МНОГОДЕТНИ МАМИ 30

• 20 570
  • 362
  •   1
Отговори
# 165
Много преживявания по тия празници...

Аз не ви разказах как мина при нас новата година. Първо да започна от там, че така и не разбрахме, че е дошла Blush

Бяхме се събрали три семейства - 15 човека, от които 6 застаряващи младежи   Mr. Green и 9 дечурлига. От такава навалица и търчане пред и след децата не чухме/не видяхме/не разбрахме кога е станало 24ч...... Та наляхме шампанското към 15 мин. след полунощ...

Също така пропуснахме баницата с късметите. По-точно баница имаше, но късметите не трябваше да бъдат в нея, а отделно - в тепсия с вода, която вода "се завихря" и като се успокои срещу когото каквото листче му се падне, това щяло да му е късмета! Обаче ние просто забравихме за това Confused

Но пък партито си го биваше - беше карнавал. Всички се бяхме издокарали в костюми, някои с перуки. Хлапетата бяха супер щастливи  newsm44 newsm44 newsm44

Като качим снимките някъде ще ви дам линка да се посмеете Laughing Laughing

Надяеуро, какво стана с работата - започваш ли? Ако е така - стискам палци да се справяш успешно с всичко.

поздрави и доскоро  bouquet

# 166
КаНиМа, не са ми се обадили още. Може би нищо няма да стане. Пък и като не става нищо с програмата за детегледачките /имам предвид да я направят до 3г./ , няма как да почна. Все пак си пазя информацията дето ми даде за по-натам.
Наша снимка пък е имало във в.Труд от 31.12.07 по повод детските. Ако някой има вестника оттогава да ми го запази, моляяяя!

# 167
  • Варна
JuliS, имаш ли новини за детенцето, дето е пострадало?

# 168
  • София
Аз да дам отчет за медииното представяне.Екипа на предаването е много приятен,все млади и усмихнати хора,добронамерени и с чувство за хумор.Ути беше "леко" уморен.Ние му бяхме гостите за 6-то поред предаване  ooooh! след нас дойдоха и други.Незнам как издържат тези хора.Според нас мина много добре,а Анди поразвесели хората,които присъстваха като се поразтича из студиото.Е,то това не е новина за наш Анди  Wink Може би си спомняте участието ни за 01.06.2007 г в ТВ7!?
Е,няма да ви разказвам повече, за да ни гледате с интерес.Предаването ще се излъчи на 27.02. Имаме и подаръци-микровълнова печка и ваучери за 100 лв. от Билла. Това е от нас!

# 169
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте, момичета,
вижда му се края на ваканцията, което си има и хубави и лоши страни. Ние тези празници ги изкарахме кротко, с домашни занимания, филми и игри (някой си работеше почти през цялото време, ама такава е орисията на главите на семейството, да са ни живи и здрави). Децата нещо се бяха кротнали, имаше дни, в които съм ставала в 10 ч., феномен нечуван и невиждан от години.  Mr. Green  Обичам ваканцията!  Peace

Джулка, дано се оправи детенцето.  Praynig
Галче, пази ръката и бързо оправяне.  Hug
Габи, как мина купона, бяхте ли послушни, подаръчета имаше ли?
Ани, дано се нормализира обстановката при вас и да оздравяваш.
Теди, как минаха снимките? Честит ти ходещ мъник, да си здрава да тичаш след него!  Hug
Кабо Алма, не знам дали си намери масичка, обаче в януарския каталог на АИКО има една за 15-тина лв.

Теди, ти си ме изпреварила с поста, радвам се, че е минало добре, честити придобивки   bouquet

И понеже прочетох следващия пост, да пиша тук:
Цоци, съжалявам за променените планове. Но все ще се отвори време да се видите, не тъжи.    Hug

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 00:50 от albena

# 170
Дано успеят да дойдат при това време

Няма да дойдат! В краен случай...само майка ми ще дойде.......И ми се рИве.......Бях измислила и маршрута за хайманосване.......Уф......

Ти оправи ли се? Аз като ти виках - купи си хлебопекарна...сега меси на ръка!

КаНиМа....за сведение на карнавалените празненства...2008г. дойде! Ако не и обърнете внимание след близо 360дни ще си иде.....

Нели, Нели..с тез торти....има и хора на диети...затова публикувай ги най-редовно!

Пешеходке....ти и детектив си станала......Любопитно ми е за Феята.......

Теди...с тениските отидете, разбира се...как може да питаш въобще...официалното облекло се знае......Успех!

Де е Перка?

Фортии....ти само си ела...ще има купон!

Шапчице...пък хайде заедно да хайманим....

Наде..не се знае...скоро може да започнеш работа...Не губи кураж.....

Тоо мени...не се коси...и ние изкарахме новата година по пенсионерски.....В къщи, пред ТВ...Не сте били единствените....

Леле..ца тази година никой не сме поздравили - ни за имен, ни за рожден ден! Ужас! А аз бях най-редовната..а сега.... Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedОтивам да чета рожденните дни.....

То докато напиша......има 2 нови публикации......Още една мама с кротки празници...Успокоявам се,че не съм била само аз! Албенче...  bouquet

Теди...ще гледаме! И с тениската ли бе?

# 171
Лелееееееееее...колко много рожденници сме пропуснали,но все пак:

Честит Рожден Ден на:Велимира на bobi min, Александър  на Кабо Алма, Александър  на hella, Георги и Даниел  на близнаци, Илия  на sbanjo, Александра  на suziS! (леле...да живее Александър!)

Честито и на всички именняци - на Васильовден и днес Йордановден!

Живи и здрави бъдете всички! И само напред и нагоре да вървите!

# 172
  • На морето!
Чета ви и ви се радвам  Heart Eyes
Обещавам някой ден да съм сред вашите редици  Hug

# 173
  • Бургас

Честит Рожден Ден на:Велимира на bobi min, Александър  на Кабо Алма, Александър  на hella, Георги и Даниел  на близнаци, Илия  на sbanjo, Александра  на suziS! (леле...да живее Александър!)

Присъединявам се към пожеланията на Мама Цоцоланка !!    bouquet  bouquet

# 174
Ето ме и мен. Изчезнах за доста дълго време, но то у нас бе станала гара разпределителна. Що роднини имахме от провинцията минаха през в къщи по празниците, а дори и някои познати. Междувременно ние започнахме отново с болестите - Момчил със зачервено гърло, което аз се опитвам да излекувам без антибиотик. Но за съжаление Калоян го прихвана, а сега и аз също. Така че освен тате в къщи всички сме болни  newsm78.
От следващата седмица започваме и ремонт на детската стая, т.к. трябва да я привършим преди да родя. Е тогава вече ще стане интересно  #Crazy. Така че най- вероятно ще пиша рядко, но редовно ще ви чета.
Честито на всички рожденици и именници, които съм пропуснала. Желая им най-вече много здраве, всичко друго само ще си дойде   bouquet.
Нели тортите ти наистина са смърт за тези, които качват само като дишат-каквато съм аз сега.
Галче браво за ентусиазма и съжалявам за злополучния край. Но няма нищо, догодина пак  Peace.

# 175
Благодаря за поздравите. Днес момиченцето ми става на три годинки. Да ми е жива и здрава и много благословена. Да ви почерпя с една виртуална тортичка   и сладки , по-късно може да сложа и снимки от днес. За съжаление тържеството с гостите се отлага за другата седмица, защото и тримата са болни и днес ще го отпразнуваме само ние петимата. Честит празник и на другите рожденици и именници! Да са живи и здрави, да имат прекрасно детство, да ви радват много през целият си живот.

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 13:06 от suziS

# 176
Сузи, да ти е жива и здрава сладуранката! И бързо оздравяване на всички ви!  party002

Честит имен ден на всички Йордановци и Йорданки! Да са здрави и силни през цялата година!  ura Това е едно от любимите ми имена, но за него деца още нямаме. Wink

Ние довечера сме на гости на едно именяче. И въобще годината така ни тръгна все на гости и на път, което си е страхотно! Laughing

# 177

Присъединявам се и аз! Цоци   bouquet - винаги си на пост!
Не съм детектив - просто мама Мимоз, освен многодетна е и Декемврийска мама и там се намерихме... Мноого хубав човек! Дължа и едно голямо черпене! Та тя пък близка рода с Пролетната и така...

# 178
Малееееееее,че много поводи днес.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА

Ние още сме затрупани и никой не чисти newsm78.Даже децата няма да ходят на у-ще утре.Срамота.На всичкото отгоре днес при минус 12гр ливна и малко дъжд #Crazy и нещата придобиха своя трагичен вид.

Какво ли прави Джулка при -31гр Rolling Eyes

Моя малкия Тони голям беладжия се очертава.Да ви разкажа ,какви ги сътвори вчера за няколко часа. Rolling Eyes
Първо изля водата от ютията на пода и започна да го глади, 1ironingслед забележка от баща му- smile3514последва реакция,взе една чаша с вода и я изля върху лаптопа му. smile3508След наказанието/затворен в стаята на батко му/намери едно бебешко олио и намаза целия под и всички мебели с него newsm45,впоследствие откри новите принадлежности за бръснене на брат си newsm43 и си обръсна едната буза и после се намаза с автършейф/още мирише/а бузата му е алена.След известно време лудориите продължават. Спря сушилнята  washизвади всички дрехи на земята и се скри вътре.За капак взе новата тооку-що изпечена питка  sohappyи я хвърли на терасата за да ядат птиченцата.Но това не е всичко.11ч вечерта е,той не е спал цял ден ,аз го слагам в леглото му,той се прави,че заспива, smile3524аз си лягам и се събуждам след час от трополене.Нашия юнак станал ,влязал в банята и решил да изкъпе няколко играчки в коритото си /все още пълно от вечерната му баня-обаче с ледена вода/ newsm37Изобщо весела картинка newsm44

# 179

bouquet  bouquet  bouquetЗа всички празнуващи,и за стража който не спи-МАМА ЦОЦОЛАНКА!!!

Леле Ани всичко друго добре,но това с нощното къпане...Дано не се разболее нещо!!!
А иначе малкият баща му го хвана преди месец през ноща посред стълбите...Станал и тръгнал на някъде,добре че тате е чул вратата да хлопва,и се е събудил...Лятото така на двора чак беше стигнал,а сега като се замисля,ние нали басейн разпъваме,да не би и той нощно къпане да е бил запланувал?! Laughing Laughing Laughing

Цоци с най-голямо удоволствие бих се поразшетала из света с теб и мойто,пък и твойто тати,но нали знаеш кое не сме надиплили още...Като настигнем съфорумките с пълните джобчета,ша ходим!!! Hug Hug Hug

Мами,да ви се похваля,нали ви бях писала че в питката ми се падна печалба от тотото?!Днес от някаква лотария в един магазин в квартала,съм спечелила радиице със слушалки HugЕ за мен и това си е постижение,след като до сега нищо не съм печелила...

Последна редакция: нд, 06 яну 2008, 16:46 от Червената Шапчица

Общи условия

Активация на акаунт