашата поръчка е под 1 кг дори те ни отговориха,че се таксува по този начин.
Така, че ако има желаещи от Варна можем да се комбинираме и да пуснем обща поръчка като си разделим доставката.

# 565
Аз да се похваля - купих си шампоана от серията Dermo-Calm Bain Riche за чувствителен скалп и суха коса, който galq4 ми препоръча. Днес го пробвах и съм много доволна, ухае страхотно и засега не ми дразни скалпа.  newsm44

camee, и аз си купих шампоана, а ти с какава маска го съчетаваш ?
Иля, мисля да си взема маската Oleo Curl, въпреки че преди времe се бях допитвала до Fema и тя много ми препоръча маската от серията Shine Curl. Засега обаче ще изчакам Praynig, тъй като си купих една професионална на Black и ще гледам да я свърша.

Аз не бих си взела тази маска ПАК, с къдрава коса съм, следователно суха, а тази маска направо я направи като слама Sad След всички суперлативи, които се изписаха тук за Kerastase, останах много разочарована, и естествено с 65лв по-малко Sad, и все още се опитвам да си възстановя косата от шока!

# 566
Знаете ли кои марки ще присъстват на Арената?

# 567
  • София
Знаете ли кои марки ще присъстват на Арената?

Indola, Wella, Chi, за други в момента не се сещам.

# 568
Открих един немски сайт за он-лайн поръчки  и днес мисля да поръчам нещо за проба. newsm78Има ли някой да е поръчвал от там?Маската на Керастазе-Age Recharge за 500 мл е 25.17 евро .
http://www.haircenter24.de/product_info.php/info/p88%7B2%7D23_R- … dene-Groe-en.html

Пробвах ,но нещо с плащането не става,а немския ми не е от най-добрите.
НЯмА ли желаещи

# 569
Между другото пратих мейл на златна рибка какъв е срокът на годност на шампоаните от 500 мл,защото се бях засилила да си взимам.Те казаха,че по принцип срокът на годност е до 2011,но след отварянето на шампоана е една година. Thinking
Чудя се дали има смисъл да си взема толкова голямо количество шампоан? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт