МНОГОДЕТНИ МАМИ 30

• 20 571
  • 362
  •   1
Отговори
# 180
Вчера след тежко боледуване почина наш близък приятел. Много ми е мъчно.

# 181
Вчера след тежко боледуване почина наш близък приятел. Много ми е мъчно.

Поплачи си, Алмичке.....поприказвайте за него и за ваши общи събирания......За съжаление, смъртта е част от живота!

Ани....детето ти е просто Разкошно! Нацелувай Тони от мен!

# 182
Цвете, моите съболезнования!

# 183
  • През девет земи в десета
 Hug

Честит Рожден Ден на:Велимира на bobi min, Александър  на Кабо Алма, Александър  на hella, Георги и Даниел  на близнаци, Илия  на sbanjo, Александра  на suziS!Честито на всички именяци!!!

Цвете и на мене ми стана много мъчно,моите съболезнования!

Тедивас непременно ще ви гледаме,честита микровълнова със здраве да си я ползвате Peace

Шапчице,честито Hug,а сега трябва да пуснеш и едно тото Mr. Green

Леле Ани,направо ме разби с тоя твой син незнам да се смея ли или да плача,че и мене това ме чака с малката беля Joy

Ох и аз не искам да свършва ваканцията,толкова ми е спокойно,а сега като започнат класните Sad

# 184
Съболезнования и от мен.  Cry
Ето и обещаните снимки отднешния ден
 Децата много се радват днес. Ето и нашият подарък за момичето . Баткото много го хареса и иска същата къща и за него Laughing. Днес си играят на семейство.

# 185
Сузи,много е чаровна малката госпожица Simple Smile Hug

Нели,невероятна си Hug,страхотна торта и аз пак ще те питам,как направи фигурките отгоре лъскави,на мене с този марципан Варна не ми хареса как ставанаха,хем рецептата я спазих стриктно,а тестото стана едно ронливо едва направих цветчетата newsm78

# 186
  • София
Честито на всички празнуващи! Здраве, радост и късмет!

Ани, направо ми събра очите с подвизите на Тони. Да ти е жив и здрав! Будно дете е!

Кабо, за съжаление има и такива моменти. Но животът продължава. Господ да пази семействата ни!

Сузи, много сладки дечица!

Шапчице,  на късмет ти е тази година!

Мамо Цоци и на мен ми е мъчно за братчето ми. Той пътува с кораб в Средиземно море и се чуваме веднъж месечно за 2-3 минути. Ще си дойде чак през юни. Утре има имен ден. Поне един есемес ще му пратя.

Ние днес ходихме на пързалката на Ариана. Голям кеф, казвам ви. Децата се справиха много добре. Научиха се да се пързалят. Паднаха 10-тина пъти, но не се отказаха. Аз паднах само веднъж и то защото ме събориха. Сега ме боли д...то, но иначе си изкарахме страхотно. Теди, не можах да предвидя кога ще отидем, затова не съм ти се обадила. А ние сменихме доставчика на интернет и цяла седмица нямахме интернет. Вчера ни го пуснаха. Сега наваксвам пропуснатото.

# 187
  • София
Сузи,да ти е живо и здраво момичето!   bouquet Голяма красавица е!

Цоци,аз бях с тениска,защото до последно само аз щях да участвам,но в движение промениха сценария и всички бяхме отпред.Но на мен ми връчиха една престилка,така че едва ли се е виждала тениската много  Sad Но аз малко поговорих за Пълна къща и надявам се,че ще се чуе по време на предаването. Съжалявам за проваленото гостуване.

Кабо Алма,съжалявам за вашия близък  Sad

Ани,този Тони е голям чаровник  Laughing А аз си мислех,че Анди прави бели след като мушна една гривна на Мони в принтера и сега е в сервиза (принтера,де).То това не е изолиран случай.Днес от скука реши,че стик-лепилото е гланц и си намазал устните.Непрекъснато се чуди къде какво да извади,изсипе или разглоби. Но чак такива попадения като Тони още нямаме  Joy

# 188

да ви почерпя за здравето на моята Йоана

# 189
   ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ ЙОАНЧО!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ЩАСТЛИВ,УМЕН И УСМИХНАТ,МНОГО ДА СЛУШКА И ДА

РАДВА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЙОАНЧО И ТАТКО ИВАН!ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО ИМ!

ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА ЦЯЛОТО ХУБАВО СЕМЕЙСТВО!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 190
Теденце, да ти е жив и здрав малкия сладур!
На всички именници и на моето братче - Щастие и здраве им желая!
Теди, ще чакам и аз да те гледам - честити придобивки!
Сузи, много хубава девойка!
Вълшебна, важното е, че сте прекарали добре... Можеше и да си счупиш нещо, като некои други... Hug
Като казах, та се сетих - Галчееее, къде сиииии? Как сииии?
Ани, моя голям син беше същия - огън и жупел! Как оцеляхме - не знам!

# 191
  • София
Честит рожден ден на Йоан, много здраве и късмет да има!
Честити именници и рожденици, които пропуснах! И днешните именници, за които не съм закъсняла! И за тях само хубави пожелания!
Нещо нямам муза за писане напоследък, но чета, да знаете.
 Hug за всички големи семейства!

# 192
Добро утро на всички Hug
Черпя кафенце:                 

Честит имен ден на всички празнуващи днес  bouquet  bouquet  bouquetСпециални поздрави на малкия Йоан на Тедивас и Йоана на Ани69,да са ви живи и здрави,само радост да ви носят,Честит имен ден на братчето на пешеходката  bouquet  bouquet  bouquet

Ние преди малко станахме,все още сме блокирани от снега и се налага да работя от вкъщи ,работата ми го позволява,проблема е ,чe Цвети не ми разрешава,явно ревнува от компютъра и щом седна веднага скача върху мене ooooh!
Досега бате и кака си бяха у дома и горе долу се справяхме,сега като ги няма незнам какво ще правя Tired

Последна редакция: пн, 07 яну 2008, 12:36 от Пиги®

# 193
Честит ИВАНОВДЕН!
Честит първи рожден ден на малък Йоанчо!
Честит имен ден на Ваня на Дидка, на Йоан на Цоци, на Ваньо на Теди, на Йоана на Ани.
И на всички други които празнуват!

Да сте живи и здрави!

Ели, Нели благодари за предложената помощ , но за превръзките вече е късно. Казах и за фламазина. Преди малко се чухме - каза че вече мажат. Ръцете мажат с бабини илачи - нещо с прополис...
Нели благодари на всички за съпричастността. Като се стопли малко ще се наложи да ходят до София при специалистти, но за сега е много студено и не е препоръчително пътуването.
Тук при нас днес се живее. Температурите са нормални след кучият студ и рекордните температури /-32 градуса/  - днес може и по жилетки да ходим WinkМного рано ударихме рекорда. За февруари не ми се мисли...
Аз все още лекувам моят прословут зъб. Аз ще умра - той не мре. Опитвам се всячески да не го извадя... но той ми извади душата. Цяла събота и неделя не спря. преди малко се върнах от зъболекър и продължава да боли зверски.
Натъпках се с лекарства - дано ме отпусне малко.

# 194
Честит празник на днешните именници! Да са живи и здрави! Много радост и късмет в живота им! Hug

Общи условия

Активация на акаунт