МНОГОДЕТНИ МАМИ 30

• 20 566
  • 362
  •   1
Отговори
# 150
А на мене що не ми се похвали днеска,а Crossing Arms

Защото преди половин час научих за брат си.......И то..не е сигурно Praynig, но дано и той дойде!

# 151
  • Варна
Здравейте, влизам да честитя новата година и какво заварвам?

JuliS, не знам какви вълшебни мазила да ти препоръчам. Ако детето не е алергично към пчелен мед, да купят от аптеката крем Витасин - действа много добре на рани. Освен това у мен имам количества Фламазин - това е сребърно съединение, с което се мажат изгаряния, за да не се инфектира раната. Имам и незалепващи превръзки, които се прилагат и при изгаряния, както и разни други неща. Родителите да питат дерматолога си, и ако кажат, им ги пращам.
Дано детето има късмет и всичко зарасне добре, а пък ако трябва - и пластичните хирурзи ще действат. Ама че лош късмет!

Галче, и на теб желая бързо оздравяване! Юнак без рана не ходи май,а?

Мамо Ц, радостта ти прелива чак през екрана. Даже и мен ме понамокри.  Hug

Е кажете ми сега, как да се похваля, че си изкарахме една много спокойна седмица на Палма де Майорка? Да са ни живи и здрави приятелите, които ни поканиха. Запознахме се  и с едни майорканци - много  приятни хора, които не знаеха друг език, освен испански и ни говореха така, сякаш и ние го знаем. А пък ние ...  newsm78 в един момент почнахме да им отговаряме на испански, от немай къде.  Mr. Green Ще ви пусна малко снимки по-късно, като ги качим нейде.
Здраве и щастие на всички през новата година!

# 152

Още една юначка дето не ме взе да и нося куфарите........

Тя и Председателката(дето пак се изпокри) няма да ме вземе като пътешества,че нея кола я чака......Уф....Надеждата ми е Габи....Ама имаме една влага в къщи(знаете ли кой е Бюро Справки в темата?Не???- Джулката......)и Бюро Справки ми препоръча една кутия Церазит....И ако ми се размине късмета - Ремонт - дето ми се падна от баницата на нова година, и ако ни останат сили(дето Джулка смята да ни смачка като лимони...) - може да се навием да посетим Габи....(ама не се знае коя година, засъжаление....)...Ех...мечти......

# 153
Джулка, ние мажехме Сашко с Фламазин, когато кучетата му бяха разкъсали крака и не искаше да зараства - има добър ефект при труднозарастващи рани. Когато всичко зарастне, може да започнат да мажат белезите с Контрактубекс, служи за изглаждане и заличаване на белези - но трябва да са минали поне 6 месеца от зарастването.
Горкото детенце, дано по-бързо да се оправя!

Галче, големи емоции са били! ooooh! Поне научи ли се да краш борд?  Wink
Наш Сашко днес замина за ски-училище на Мальовица - напук на всичките новини за преспи и навявания.  Thinking Вече се чухме, че са пристигнали, настанили са се и дори следобед са карали. Сега ти пак ме вкара в мисли. Не че преди не се притеснявах, ама сега като си те представих със счупената ръка... Много ли си зле?
Хайде, ще отговориш, като не ти е проблем писането...

Цоцоланке, кой се е изпокрил, а? Изрядно се отчитам, откакто съм си в София! Ти съвсем си се замаяла от вестта за пристигането на брат ти!

габи, прати ги тези вълшебни крале и насам! Щом дават подаръци, няма да ги върнем!

тедивас, какво стана с Ути?

Лилибонче, имате ли тен? Явно Майорка е голяма магия, ще трябва да правим караваната амфибия... newsm78

# 154
  • София
Честита Нова Година и от нашето семейство! Здраве, късмет и щастие пожелавам на всички!  Hug
Ние посрещнахме Новата година в къщи, кротко пред телевизора. Нямаше и смисъл да се напъваме за купони, тъй като Асен едва беше започнал да се оправя. Много беше болен милия, но сега вече е добре. Е, все още продължават да текат сополи, вече втори месец и на двамата, ама вече свикнах. Тези дни ми е много студено и не сме излизали. По цял ден съм сама, нещо няма помощници и едва се оправям. Добре, че е Ангел да погледа  бебетата, че да свърша нещо, защото изобщо не мога да ги оставя сами. Пипат навсякъде, особено компютъра и колкото и да заграждам, са се научили да се промъкват навсякъде, където поискат.  #Crazy Затова пък всяка свободна минута използвам да чета книга-"Български хроники" на Стефан Цанев. Препоръчвам я горещо! В момента чета втори том, ще има и трети.
На всички пострадали по празниците пожелавам бързо възстановяване!
Пускам и няколко снимки на моите момчета.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194611&photo=2

# 155
Ох, докато ви изчета зор видях. Аз няколко дни се забавлявах с една торта за колега, който направи 50години. Днес беше празника и всички много я харесаха и на вид и на вкус. Ето една снимчица:

Джулка, много тъжна случка точно по празниците. Ще поразпитам - но не съм сигурна че ще мога да съм ти полезна. Те другите ти отговориха за мазилата, а аз мога да питам за специалисти.

Галче, Галчееееееееееее, ама и ти си една мама-героиня. Възхищавам ти се на желанието да се качиш на сноуборд. Браво, поражението ще мине, следващият път ще е успешен. Бързо да се оправяш!

Габи, брат ми също живее в Испания и каза че там декември месец е една непрестанна фиеста! Весело изкарване на празника

too many boys, аз нещо не мога да видя албума - иска парола

Мамо Цоци, не ти се отвори парашута за тези куфари и това си е.... Дано цялото ти семейство се съберете и да си доволна и щастлива. Ти го заслужаваш!  Hug

От късметите - мъж ми пак изтегли бебета - и пак 2. Ох дано не е тази година
е две двойни колички не знам как ще бутам. Но кола нова си трябва - дано ни се усмихне щастието тази година  Joy

Лилибон, аз чакам с нетърпение снимки.

Ох, още неща щях да пиша ама забравих!

# 156
Момичета, забелязвам в темите за прием в ДГ, че все още има многодетни мами, които не знаят, че се ползват с предимство.

В детските градини и ясли в София с предимство при прием се ползват семейства с 3 или повече деца до 10-годишна възраст (включително).

Използвайте правото си, иначе какъв смисъл имаше да се борим за това?

# 157
  • София
Галче,бързо да се оправяш!

Кабо Алма,утре сме на снимки  Embarassed Дано всичко протече нормално  Praynig Аз още се чудя дали да бъда с фирмената тениска или с нещо друго.Моля за съвет!
А за градините ще трябва да чакаме до февруари.Тогава се подават молбите.

Нели,голяма красота!Браво!

Цоци,приятно изкарване с гостите!Дано пътищата да са добри,че до днес нищо хубаво не чух по новините.Хора затворени в снежния капан на някоя хижа,без храна...направо нямам думи.Та не може ли с хеликоптер да им доставят поне храна  newsm78 А има и деца там  Shocked Дано по-бързо да почистят пътищата,че...

# 158
Галчеее, Галче! От прозореца на чайната има къде, къде по добър изглед... към пистата...
Юле, не се сещам с какво бих могла да помогна, но ако ми подскажеш нещо  Hug
Кабо, аз нали съм късметлийка - не ме лови предимството!
Нели, страхотно изглежда, сигурна съм, че е  и мнооого вкусна!
Тоо мени, направо си герой! Аз едва я удържам моята мома - една, пък тия сладури...
Теди, честито ви прохождане! Много сладък тоз момък, бе! Ние сме на ръба още. Ама Йоанчо си ни води откак се е родил!
Лилибон! Палма, а !? И Майорка даже! Да знаеш зеленея по краищата от завист!
Цоц, пак си правила чудеса по празниците, а? Засрамваш ме много! Стискам палци за братчето!

# 159
Кабо, трябва да видим какви онлайн бланки се попълват в електронния регистър за прием в ясли и детски градини. Но както е казала Теди, това ще е чак февруари

# 160
  • София
too many boys, аз нещо не мога да видя албума - иска парола
Ох, хич не съм в час с качването на снимки. Дано сега да стане.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=194611&photo=1
паролата е bebeta

# 161
Ту мени,бебковци са страхотни,а това че са палави,означава само че са будни и здрави деца,да му мисли само мама Hug!!!

Желая на всички болни и с контузии,дза се оправяте бързо,и само хубавите спомени от настъпващата нова година да ви останат!!!

За късметите-От бъдни вечер ми се педна Печалба от тотото/ама аз нали не пускам,та го изключвам като вариант да се сбъдне,на тати се падна бобчето-символ на плодородието,но пък и той с неговите зайци,наистина си е символ на плодородието,добре че поне се престраши та почна да ги коля!На Слави се падна дренчето-най-хубавото,здравето,на Тасе много нови приятели-дано,щото той ми е най-затворен,а на Коко паричката-като го знам какъв е широкопръст,тази година явно само зайци ще ядем Laughing Laughing LaughingНо най-важното на къщата ни/защото ние оставяме и пърче за къщата/ни се падна КЪЩААА-значи накрая може и да се поразширим-ДАЛ ГОСПОД!!!

А на Васильов ден,в моята приятелка ядохме баница с новогодишни късметчета,там ми се падна нова КОЛА-а дано изкарам книжката тази година,пък и с кола да се сдобия!!!А на наш тати,да стяга куфарите-бе не знам за тия куфари,ние за сега тук сме си добре,Освен да го пратя ЦОЦОЛАНКА да разходи малко по белият свят,но само ако обещае да си ми го върне после Wink
 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 162
здравейте момиченца,кокиченца
Ние сме блокирани вече 3-ти ден.Моята кола не се вижда /само някакъв бял силует/От нашия квартал с кола не можеш да излезеш.И това в 21 век-луда работа.2 дена месих питки,защото няма откъде да купим хляб.На всичкото отгоре съм болна вече 2 седмици и ми идва малко нанагорнище всичко това.

Но стига съм се оплаквала.Ние новата година си я прекарахме самички в къщи. CrazyНаправихме си 2 турнира с награден фонд по дарц.Познайте кой ги спечели и не даде на никой пари Laughing.От късметите при мен този път се падна успеха в бизнеса Joy,на Павката здраве,на Йоана нова кола и на Тони нова къща.На моя мъж успехи в работата. #Crazy

Тук май чувам,че ще удължават ваканцията заради грип.

Цоци
много се радвам за това ,което ще преживееш.Дано успеят да дойдат при това време
Джулка-Яни многоооооо голям.Направо ,като батко на Тони.Страхотни шишета видях на масата ви  bouquet
Габи-само си представям какво е при вас.
Ние ще ходим до Валенсия през март/малко на разходка/и ще се потопим в испанската фиеста
Галче-Галче ти ме разби.Много ти се радвам -бързо възстановяване
Нели -страхотна торта
Червена Шапчице-дано ви се падне наистина къща-Желая ви го от сърце

# 163
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА  и от мен !
Аз се записах в началото на темата и после се изгубих , но Ви чета редовно. Нали все пак съм нова и не съм още в час .
Още една юначка дето не ме взе да и нося куфарите........

Тя и Председателката(дето пак се изпокри) няма да ме вземе като пътешества,че нея кола я чака......Уф....Надеждата ми е Габи....
Мама Ц. как ми се иска да дойдеш да ми носиш куфарите  обаче от тук към България и ако може да донесеш един гоооляяяям куфар за да вляза в него и да се прибера веднъж завинаги , че аз толкова години  не се вземам в ръце и не правя нищо по въпроса . Стискам палци за идването на брат ти и твоите родители . Като гледам по новините за времето в България как ми се прииска да потъпча по снега и да си поиграя както в детските ми години , но уви не съм видяла сняг на живо вече 7 години.

# 164
Ани, баш верния късмет ти се е паднал! До къде стигна с магазинчето?
Шапчице, дано най после се разширите!
Тоо мени, бебетата са много сладки, а баткото има невероятни очи! Викнах и мъж да го види и си поръчах такива Grinning - за другия път...
ПРОЛЕТНАТА ФЕЯ, едно пиленце, дето днес бяхме на купон заедно, ми подшушна че сме споделяли с теб люлката на основното си образование - 41 училище... Аз съм 2 години по малка но съм сигурна че те познавам... Да ми пратиш снимка на лични! Брях как се зарадвах! Не че кой знае нещо, ама - кеф така да си намериш старо другарче!

Общи условия

Активация на акаунт