МНОГОДЕТНИ МАМИ 30

• 20 556
  • 362
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте всички и Честита Коледа! Аз се поизгубих, но тези дни нямам нито време, нито настроение да пиша. Асен беше много болен-с кашлица, висока температура и е на антибиотик. Няколко дни и нощи не ни е слизал от ръцете, беше кошмар, така че при нас тази година Коледата беше невъзможна.  Sad Добре, че седнах да почета и вече не ми е толкова смачкано. Завиждам благородно на всички, които са извън София / и България/ за празниците. Ние ще сме си в къщи. На всички пожелавам весело посрещане на Новата година и много здраве и късмет!
Добре дошла, Estrella! Hug

# 91
Много е кофти това с болести около празници......Преживяла съм го(дори и около новогодишните), правила съм си първоначално някакви планове, после обаче са идвали болестите и всичко е отивало на кино....Или пък - приготовления, приготовления за някой празник, дойде обаче празника,а моето настроение -  километри под морското равнище.
На болните, на опитващите да са болни, на всички без настроение - бързо взимане в ръци ви желая и с усмивка да посрещнете новата година.

estrella добре дошла, в новата тема ще бъдеш включена с децата, в тази е технически невъзможно.

Перке, къде си? Нищо не направихме ваканцията...щяхте да ни идвате за 2-3 дена на гости....Какво стана с тази идея????
Джейн, за Габи си абсолютно права! Мама - кулинарка си ни е тя!

Хубав и спорен предпоследен ден от годината......

# 92
Здравейте и добро утро!Тази нощ Давид плака много,болеше го коремче и почти не съм спала.Преди малко се поуспокои и заспа...и останалите спят.Гого беше на работа тази нощ.От известно време ходи в една дискотека охрана с един наш приятел...Аз станах да ви се обадя,че иначе време не остава.Обкаляхме много вчера да търсим дрехи на батковците,за да установим за кой ли път,че са нестандартни. ooooh! Стоян толкова дълъг и толкова слаб ,Гого и той огромен .Да ви кажа честно понякога ме изнервя много ходенето по магазини и хипермаркети...особено когато сме с Давид...един трябва да върви след него винаги...а то диването първо при играчките се залепя...и ще кажеш,че си е у дома  ooooh!
Утре ще посрещаме Новата година!Като че ли празничното ми настроение намаля малко...остана само голямото готвене.Днес е ред на баклавата и тортата...и косата ще си боядисвам.А следобед на кафе с едни приятели за отмора.

Нели,Джейн77   bouquet Сърдечно ви благодаря!
Пиги,чудесна торта си спретнала!Да си жива и здрава още дълги години!
Албенче,благодаря за почерпката за Стефчо,а и малкия Йосиф е бил именик заедно с моя Давид на 26-и.
Добре дошла,Estrella...Звездичка Hug

Целунете дечицата от мен...болничките да оздравявт...и успех на снимките при Ути!Покажете какво можете!

# 93
Цоци,миличка...писали сме по едно и също време... Hug Май сме и мислили по един начин...Обичам те!

# 94
Милики мами!
Най-сетне и аз да успея да се включа!
Първо да ви поздравя с празниците и да пожелая на всички много здраве, а после - радости и успехи на целите семейства!
От два месеца съм на работа и съвсем не мога да се добера до компа вкъщи! На работата имат нет, но за сега правя поведение и не смея да отварям форума. Имах скайп, но нещо затегнаха дисциплината и трябваше да го махна.
Доволна съм от работата - правя точно това, което ми харесва  Embarassed
Посрещнахме Коледа доста добре - бяхме в Ловеч при нашите и аз си починах добре. Като изключим кашлиците на фъстъците, няма проблеми.
Освен с тинейджъра, дето беше и рожденик!!! Голям зор това учене - английската много му идва май нагорнище. За рождения ден - поиска да му освободим терена от 14 до  18 часа и не питайте таткото къде води кашлящия отбор... Важното е, е РД минал добре. На всичко отгоре вече сме обръснати!
Желая на всички весели празници и въпреки, че не пиша, мисля за вас често!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 95
Здравейте,весело посре6тане на новата година.Беб4о е болен и изоб6то не ми е до празници,ама какво да се прави.Дано да оздравеем по барзо. Praynig

# 96
Топла, прясна новина:

Роди се и третия ми син - Даниел, на 27.12, точно 4 кг. и 52см. Wink
Вече съм мама на трима!

# 97
  • София
Честито на Алекса! Да е здравичък бебчо Даниел!
Честито на патерица на Пиги, и тя да е здравичка!
И на всички, които съм пропуснала...Да са много щастливи!!!
Нещо се скапах вече покрай всички празненства, роднини, шетания...У нас народ, компа зает, шумно...Сега сядам, чета, кефя ви се, кефя се, че ви открих, пращам целувки на всички, и отивам да спя, че докато пиша, тя годината си отишла ...
 Heart Eyes Hug
Пешеходке дива, и ти ли не спиш, душо?

# 98
Момичета....днес е 365ден от тази година.........

Леки и спорни приготовления на новогодишната трапеза! Който е болен - бързо да оздравява!

Хайде...може би догодина ще се видим пак........
Пък за утре гледам имаме и рожденници, и именяци...Ех...веселба ще падне голяма!

п.п. Кабо, ако намалят броя деца и ако не идеш ти при Ути...кажи им,че ако снимките са на 4.1. ще ида аз и 3-те деца.....няма да са започнали още училище...нали искат и деца......

# 99
Естрелка, добре дошла при нас  Hug Hug Hug

Честито на мама Алекса - ама голямо момчееееееееее

# 100
  • София
Естрела,добре дошла!   bouquet  bouquet  bouquet

Алекса,честито момче!Да расте здрав за радост на цялото семейство!  Hug

Ех,Теди,големи деца-големи грижи.Щом вече се и бръснете... Само да са здрави,всичко ще си е на мястото.

Цоци,тя шефката каза,че ще даде моя телефон,въпреки,че не съм много на ти с готварството.Ако ме притеснят много,може би тя ще отиде,но още нищо не се знае.Когато се обадят,ще знам и ще пиша.

А ние да си похвалим малкото Йоанче.Вече се отпуска да ходи из хола и изглежда много горд,а за нашата радост няма да споменавам  Party Документирано събитието ще видите по-късно  Wink

Весело посрещане на Новата Година,мили момичета! Помислете за всичко хубаво,и не чак толкова хубаво,което преживяхте през тази година и се помолете за спорна и здрава Нова 2008 г.Щастие в домовете ви и успехи на всички!
  cheers newsm64 lalalala cook и да не се преуморите около печката  Naughty

# 101
Весело посре6тане на новата година,много усмивки и наздравици в новогоди6ната но6т newsm24.Моята Габи е с температура и на мен хи4 не ми е до празнуване,ама каката и баткото си искат купон.

# 102
Здравейте,
Ето малко снимки от Бъдни Вечер и първите стърпки на Йоан. Simple Smile

http://picasaweb.google.bg/pepi.vasilev/20072008

Скоро ще има и от тази вечер. Wink

# 103
  • През девет земи в десета
Нека сме добри едни към друг, нека уважаваме различното у другия, нека оценяваме чуждите усилия, нека помагаме без повод, нека се усмихваме просто така, нека бъдем здрави и млади в сърцата си, нека обичаме себе си, такива каквито сме, нека бъдем заобиколени от разнообразие и благодат, нека се наслаждаваме на уникалния си живот, нека сме щастливи!!!
Нека  чисти и отворени  да посрещнем 2008 г.!

Весело посрещане на Новата година!
Наздраве!

# 104
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Мили мои най-обични мами и домочадия весело посрещане на новата 2008 година нека здравето,обичта и щастието бъдат ваши постоянни спътници

Общи условия

Активация на акаунт