МНОГОДЕТНИ МАМИ 30

• 20 557
  • 362
  •   1
Отговори
# 105
Весело посрещане на Новата година!
Много здраве,щастие и късмет през новата година!

# 106
  • Варна
Весело посрещане на Новата година мили момичета!

В тази нощ озарена от щастие, в тази нощ ние пак се прераждаме! Тази нощ ни възвръща надеждите в благодатното радостно бъдеще! Нека чашите празнични - пълни са, и сърцата на всички ни - слети са, а ноща във която всички обичаме да бележи Нова година!

# 107
Весело изкарване на празника мили мами!!!

Нека да е весела годината и всички семейства да са здрави и щастливи!

Черпя ви с  прясна погача - вече втори път успявам да я направя сполучлива!!!

Стискайте ни палци утре да сме достатъчно бодри, че да си стегнем багажа и да стигнем до Добринише, да покарат децата ски и да се порадваме на планината...
Вчера вече се пързаляхме на Витоша, дори попързалях и растящото коремче заедно с Аля.
Имам позволението от тати и за три пускания със ски до междинна станция на безбожкия лифт, ама да видим, дали ще стане, че както съм натежала...пък и не съм карала от 5 години.

Аз пак нямах много настроение тия дни, та не съм писала, ама ето - сега да се отчета, че усещам бебето да рита от около 2 седмици, макар че докторът казва, че било рано... ама аз съм сигурна, дори с ръка се усеща леееекичко. Рита като момче Wink, или поне така ми се иска да вярвам.

# 108
Ч Е С Т И Т А   Н О В А Т А   2 0 0 8    Г О Д И Н А!!!!!!!!

# 109
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Честита Новата 2008 Година ...тече вече 40-тата и минута[/color]
Да е мирна и щастлива за всички нас  Praynig дай Боже! Сърдечни новогодишно-рожденнически поздрави за  Велимира  на bobi min  Александър  на Кабо Алма    Александър  на hella
  На всички именници днес ....весел празник пожелавам
.........а на сурвакарите........пълни торбички с парички 
.........а аз отивам вече да си лягам  Flutter докато си сътворя писанието стана вече 54 минута  Mr. Green

# 110
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! МНОГО, МНОГО БЛАГОСЛОВЕНА ГОДИНА НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!!!

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 15:27 от suziS

# 111
Ех,колко много сте ме изпреварили?!Да не би тук да дават награда за първи пост дза 2008г.?! Laughing
Честита ви нова 2008г.,да сте много здрави,щастливи,обичащи и обичани,и късмет,и ............. И повече оптимизъм да ни води!!!Наздраве!!!

# 112
  • Бургас
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНА!!ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ !!

# 113
Мирна и щастлива Нова година! Нека 2008 да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата!

Честита нова година! Успех във всичко, което умеем, късмет във всичко, което не зависи от нас и сбъдване на всичко за което мечтаем!

http://misli.hit.bg/blessed.html

# 114

Сурва, сурва година,
весела година!
Зелен клас на нива,
голам грозд на лозе,
жълт мамул на леса,
червена ябълка в градина,
пълна къща с коприна,
живо-здраво догодина,
догодина, да амина!

Мили момичета,ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Да ви донесе здраве,разбирателство,детски усмивки,любов и топлина в пълните ни къщи! На всички ,които празнуват днес-рожденици и именици ...Много щастие!  bouquet

Честити краченца на малкия Йоан!Смело напред да върви в живота!

Последна редакция: вт, 01 яну 2008, 19:36 от gaby_s

# 115
  • През девет земи в десета
Честита Нова 2008 Година,да е мирна и щастлива,да донесе много здраве и благоденствие!!!Честито на всички именници носещи хубавото име Васил!!!Да са живи и здрави!!!

# 116
Пожелавам  на всички много здраве ,любов  и щастие през новата 2008 !

# 117
  • София
ЗА МНОГО ГОДИНИ, МНОГОДЕТНИ МАМИ! ДАЙ БОЖЕ НОВАТА ДА Е ПО-ХУБАВА ОТ СТАРАТА - ВЪВ ВСЕКИ ПЛАН!
Честит имен ден на всички, които празнуват днес!

Честито прохождане на Йоан!  Hug

# 118
  • Не съм от тук и съм за малко
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА! ДА СМЕ ЗДРАВИ И РАДОСТНИ! ДА СМЕ ПО-МЪДРИ! МЕЧТИТЕ НИ ДА СЕ СБЪДНАТ! И БОГ ДА НИ ПАЗИ!

bdbaloni  Кабо Алма, честит ти рожденик! Да е здрав и за радост и гордост на родителите си!   newsm51

baloni  Честито и на другите празнуващи - рожденици и именници!    baloni

# 119
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА! ДА СТЕ ПО-ЩАСТЛИВИ И ПО-ЗДРАВИ ПРЕЗ НОВАТА 2008 ГОДИНА! СЕМЕЙСТВАТА ВИ ДА СА ПОЗАДРУЖНИ И УСМИВКАТА ДА НЕ НАПУСКА ДОМЪТ ВИ ПРЕЗ ГОДИНАТА!

Общи условия

Активация на акаунт