МНОГОДЕТНИ МАМИ 30

• 20 563
  • 362
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТА НОВАТА 2008 ГОДИНА!

Да е мирна, спорна и щастлива. Да са пълни къщите ни със здраве, любов и смях, да има огън в огнището и хляб на масата за всички у дома и поне за още двама: за Бог и за нечакан гостенин.

Бъдете щастливи всички!

Честит прекрасен син на Алекса! Да порасне голям и силен мъж!

# 136
  • София
Аз не смея да си кажа,че и на мен ми се падна бебе в къщи от баницата  Embarassed И при нас така преди и да сме си помислили,че ще имаме Йоан пак ми се падна бебе.Аз казах на брат ми,че им подарявам този мой късмет,а той много ми се смя  Wink Ох,не искам повече бебета.Мисля,че вече ми стигат децата у дома  Laughing На Ваньо му се падна повишение и нова кола;на Пепи- пари,любов,здраве и учение,на Мони-късмет и джакпот;на Анди-здраве,нова къща и бебе в люлка,на Йоан-пътуване и ваканция. Та така,ще видим на кого ще му се изпълнят късметчетата.
Наде,много сте хубави! Но много малко снимки си качила  Sad

# 137
Ох,...късметите ли бистрите...

У нас бебетата се паднаха на Мирела - и веднага го перефразирахме късмета на това - че отново ще гледа брат си!!И през тази година!
парите са паднаха на Галин - всичките и писаните и железните - с едната монета дори почти си счупи зъбът.... ooooh!
Къщата на Къци - ще го местим явно в малката къщичка за гости!!! Hug на самостоятелност ще го учим..
На Яни се паднаха пътешествията - и двата пъти
на мен здравето и щастието - мама трябва да е здрава че да се грижи за всички!!! Mr. Green
Ето и нашите снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206350
държа да забележите!!!!!!
Ето тук има наченки на усмивкиииии
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=206350&photo=8
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4855650

# 138
За много години!

Да сте ми живи, здрави, много обичани и щастливи!

Старата година с отиде с хубави новини:
Алекса, честит ти син!
теди, честити ви краченца!

И Новата, като гледам, започва добре - с толкова късмети за бебета! Wink

При нас бебетата се падаха упорито на семейството на брат ми - включително и късмета "Пълна къща". Да видим, да видим...

Аз очевидно ще карам нова кола и то на дълго пътешествие. Е, щом трябва...  Wink

Ние бяхме в Хисаря само с Каменчо от нашите деца. Иначе се събрахме хубава компания и ни се случи нещо като пътуване във времето - попаднахме на един купон, който си беше едно към едно новогодишно тържество от началото на 80-те години - с онази музика, с онази приповдигнатост и самодеен ентусиазъм, с онази искреност в забавленията и помпозност на пожеланията... Много беше интересно, дори не очаквах... Във всеки случай не помня скоро да съм се смяла толкова много и да съм се забавлявала така от сърце.
Иначе се отдадохме на мързеливи разходки покрай крепостните стени, плуване в минералния басейн и бой със снежни топки. Хубава Нова година беше.

Като си дойдохме, сварихме къщата в твърде добър вид - нито новогодишното парти, нито купонът на рожденика бяха докарали пожарната или полицията. Растат децата, растат! И поумняват, което е най-хубавото.  Grinning

Джулка, какви ти тук наченки, направо са си цели усмивки!

# 139
  • През девет земи в десета
Джулка,направо ме уби....."гледай шишето" Laughing,супер е ,много красиво,кажи как става номера и аз да се пробвам!? Hug

# 140
Какъв сняг,каква прелест...завиждам ви...мнооооого!
 Hug Джулка,хубави снимки с хубави хора...
 Hug Алмичке,нова кола,а....а пътешествието къде ще е ?
 Hug Hug Цоци,Наслуки,страшни произведения на кулинарното изкуство сте замесили!

Утре вечер при нас има голям карнавал и шевствие...През ноща ще пристигнат Вълшебните крале...Los Reyes magos,за да донесат на децата още подаръци.Няма как да не го отпразнуваме и ние празника,че след ваканцията в Детската градина ще има доста приказки на тази тема.През ноща ще оставим сладки за кралете и вода за камилите им...а те ще ни оставят подаръче ....ако сме слушкали.

Целувам ви!  bouquet

# 141
Момичета, все се каня да пиша... но  все отлагах..

Сещате ли се за семейството с което дойдохме на пролетният празник??
Майка и две близначки.
Едното момеченце пострада много малко преди Нова Година. Събрали се на гости в съседче и имало теч на газта или някой е развил нещо... Излязли са да пушат и при щракването на запалката е станал взрив. В резултат на което лицето и ръцете на едното от момиченцата е обгоряло. Както и части от косата. До миналият ден бяха в болницата. Сега са я изписали. Все още неможе да се каже до каква степен са пораженията защото лицето на детето е все още рана и докато не зарастне не може да се каже за каква степен на обезобразяване / простете ми за думата/ става въпрос. Не съм говорила с майката за това, но като зарастне ще се наложи да се прави задължително някаква пластика. вероятно ще ги насочат към специалисти...но ако някой знае методи за по-бързо зарастване и найстина добри специалисти - моля да сподели.

# 142
Джули,едвам прочетох всичко написано...Мъчно ми е...За съжаление от тук не мога да помогна с избор на специалисти...Защо не отвориш тема при Болните дечица...там със сигурност някой ще може да помогне с информация за клиники и специалисти в България или чужбина.

# 143
Защото Габи, не съм говорила с Нели дали може..
А знам че тук при многодетните няма да има нищо против да го споделя. Въпроса е деликатен малко - затова докато не говоря с нея няма да пускам отделна тема.

# 144
А знам че тук при многодетните няма да има нищо против да го споделя. Въпроса е деликатен малко - затова докато не говоря с нея няма да пускам отделна тема.
Съжалявам!!!Като зарастне,вижте какви са уврежданията,до колкото знам сега има мехлеми които правят чудеса,и не се налагат операции,но всичко си зависи.Преди години,едно момиченце-съседче,го ухапа куче,но му беше откъснало половината личице,сега няма и следа от шевовете,само от тези мазила.Ако видя майката тези дни ще я попитам.

# 145
Здравейте, милички Hug

Честита Нова Година на всички ви! Бъдете здрави, вие и вашите семейства! Нека през новата година се сбъднат мечтите ви и ви се случат най-добрите неща, които дори не сте очаквали!

Равносметката от нашата почивка е: мама със счупена лява ръка (това е последица от желанието ми да се уча да карам сноуборд на стари години) Rolling Eyes и много тъжна, че в Австрия в ниското почти нямаше сняг, Криси с бронхит Sad, Мати също добре кашлящ Sad, Пепи - мнооооооооооого доволен от пистите в Австрия Laughing, тати отпочинал Grinning, макар да не можа напълно да се наслади на екстрите на хотела, защото трябва да обслужва освен малките и ранената мама ooooh!
Сега ми предстоят три седмици (от общо четири) да се чудя от къде да я подхвана и как да я подхвана домашната работа, защото почти нищо не мога да правя сама, едва пиша и на компютъра. Обаче тооооооолкова исках да драсна няколко думи Heart Eyes

# 146
Галче,а снимчици....а ???
Да се оправяш бързо!

# 147
Съжалявам!!!Като зарастне,вижте какви са уврежданията,до колкото знам сега има мехлеми които правят чудеса,и не се налагат операции,но всичко си зависи.Преди години,едно момиченце-съседче,го ухапа куче,но му беше откъснало половината личице,сега няма и следа от шевовете,само от тези мазила.Ако видя майката тези дни ще я попитам.
Злати - много ще съм ти благодарна за информацията! Hug
Галче - бързичко да се оправяш. Жалко за неприятните ситуации. Но понякога - така се случва!

# 148
Хайманата се прибрала......Гале.....видЕ ли сега......че имаш нужда от мен...да ти нося куфарите....

Аз пък искам да споделя с вас радостта си... - ако времето не отчая роднините ми.....в понеделник би трябвало да посрещам - майка, снаха ми, племенницата ми и ...брат ми! За брат си съм особено щастлива! Дано неговият шеф го пусне за 10-ина дни.......До днес само снаха ми и племенницата ми бяха сигурни. Но брат ми е изявил желание и той да дойде малко да се поразходи......

Ох, как искам другата седмица времето да е екстра за пътуване, да успеем да ги разведем из района, да похайманосваме, колко много го искам. Леле..такасе радвам,че брат ми ще идва! Да ви кажа едно от нещата,които искам е точно това.. - децата ми да се обичат и да се уважават поне толкова колкото аз обичам брат си! Независимо от разликата, независимо от това,че не сме расли почти заедно(т.е. расли сме, но не в моите съзнателни години), че чак сега се откирваме с него..... - съм безкрайно щастлива,че имам брат! Дали след време нашите деца ще оценят това,че имат повече от 1 брат или 1 сестра? Това само като си го помисля и ми се иска още едно детенце......

Похвалих се!

# 149
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
А на мене що не ми се похвали днеска,а Crossing Arms
И аз съм в редиците на болните Sick

Общи условия

Активация на акаунт