МНОГОДЕТНИ МАМИ 30

• 20 559
  • 362
  •   1
Отговори
# 120
Хайде да ви почерпя със снощната ни питка с късмети...На мен ми се падна почивката,а на Лъчо - любовта.

# 121
  • София
ЧЕСТИТА  НОВАТА  2008  ГОДИНА!
ДА Е МИРНА И УСПЕШНА! МНОГО ЗДРАВЕ  НА ЦЕЛИТЕ  ВИ  ДОМОВЕ!
БОГ ДА  ВИ  БЛАГОСЛОВИ!

ЧРД НА РОЖДЕННИЦИТЕ!
ЧИД НА ИМЕННИЦИТЕ!

Благодаря за хубавите пожелания за проходилото ни момче  Hug

# 122
Честита Нова Година - пожелавам много ЗДРАВЕ, Любов и късмет през 2008!

Честито прохождане на Йоан!

Честит Рожден ден на всички празнуващи!

Честит Имен ден на ИМЕНЯЦИТЕ!

# 123
  • Варна
Честита Нова Година!

В утрото на Новата година,
с блясъка на идващите дни,
нека радостта не те отмине
с щастие и обич те дари!

Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни
от старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни!

По случай новата година
моя поздрав приеми
и нека радости големи
ти носят идващите дни.

Нека сбъднат се мечтите твои
в сърцето бликащи сега
и нека никога да няма
в сърцето място за тъга.

# 124
честета да е новата 2008 годпълната ни къща още да се пълни   децата да ни радват, мъжете ни да ни обичат а ние да сме все тъйработливи, щастливи и красиви newsm03навън вали ли вали,вече е до коляното -сутринта правих пътека а сега няма и помен от нея. Но е бяло и мнооооого красиво-особено като го гледам от вътре до печката.

# 125
  • Бургас
Здравейте мами !
Едното късметче от нашата новогодишна баница ,което се падна на мен беше Пълна къща .Сега чакам с нетърпение мъничкият бебешор,който да донапълни къщата. Laughing
Само където с големият батко нещата не вървят  Thinking

# 126
Да ни е ЧЕСТИТА НОВАТА 2008 ГОДИНА!!! Да ни донесе , здраве, радост и щастливи мигове в пълните ни къщи! Нека е богата и мирна.
Обичам Ви всичките Hug

# 127
Честита, весела и късметлийска година на всички вас, мили мои приятели!
Да са живи и здрави рожденниците , които пропуснах!
Да са благословени именниците, които също пропуснах!

Ние се изнесохме на Коледа и оставихме баткото да се чувства човек ... Та, който ме е видял на скайпето и другаде - не съм аз! Прибрахме се на 31, само за да подготвим купона на първородния ми син и се пренесохме у кумовете.
Видях прекрасни дечица с блеснали очета, щастливи мами и богати трапези... Все така да ви върви тази година, да се множите и обичате!

Тъщата, тоя път си ме уцелила, но другото не е Злато Перка...

# 128
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета,нас ни затрупа снега и сутринта не можахме да излезем за работа,впрегнахме се цялото домочадие да разриваме гаражите и улицата пред вкъщи,но ако продължи да вали май утре ни чака същото Mr. Green

Цветето от търкаляне в снега се умори страхотно и за първи път не се наложи да я приспива някой!

# 129
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

# 130
       Честита Нова Година!

Много здраве,щастие,успех и късмет на всички!

Честито прохождане на Йоанчо-да е жив и здрав и много пъргав.Специални поздрави от нашите каки!

В къщи всички се радваме на хубавия сняг.С Деян два часа бяхме навън с шейната,търкаля се на воля в снега.Прибрахме се с червени бузи и мокри,но доволни.

# 131
Честита Новата 2008 година, момичета 
sohappy sohappy sohappy  baloni

От сърце желая на всички много здраве, много обич и разбирателство! Да са здрави и щастливи дечицата ви, да са добри и обични половинките ви Simple Smile

Аз се загубих от има-няма три седмици, но...

Благодаря на всички, които поздравиха синчето за рожденния ден на 19-ти декември и мен - на 23-ти:) Празниците при нас през декември са наистина мнооого - като се почне от Никулден, та докрая. После и през януари имаме именяк, през февруари - дн-ден и т.н.

Снегът е страхотен и утре мисля да изведа цялото домочадие, че днес имахме разни задачки-закачки...

Целувки  newsm51

# 132
       Честита Нова Година!

Много здраве,щастие,успех и късмет на всички!

Честито прохождане на Йоанчо-да е жив и здрав и много пъргав.Специални поздрави от нашите каки!

В къщи всички се радваме на хубавия сняг.С Деян два часа бяхме навън с шейната,търкаля се на воля в снега.Прибрахме се с червени бузи и мокри,но доволни.
Да ти е жив и здрав Йоанчо!!!И всички други първи крачки в живота му,все на хубаво да са!!!

Мами,както сте я подкарали,май не ви се ще новата година да започва... HugХайде от мен едно отрезвяващо-Лека и спорна работа,през първият и най-тежък обикновенно месец на нова та ни година!!!

Ние днес станахме с ентусиазъм за работа,ринахме сняг по цялата ни улица,едва събудих Преслав-свикна да мързелува тези дни-и стигнахме накрая до яслата.Пък там от двете ясленски групи,само три дечица събрани...Домъчня ми за тях,но още повече за моето,и си го върнахме обратно.Та вместо да изкараме пари,днес с татито отидохме да доизхарчваме предишните в МЕТРО...Но съм много доволна от пазара-купихме на големите страхотни апрески,и днес и утре и в други ден...Ихааа,каква парзалка стана и ще става...Точно покрай нас минвава една от най-стръмните и дълги вътрешноквартални улици,които зимата обекновенно никой НЕ чисти...Тъй че,на който му е скука,да идва утре и вдруги ден...Ще черпя топъл чай,и кафе за над 12г. Laughing Laughing LaughingНо от понеделник,всичко си влиза в релсите,щото и на фотосинтеза зимата няма как да се изкара,много малко слънцето Hug...Поздрави!!!

# 133
ЧЕСТИТА ВИ НОВА 2008 ГОДИНА
Пожелавам ви много любов много здраве, усмивки и успехи във всяко начинание.
 santa2
Ние посрещнахме Новата година със страхотна компания и страшно весело. На гости ни дойдоха много близки приятели. Те имат момченце на 8 мес. Много беше сладък с неговия ентосиазъм за прохождане. Тук е времето да честитя прохождането на малкия човек Йоан. Страшен е. Здраво да го държат кръчетата, където и стъпва с тях.
Познайте на кой се падна сменяне на памперси цяла година yesyes
А на снега каква игра падна вчера Nature Snowman
Целувам ви и ви прегръщам. Поздравявам всички които празнуват рождени и имени дни  bigdance2 newsm59  party002
Пожелавам ви ден изпълнен със снежни топки и много смях. 

# 134
Честита Нова Година на всички - малки и големи! Да сте здрави и щастливи! Много късмет и радост през новата година! Nature Snowman

Честит празник и на всички рожденници и именници! newsm51

Ние снощи се върнахме от село. Празнувахме при свекърва ми. Пак се събрахме всички братя и снахи. И даже ни посрещнаха с хубавата новина - за очакването на още едно бебе. Така че пак ще ставам леля - за 13ти път. На мен пък от баницата с късмети, моля ви се, ми се падна : Малко юначе в къщата ще плаче Mr. Green. На мъж ми - щастлив брак, а на кака Вики - годеж Shocked. Миналата година на тези дето им се падна бебе - се оказа вярно, сега тяхно ще е 13тото бебе, та да видим какво точно ще ни донесе на нас Новата година. Ето малко снимки:

http://good-times.webshots.com/photo/2519306240102723333LIXKay?vhost=good-times
http://good-times.webshots.com/photo/2920534830102723333VSMpHT?vhost=good-times
http://good-times.webshots.com/photo/2529932520102723333XGWmWG?vhost=good-times
http://good-times.webshots.com/photo/2701484660102723333nZxwqq?vhost=good-times
http://good-times.webshots.com/photo/2962198090102723333jrajdO?vhost=good-times
http://good-times.webshots.com/photo/2094591650102723333qyNmbL?vhost=good-times

Общи условия

Активация на акаунт